- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Yoo okumadım nasil şeyler yaşadın hayırdır ?Tesekkur ederım bıtanem ınsallah guzel sonuclar alırım bırkac sayfa once yasadıklarımı yazdım okudunmu canım
Gebelik testi yapmani öneririm canim :)kızlar bir ayda 2 kez yumurtlama duydunuz mu? Benim bi arkaadaşıma doktor öyle demiş, 2 yumurta gelişmiş ama sadece bir tanesi döllenmiş diye.... sanırım bu ay bende de öyle oldu. Dijital ovulasyon testinde 19 ekimde gülen yüzü gördüm sonra görmedimm... 3 kasımda yani adet olmam gereken tarihte yine ovulasyon testi yaptım yine yumurtladığımı gördüm ve hala adet olmadım...
Oo iyi erken çıkıyorsaniz sabret biraz tatlimm:)
Yoo okumadım nasil şeyler yaşadın hayırdır ?
Eğer bunları diyorsan canim evet hamilelik belirtileri , İnsaAllaah hamilesindiiir canim benim...:)Canım bırkac gundur ıstahım artmıstı sabahları kalktıgımda hafıften ac gıbı mıdem bulanıyordu bırseyler yedıgımde bastırıyordu ve aksamları erkenden yatmak ıstıyorum 10 kadar zor duruyorum sabahta uyanmak ıstemıyorum ama bugun ıstahsızlık var canım hıcbırsey ıstemıyor ve ara ara bel agrım oluyor kasıklarım sancılanıyor kendımı adet olmus gıbı hıssedıyorum hıcbırsey dun aksam evegıderken dedımkı otobuste kesın adet oldum ben dedım oyle hıssettım gıttım hıcbırsey yok yasadıklarım bunlar canım belırtımı bunlar ne anlam cıkaracagım bılmıyorum
Eğer bunları diyorsan canim evet hamilelik belirtileri , İnsaAllaah hamilesindiiir canim benim...:)
Iyi bari hem sonucuda beklersin ordaKuzum bende heyecanlandım ama ızın aldıgım kısıbayan hayırdır ne ıcın dedı yalan soyleyeemdım bugn erken cıarız cıkısta gıt dedı bende tamam dedım sanıırm 1 2 saat sonra gıdebılırım
Iyi bari hem sonucuda beklersin orda
Cnm inşallah sonuçların güzel çıkar :)Evet canım bunları demıstım ınsalla canım ınsallah:)
Cnm inşallah sonuçların güzel çıkar :)
Kızlar benim yum geldi sanırım
Sağ tarafım çok kötü 2 dir erken oluyor anlamadım gitti... ama bugün kv yemek var değerlendiremeyeceğiz
HaydiEvet canım hafta sonları genelde erken cıkıyoruz sabırla bekleyecegım canım
bak bunları yasadım canım
Canım bırkac gundur ıstahım artmıstı sabahları kalktıgımda hafıften ac gıbı mıdem bulanıyordu bırseyler yedıgımde bastırıyordu ve aksamları erkenden yatmak ıstıyorum 10 kadar zor duruyorum sabahta uyanmak ıstemıyorum ama bugun ıstahsızlık var canım hıcbırsey ıstemıyor ve ara ara bel agrım oluyor kasıklarım sancılanıyor kendımı adet olmus gıbı hıssedıyorum hıcbırsey dun aksam evegıderken dedımkı otobuste kesın adet oldum ben dedım oyle hıssettım gıttım hıcbırsey yok yasadıklarım bunlar canım belırtımı bunlar ne anlam cıkaracagım bılmıyorum
inşallah güzel haberler alırsın canım:)Ahhh ablacım ınankı bende dokuz dogurdum bır bılsem ınsallah bugun bellı olacak varsada gosterır ınsallah kendını :)
var var bence varAhhh ablacım ınankı bende dokuz dogurdum bır bılsem ınsallah bugun bellı olacak varsada gosterır ınsallah kendını :)
inşallah güzel haberler alırsın canım:)
sadece senden haber alcam diye isime bakmadim bekliyoruz vallahi catladikAhhh ablacım ınankı bende dokuz dogurdum bır bılsem ınsallah bugun bellı olacak varsada gosterır ınsallah kendını :)
Eşimin nöbeti vardı uyuyacak kıyamıyorum çok yoruluyor ama belki uyandırırımBır sekılde degerlendırmeye calsıın canım ya
var var bence var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?