canım bence sen bunu düşünme şimdi herkesin farklı hayırlısıyla bebeğin seninle olsun da tadını çıkar :) değeri boşver :)
elısa yapsan yaa merak edıyoruz:)Kızlar ben hamıleysem eger degerın kac cıkması lazım sımdı bugun benım battan sonra 4 gunum
Gebelik testi yapmani öneririm canim :)
Kızlarrr aldı bızı ısım telaşı :) kız ısımlerınden neler olabılır yardımcı olurmusunuzz
elısa yapsan yaa merak edıyoruz:)
inşallah seninledir canım bak ne güzel bunun heyecanını bile yaşayabiliyorsunuz biz 15 aydır olmayacağını bile bile umutla beklıyoruzDurduk yere aklıma geldı canım zaman gecırmeye calısıyorum ya ınsalalh bebegım benımledır kuzum ya bu belırsızlık guzel bır sonucla sonlanır ınsalalh :)
ayyyy oleyyyyKuzum daha fazla dayanamadım ıs cıkısında gıdecegım sanıırm 1 saate falan cıkarız:)
inşallah seninledir canım bak ne güzel bunun heyecanını bile yaşayabiliyorsunuz biz 15 aydır olmayacağını bile bile umutla beklıyoruzhakkında hayırlısı olsun canım
Hım anladım canım ınsallah cıkar canım zaman gecmek bılmıyor
ayyyy oleyyyyınsallah hayırlı saglıklı bebegın senınledır
İnşallah canım, hadi git gel bi, bekliyoruz güzel haberini.
İnşallh guzel haber vermek nasıp olur ben gıdene kadar heyecandan bayılmazsam tabı :)
Bayılma kuzum dur, hele bi öğren ondan sonra kocişinin kucağına bayılabilirsin. Dua ediyorum senin için.
Kızlar yum da göğüsler de sancı olur mu ya hiç olmamıştı da 2 gündür acayip şekilde oluyor neden ki ?
Hmm bilmiyordum ben ve daha önce de hiç olmazdı ov testi de yapmadım hiç yum gününü kasık ağrımdan biliyorum kd. dr yum günleri genelde kasık ağrısı olur ordan anlarsın demiştiOlabılıyormus canım
Hmm bilmiyordum ben ve daha önce de hiç olmazdı ov testi de yapmadım hiç yum gününü kasık ağrımdan biliyorum kd. dr yum günleri genelde kasık ağrısı olur ordan anlarsın demişti
Hmm öğrenmiş oldum inşallah bugünü değerlendirebilirimBende aratsırırken okumuztum canım goguslerde hassıyet oluyormus
tuhaf bişey bizde olunca anlayacağız inş :)bak o bende de olmuştu.Tuhaf bir şekilde bat tan birkaç gün önce hissetmiştim hamile olduğumu.Bu ay hiç de öyle hissetmiyordum ki testim de negatif çıktı zaten.İçine doğuyor sanki insanın...
Hmm öğrenmiş oldum inşallah bugünü değerlendirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?