Elisa git artik bebeğim misafiirm var hazırlık yapvam konsantre olamıyorum tele bakmaktan ☺☺İnşallah canım sıze hemen haber verırıım mogamı hala olmamıstı pazartesı gıdecektı dr a
Elisa git artik bebeğim misafiirm var hazırlık yapvam konsantre olamıyorum tele bakmaktan ☺☺
Bazi gebeliklerde böyle erken belirtiler oluyor canim. Yakin mi bat?hamıle kızlar sızın adetten 10 gun once falan gaz sıkayetınız varmıydı? benım yumurta catladıktan sonra gaz sorunum basladı kabız degılım ama ıcımde volkan var gıbı
inşallah fistik dualarim seninle :-*Tatlım kolay gelsın gıdecegım ama daha cıkalım demedıler sanırım 15 20 dk cıkarız gıbı gelıyor bende ıstıyorum bıran once cıkmayı ınslalah donumusum muhtesem olur
Bazi gebeliklerde böyle erken belirtiler oluyor canim. Yakin mi bat?
Gaz olayı bende ne zaman başladı hatırlamıyorum canim..ama bazılarında gaz belirti olabiliyor...:) senin zamanlarında benim en belirgin belirtim kasık yanması, çekmesi ve göğüs ucu acisinin başlamasiydi..yumurtam kasım 3 de catladı 10 gun falan var eskıden dongum 30 gundu ama bu ay erken catladı
Gaz olayı bende ne zaman başladı hatırlamıyorum canim..ama bazılarında gaz belirti olabiliyor...:) senin zamanlarında benim en belirgin belirtim kasık yanması, çekmesi ve göğüs ucu acisinin başlamasiydi..
Göğüs ucu acisi nasil psikolojik 'olacak anlamadım... Aciyorsa aciyordur bence :) yanıyordu benim kasiklarim... Çekiyordu... Batma degildi ilerleyen zamanlar batmaya dönmüştu... Hmm ateşi yum.catlamadan önce kaçtı ?:)goguslerım de oyle aslında once mıdem eksıdı yandı falan mıdem gectı gaz basladı hemde ne gaz volkan gıbı:) goguslerımde cok sısme var ama ucları acıyor ınsallah psıkolojık degıldır cok korkuyorumKAsıklarımda agrı var ama batma mevzusunu anlayamadıgım ıcın bırsey dıyemıyorum bugun atesım 36.4 olmustu
Nasılsınız kızlar?elisa__ güzel haberlerini bekliyoruz
Gecmis olsun tatlim peki neden olmus
Oyu ya geçmiş olsun canim...çok sinir. Eder öyle kazalar...ama Rabbim heyetinden korusun diyelim...:)
Gecmis olsun canim
Yok cnm henüz belli değil daha.bu ayın 18 inde 2li test için gidicem.13 haftalık olacak söyler inş die düşünüyorum doktor.bende cok meraktayım aslında.bu seneyi erkek bebek senesi diyorlar ama:) saglıklı olsunda gerisi önemli degıl.İyiyiz canım? Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Cinsiyeti belli oldu mu? Ben kaçırdım mı söyledin de???
korkudan acaba dıyorum :)catlamadan once 35.7 di ateşim canımGöğüs ucu acisi nasil psikolojik 'olacak anlamadım... Aciyorsa aciyordur bence :) yanıyordu benim kasiklarim... Çekiyordu... Batma degildi ilerleyen zamanlar batmaya dönmüştu... Hmm ateşi yum.catlamadan önce kaçtı ?:)
Sen hsmilesin ozaman çünkü hamilelerde ovulasyon pozitifi görterirmişkızlar bir ayda 2 kez yumurtlama duydunuz mu? Benim bi arkaadaşıma doktor öyle demiş, 2 yumurta gelişmiş ama sadece bir tanesi döllenmiş diye.... sanırım bu ay bende de öyle oldu. Dijital ovulasyon testinde 19 ekimde gülen yüzü gördüm sonra görmedimm... 3 kasımda yani adet olmam gereken tarihte yine ovulasyon testi yaptım yine yumurtladığımı gördüm ve hala adet olmadım...
Yok cnm henüz belli değil daha.bu ayın 18 inde 2li test için gidicem.13 haftalık olacak söyler inş die düşünüyorum doktor.bende cok meraktayım aslında.bu seneyi erkek bebek senesi diyorlar ama:) saglıklı olsunda gerisi önemli degıl.
Slm hatunlar nasılsınız bakalım
Yazarım tabiki canım :) ellerim yüzüm cok şiş bugun hafiften rahatsızlıklarım var,kabızlık eskıden beri sorun zaten bende.başka bi sıkıntımız yok çok şükür.mevla biran önce sizede nasip etsin inş.Oh hadi bakalım, az kalmış öğrenmene. İnşallah her şey yolundadır, güzel yavrunun her şeyi iyi çıkar kuzum :) Yaz mutlaka öğrenince bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?