Teşekkürler bebek sen nasılsınselam nasilsiniz
belli zamanlardan sonra alışıyor galiba canım ama işte iş işten geçiyor...kürtaj olduk onuda atlattık mol olduk hadi onuda atlattık daha neler duycaz dicem ama bundan sonra dileğim işallah güzel haberler alırız da içimiz rahatlar...
İyiyim bende tatlim adetim yeni bitti bu ay takip etmeyecegim saldim cayira olucak bakalim bide boyle deneyelim bakalim
Bisey var gibi ama yarin sabah tekrarla ablaEki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
İyiyim bende tatlim batinada az kaldi takipteyim seniTeşekkürler bebek sen nasılsın
Aminn sagol canim mosafir nedeniyle gec yazdm k.bakma tatlim:)iyiyiz elif ve minnağı sizz nasılsınızz minnakın annesiyle nice cumaları olsun inşallah :)
Aynen tatlim insan ister istemez etkileniyor birazda etrafin baskisi bu duruma dusuruyor kv kolunu kirdi ordayim hep ziyarete gelen gelinin bebegi varmi diye soruyor kv ye yok diyor kv korunuyorlar mi yoksa olmuyor mu dr gidiyor mu onlari soruyorlar ben mutfaga gecince seslerini duyuyorum niye merak ediyorlar anlamiyorumPiskolojikmende olabilir bu ay hiç düşünme bebek konusunu bakalım ne olacak benimde adetin bitmek üzere ama şüphelerin var modem bulanıyor başım dönüyor adet olmama rağmen doktora sordum vitamin haklarından oluyor dedi ama bilemiyorum canım düşünmemeye çalışıyorum
Simdiki cocuklar cok fena yaa asik olmuss hee benim kucukte 8 yasinda bir erkek arkadasi buna kalem almis hediye etmis annem diyor hemen geri ver kalemini ama ben duyunca soke oldumKızlar sıze bırsey anlatacagım benım kucuk cadıyla aksam aramızda gecen dıyalogu
- Abla ben okulda arkadasımın bırını optum hemde erkek
- hım olabılır sanırım tebrık etmek ıcın optum bırseymı kazandı
- evet odul kazandı
- ne oldulu kazandı
- aslında ödul kazanmadı ASIK OLMAK ICIN optum
- Asık nasıl olunuyorkı
-ASIK OLDUM BEN
Hım tamam geldıgımde yuz yuze konusuruz
Kızlar ben aksma sok oldum ne dıyecegımı sasırdım
Gecmis olsun canimkızlar aksam 6 da komsumdan bi tlf senın evden su gelıyo bi baktık ki evi su basmıskac saat su bosaltmakla ugrastık Allahtan sıgortası var bi hasar olursa karsılıycak ama onuda gectım ugrasması benı sınır ettı zaten karnım agrıyodu sımdı daha cok agrıyo evımı görsenız yenı tasınmıs gıbı her taraf her tarafta.1.5 sene önce tasındım evıme yenı yenı sogudum evdende sukredıyorum yınede bize bişey olmadı dıye ama ınsanın moralıde bozuluyo tabii
Amin canım Allah bağışlasıncsnim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda bebisi kucagina versin ilk bebegimi bende kurtaj olmustum iki kizim var insallah saglikli bebislerin olur
Evet az kaldı 11 inde olmam lazım zaten 12 sinde Mr çektircem izinden gelir gelmez randevu almıştık ne yapcamı bilmiyorum adet olmazsam şüpeli olucamİyiyim bende tatlim batinada az kaldi takipteyim seni
Aynen tatlim insan ister istemez etkileniyor birazda etrafin baskisi bu duruma dusuruyor kv kolunu kirdi ordayim hep ziyarete gelen gelinin bebegi varmi diye soruyor kv ye yok diyor kv korunuyorlar mi yoksa olmuyor mu dr gidiyor mu onlari soruyorlar ben mutfaga gecince seslerini duyuyorum niye merak ediyorlar anlamiyorum
Him ee bebis varsa cekilemezsinki Mr adet olmazsan cekilme tatlimEvet az kaldı 11 inde olmam lazım zaten 12 sinde Mr çektircem izinden gelir gelmez randevu almıştık ne yapcamı bilmiyorum adet olmazsam şüpeli olucam
Evet canim benim sol kasigimda segirme oluyordu:)Yo hani daha hamilrligi kesin olmadan hissedilen pıt pıt dan bahsediyorum.göbegin yanında altında gibi yorumlar oluyodu benmi yanlış hatırlıyorumki.
Haklisin duymamazliktan gelsemde tekrar tekrar aciliyor konu bugun kv ye misafir geldi gelin kaynana gelini hamile 4 bucuk aylik 5 aylik evli kizi olacakmis kv si kocasi erkek istiyormus bende hayirlisi olsun kiz erkek farketmez dedim kv si erkegin yeri ayri kizin yeri ayri erkek soyunu devam ettirirmis oyle diyor erkek olana kadar dogurttururlar gelini neyse konu bize geldi mutfaga gectim ben kadin beni soruyor hamilemi diye kv yok diyor yapsinlar yaslari gecmeden diyor utanmasalar taktikte vericeklerBen alıştım sende alış maalesef inskvlar böyle anlayışsz olabiliyorlardı çoğu zaman bende çok yaşadm halende yaşıyorum Rabbim duysun sesimizi ne diyim canm en kısa zamanda olsun bebişlerimiz kapanan çeneleri
Yok tatlim olmadi dun aksam test yapmis negatifKızlar elisa adet oldumu
Elfim nasilsin bebisin nasilEvet canim benim sol kasigimda segirme oluyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?