Inşallah inşallah olur bu iş :) koydum kafaya bu iş bugün olacakİnşallah canım benım ve hemencecıkte ask yasarlar ınsalalh :)
Inşallah inşallah olur bu iş :) koydum kafaya bu iş bugün olacak
ayy heyecanladım benim 5 gün geçmişti değer 11008,80 çıkmıştı :) inşallah bol değerli bir sonuç çıkar :)Kuzum daha fazla dayanamadım ıs cıkısında gıdecegım sanıırm 1 saate falan cıkarız:)
ayy heyecanladım benim 5 gün geçmişti değer 11008,80 çıkmıştı :) inşallah bol değerli bir sonuç çıkar :)
Elisa sayfalar çok ilerlemiş günün mu geçti. Kan mi vercen. Ay çok heyecanliKuzum daha fazla dayanamadım ıs cıkısında gıdecegım sanıırm 1 saate falan cıkarız:)
Elisa sayfalar çok ilerlemiş günün mu geçti. Kan mi vercen. Ay çok heyecanli
inş canım bende de belirti yoktu halen çok normalimAyy kuzum ınsallah benımde oyle olur ama benım hıc belırtım yok gıbı :) bende cok heyecanlıyım
inş canım bende de belirti yoktu halen çok normalimsadece adet sancısı gibi sancı oldu ha söküldü ha sökülecek beklerken hamile çıktım adet öncesindeki gibi akıntılar olmuştu birde bide karın şişliği aynı adet öncesi belirtiler gibiydi
Ayy hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bu arada Mogami den haber var mı doktora gidecekti adet oldu muEvet canım bugun 4 gunum adet olmadım hala bırazdan kan vermeye gıdecgeım
inş canım bende de belirti yoktu halen çok normalimsadece adet sancısı gibi sancı oldu ha söküldü ha sökülecek beklerken hamile çıktım adet öncesindeki gibi akıntılar olmuştu birde bide karın şişliği aynı adet öncesi belirtiler gibiydi
inş. geliyor bebiş :)anladım canım bende kesın adet oldum dıyorum hıcbırsey yok :) goguslerde falanda bırsey yok ınsalalh bende senın gıbı yuksek degerler alırım canım cok heyecanlıyım benımde adet olacakmısım gıbı bel agrısı sancı oluyor gecıyor
Ayy hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bu arada Mogami den haber var mı doktora gidecekti adet oldu mu
Anaaam hamişler artıcak inşallah
inş. geliyor bebiş :)
Ben de öyle oldum 2 gün önce, karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi. Geçti sonra. Bakalım bata 4 gün var, karnım şiş hafif. Senin hamişlik önceni okuyunca umutlandım şimdi.
inş. hamişsindir canım ben hiç beklemediğim bir ayda hamile kaldım önceki aylar daha hamile hissediyrodum kendimi :) hala daha hamile gibi değilim sanki :)Ben de öyle oldum 2 gün önce, karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi. Geçti sonra. Bakalım bata 4 gün var, karnım şiş hafif. Senin hamişlik önceni okuyunca umutlandım şimdi.
hayırlısı canımAyyyy kuzum ınsallah ınsallah korka korka gıdecegım ama ınsallah mutlulukla ayrılım hastahaneden :)
inş. hamişsindir canım ben hiç beklemediğim bir ayda hamile kaldım önceki aylar daha hamile hissediyrodum kendimi :) hala daha hamile gibi değilim sanki :)
Ben bugun guzel haber vereyım arkamdan da sen gel canım benım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?