2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım bence sen bunu düşünme şimdi herkesin farklı hayırlısıyla bebeğin seninle olsun da tadını çıkar :) değeri boşver :)

Durduk yere aklıma geldı canım zaman gecırmeye calısıyorum ya ınsalalh bebegım benımledır kuzum ya bu belırsızlık guzel bır sonucla sonlanır ınsalalh :)

Durduk yere aklıma geldı canım zaman gecırmeye calısıyorum ya ınsalalh bebegım benımledır kuzum ya bu belırsızlık guzel bır sonucla sonlanır ınsalalh :)
inşallah seninledir canım bak ne güzel bunun heyecanını bile yaşayabiliyorsunuz biz 15 aydır olmayacağını bile bile umutla beklıyoruz hakkında hayırlısı olsun canım

inşallah seninledir canım bak ne güzel bunun heyecanını bile yaşayabiliyorsunuz biz 15 aydır olmayacağını bile bile umutla beklıyoruz hakkında hayırlısı olsun canım

Evet canım bu heyecanı yasamak bıle cok guzelmıs Rabbım en kısa zamanda sızlerede yasatsın kuzum benım hepımızın hakknda hayırlısı olsun Rabbim bebıslerımızı sagsalım kucagımıza alacagımız gunlerı gostersın

Kızlar yum da göğüsler de sancı olur mu ya hiç olmamıştı da 2 gündür acayip şekilde oluyor neden ki ?

Bayılma kuzum dur, hele bi öğren ondan sonra kocişinin kucağına bayılabilirsin. Dua ediyorum senin için.

Allah razı olsun canım Rabbım dualarımızı kabul etsın ahh kocısımın kucagına bayılmak :) kocam eve test alıp gelme daha erken dedı ben dırek kana gıdıyorum ınsalalh sonuc poıztıf olurda bırsey dıyemez benımkı

Hmm bilmiyordum ben ve daha önce de hiç olmazdı ov testi de yapmadım hiç yum gününü kasık ağrımdan biliyorum kd. dr yum günleri genelde kasık ağrısı olur ordan anlarsın demişti

Bende aratsırırken okumuztum canım goguslerde hassıyet oluyormus

bak o bende de olmuştu.Tuhaf bir şekilde bat tan birkaç gün önce hissetmiştim hamile olduğumu.Bu ay hiç de öyle hissetmiyordum ki testim de negatif çıktı zaten.İçine doğuyor sanki insanın...
tuhaf bişey bizde olunca anlayacağız inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…