sadece senden haber alcam diye isime bakmadim bekliyoruz vallahi catladik
Eşimin nöbeti vardı uyuyacak kıyamıyorum çok yoruluyor ama belki uyandırırım
3Vallahı bende catladım haftayı beklıyecektım bekleyemıyorum esımın haberı olmadan gıdecegım eger varsa esıme suprız olarak soyleyeceım :)
3
İnşallah olumly olur da sürpriz yaparsın cnm benim :)
Sorma hep uyurken kaldırıyorum zatenAzııcık az uyusun canım uyandır bırsey olmaz bu yolda hersey mubah
Senle birlikte bizde heyecan yaptık :)İnşallah canım ya benı bır heyecan sardı :)
tecrübeden değil tatlim anlattiklarindan dolayi öyle düşünüyorum;-)Gercektenmı tecrubelerıne guvenıyorum ablacım
Sorma hep uyurken kaldırıyorum zaten
Senle birlikte bizde heyecan yaptık :)
tecrübeden değil tatlim anlattiklarindan dolayi öyle düşünüyorum;-)
Inşallah cnm benim:)Ayyyy sagolun canlarım ınsallah hepımıızn yuzu gulecek bu heyecanımız bosa cıkmaz:)
Ayy doğru ya olsun o günler gelsin de biz hiç uyumayalım olsun yeter ki :)Mecbur canım yapacak bırsey yok alıssın uykusuzluga uykusz gecelr bekleyecek
Ayy doğru ya olsun o günler gelsin de biz hiç uyumayalım olsun yeter ki :)
Amin cnm inşallah :)Aynen canım tatlı uykusuzluklar olur yeterlı sagsalım saglıklı bır sekılde yanımızda olssunlarda :)
Kötü ne ki dayak yemiş gibiyim ve çok zor nefes aliyorum..Yatiyorum canim gitmicem bugün işe..Sen naptin?
Kızlar ben hamıleysem eger degerın kac cıkması lazım sımdı bugun benım battan sonra 4 gunum
Tatlım sanırım 100-200 arası bi şey çıkması lazım.
canım bence sen bunu düşünme şimdi herkesin farklı hayırlısıyla bebeğin seninle olsun da tadını çıkar :) değeri boşver :)Kızlar ben hamıleysem eger degerın kac cıkması lazım sımdı bugun benım battan sonra 4 gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?