2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

oooo delikanlı olmuş seninkiler....ben bazen bakıyorum benimkine vay be ne kadar da büyüdü diyorum ama sanki hala bebek gibi de geliyor bir yandan.Benim ki hala aşık bana babasından kıskanıyor hala.Çok şanslıyım diyorum evdeki 2 erkek de bana aşık.Seninse 3 aşkın var.Ne güzel Allah onları bize bağışlasın
Konusu geçmyince anlamiş olmali.. Benimkilet büyüdü 13 ve 10 yaşlari

İnşallah sonuc istediğin gibi olur,güzel haberler alırsın,is yerine Dr a gitmem gerekiyor de ne için derlersede özel kadınsal bir durum de ve git,Rabbim gönlüne göre versin.

Amın tesekkur ederım bugun hafta sonu oldugu ıcın erken cıkaarız olmazsa cıkısta gıderım

Geceleri uyku yok bana yatamiyorum donup duruyorum soluma yatarken biraz rahatliyorum sonra agri tekrar oluyor minnakim iyi olsunda cekerim agrilari napim

Anladım canım napalım canım tatlı acılar bunlar olsa gerek:)

Heyecanla bekliyorumm canim

Kuzum bende heyecanlandım ama ızın aldıgım kısıbayan hayırdır ne ıcın dedı yalan soyleyeemdım bugn erken cıarız cıkısta gıt dedı bende tamam dedım sanıırm 1 2 saat sonra gıdebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…