2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

galiba 15.gun olan oldu...
Veya da bu ay yumurta yok veya da çatlamadı veya da....veya da :)

eee hamiş olabiliyorsun demek :) hep mutlu ol canım mutlu olalım bende erken gebelik testi yaptım negatif ama mutluyum hayat bi sürü şeyden oluşmuyor mu sonuçta

İyi akşamlar canlar nasılsını
ben bugun adet oldum yenı bat 6 aralık kızlar
esımde soruyor fomda sordunmu dıyor neden 1 cıkmıs dıye her zaman 0.01 cıkıyordu neden 1 cıkmıs acaba ne yukseltmıs olabılırkı

eee hamiş olabiliyorsun demek :) hep mutlu ol canım mutlu olalım bende erken gebelik testi yaptım negatif ama mutluyum hayat bi sürü şeyden oluşmuyor mu sonuçta
hamıle olabılıyorum canım ıkı kımyasal ıkı normal gebelık gecırdım ama kucagım boş guzel Allah ın vardır bı bildiği :)

uzuldum cnm yhaa 5in altı negatıf dıye gecıo canım 1 yada 3 olması farketmıomus hemsıre soyledı bana bende sormustum aynı soruyu

uzuldum cnm yhaa 5in altı negatıf dıye gecıo canım 1 yada 3 olması farketmıomus hemsıre soyledı bana bende sormustum aynı soruyu

Yok onu bılıyorum canım da hanı net bu degerı yukseltmıs olabılır dıye merak ettım de canım

Bende kendimi ekledim listenin sonuna

Hayirlisi olsun canim insallah bu gecikme diger ay icin umut olsun ve bebis gelsin bn sdndn cok emindim ama olmadi senin gogusler beni yaniltti :s

Öyle bıtanem hayırlısı ınsallah bu ay hazırlık yapılmıstır canım benım vucudumun herseyı benı yanıltıyor artık ben daha belıtının b sını almam agzıma ve an 1 hafta gecmeden test yapmam

Yok onu bılıyorum canım da hanı net bu degerı yukseltmıs olabılır dıye merak ettım de canım
işte net bı cevap alamamıştım bende kaç aydır benımde hep ya 2 çıkıo ya 1 çıkıo ya 0.5 çıkıo bende anlamadım

Hayirlisi buymus demek canim bende hamile kalmadan bir onceki ay adetim 35.gun gelmistiilk defa o kdr uzun dongum olmustu belki buda bir isarettir

Hayırlısı tatlım belkı bebısım yerını hazırlamıstır ben adet olacagımı anlamıstım canım goguslerımın agrısı azalıstı cunku esım cok umutlanmıstı onun adına uzuldum ınsallah onumuzdekı ayy sevınır :)

Vücudun hazırlanıyor canim bana sorarsan , beta için bahsetmiyorum, vücudun olarak, adet gecikmen:) sıkı tutarsınız çalışmalari Rabbimin izniyle gelir çıtann :) betayla ilgili bir bilgim yok ama şunu hatırlıyorum... İlk evlendiğim zaman doktora gitmiştim başka birsşey için röntgen cekilmem gerekiyordu betaya bakmıştı doktor 1 in altında çıkmıştı... Adetimin geciktiği ay ise hani hamile kalmadan 1 çıktı canim.. hani bilimsel veya değil bilmiyorum ama böyle olmuştu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…