Konusu geçmyince anlamiş olmali.. Benimkilet büyüdü 13 ve 10 yaşlari
İnşallah canım ıs yerıne ne soyleyecegım onu dusunuyorum
Canim bobrek agrim var de bide gunumde gecti de hemen bakarlar 1 saatte cikiyor acildeİnşallah canım ıs yerıne ne soyleyecegım onu dusunuyorum
Bekle cnm o zaman adetin gelmedigi surece sikinti yok
İnşallah sonuc istediğin gibi olur,güzel haberler alırsın,is yerine Dr a gitmem gerekiyor de ne için derlersede özel kadınsal bir durum de ve git,Rabbim gönlüne göre versin.
öğle yemeği için çıkamıyor musun?Hafta içi olsa bankaya gitmem gerekli filan de dicem ama.Benim iş yerindede izin almak çok sıkıntı...
Canim bobrek agrim var de bide gunumde gecti de hemen bakarlar 1 saatte cikiyor acilde
Tunaydin guzel hanimlarrr
Alirsin canimHım anladım canım gıtsem kesın sonuc alırmıyım
Geceleri uyku yok bana yatamiyorum donup duruyorum soluma yatarken biraz rahatliyorum sonra agri tekrar oluyor minnakim iyi olsunda cekerim agrilari napimTunaydın canım sen nasılsın bebıs nasıl
Heyecanla bekliyorumm canimKIZLAR İZİN ALDIM BEN GİDİYORUM DUA EDİN BANA LÜTFEN HAYIRLI SONUCLARLA GELEYIM
Oyy bul bi bahane çık gel hemen kuzummm merakin gider tatlimm:) ve elbet bizimkisiii :)Valla soyleyıpte cıkamıyorum sanırım bekleyecegım canım
Geceleri uyku yok bana yatamiyorum donup duruyorum soluma yatarken biraz rahatliyorum sonra agri tekrar oluyor minnakim iyi olsunda cekerim agrilari napim
Oyy İnsaAllah hayirlisi olsun hakkında... Dualarimdasiiin...:)KIZLAR İZİN ALDIM BEN GİDİYORUM DUA EDİN BANA LÜTFEN HAYIRLI SONUCLARLA GELEYIM
Heyecanla bekliyorumm canim
Oyy bul bi bahane çık gel hemen kuzummm merakin gider tatlimm:) ve elbet bizimkisiii :)
Oyy İnsaAllah hayirlisi olsun hakkında... Dualarimdasiiin...:)
Oo iyi erken çıkıyorsaniz sabret biraz tatlimm:)Tesekkur ederım bıtanem ınsallah guzel sonuclar alırım bırkac sayfa once yasadıklarımı yazdım okudunmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?