- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
en guzelı bu ay sayamıcam ben dr hanım verecek yavruları içeri bakalım olmassa bende sallamıycam artıkhayırlısı canım ya aynen ben ne yum gunu sayarım ne baska bırsey sadece ılıskımı yasarım
Vücudun hazırlanıyor canim bana sorarsan , beta için bahsetmiyorum, vücudun olarak, adet gecikmen:) sıkı tutarsınız çalışmalari Rabbimin izniyle gelir çıtann :) betayla ilgili bir bilgim yok ama şunu hatırlıyorum... İlk evlendiğim zaman doktora gitmiştim başka birsşey için röntgen cekilmem gerekiyordu betaya bakmıştı doktor 1 in altında çıkmıştı... Adetimin geciktiği ay ise hani hamile kalmadan 1 çıktı canim.. hani bilimsel veya değil bilmiyorum ama böyle olmuştu...:)
canim listenin sonunda bununla ilgili bir cümle var... Eklemeyle ilgili...birde başlığı oku derimBende kendimi ekledim listenin sonuna
en guzelı bu ay sayamıcam ben dr hanım verecek yavruları içeri bakalım olmassa bende sallamıycam artık
canım ben buraya geldıgımde sen yenı öğrenmıstın bebegı masallah yhaa 9 haftalık olmusC
canim listenin sonunda bununla ilgili bir cümle var... Eklemeyle ilgili...birde başlığı oku derimhoşgeldin...
olur yhaa adet duzenınde sıkıntı yoksa bı kaç ay ıcınde olur hıc merak etmeBazen yoruldugumu hıssedıyorum vucudumda enerhı heyecan hormonu salgılanıyor sonuc husran olunca sankı vucuduma bır yorgunluk cokuyor ınsallah tutar canım hemencecık bende suan oluruna bırakmayı dusunuyorum
İnş hayırlı bi zamanda gelir canimhamıle olabılıyorum canım ıkı kımyasal ıkı normal gebelık gecırdım ama kucagım boş guzel Allah ın vardır bı bildiği :)
Aynilari bende de oldu ışte hamile kalmadan...Bende ne yyapacağımi bilememistim adetim 11 gün gecikince , ovulasyon kullanıp ateş takibi yapmıştım bu yüzden... :) hazırlanıyor tatlim onun da var birssüresi ne yapsın...:)Anladım canım bende öyle dsunuyorum korunmayı bıraktıktan sonra benım hormanlar cok degıstı sanırım yenı yenı yerıne oturuyor ılk defa sarı aknım oldu sanırım dedıgın gıbı rahım kendını hazırlıyor esıme dedım duzenlı ılıskı olmamalı ama suan yum gunu hesaplamayı dusunmuyorum hesaplasam bıle donugyu kac alacagım onuda bılmıyorum canım esım ne der calısma konusunda bılmıyorum hesap yapmaycagım dedım ama nıye dıyor :)
aminnn ınsallah yhaa hamıle olmayı gectım artık kucagıma bı alayım yhaa neler adadım :)İnş hayırlı bi zamanda gelir canim
Öyle miydi hehe zaman çabuk geçiyor tatlim... Yakında sizinkiler katılacak aramıza inşaAllahcanım ben buraya geldıgımde sen yenı öğrenmıstın bebegı masallah yhaa 9 haftalık olmus
ewett baslayan bıtıyo yhaa saglıkla bı basllayabılsek su surece cok ıyı olcak hepimiz ıcınÖyle miydi hehe zaman çabuk geçiyor tatlim... Yakında sizinkiler katılacak aramıza inşaAllahüstelik aslında 10 a girdik ama yarın yazacak :) zaman gerçekten şu misali....
Yaptim esmam bugün 6. Gün seker bi ihtimal olabilir de ama eşim de gördü inş üzülmez can im hayirli zamaninda gelsin inş bebisimizOy yerim seniii... Gittin en erkeninden yaptın testi :) canim benimmm :)
Başlayacaksin inşaAllah canim , Rabbim sağ salim evlatlar nasip etsin herkese, tüm isteyenlere tatlim :)ewett baslayan bıtıyo yhaa saglıkla bı basllayabılsek su surece cok ıyı olcak hepimiz ıcın
aminnn sen hepimize dua et burda hep et :)Başlayacaksin inşaAllah canim , Rabbim sağ salim evlatlar nasip etsin herkese, tüm isteyenlere tatlim :)
Çok erkenmis tatlimm benim... Amin amiiin gelsin kardeşler insaAllaah :)Yaptim esmam bugün 6. Gün seker bi ihtimal olabilir de ama eşim de gördü inş üzülmez can im hayirli zamaninda gelsin inş bebisimizsenin nazil gidiyor bakim
Slm canim surekli ve her sabah dil aktindan mi olctun..bende olctum bu sabah 36.7 ama umudim yok.bat 16 kasim..Canım benim hayırlısı olsun inşallah ateşini ölçsene bi dijitalle? Benim ateş 36.3batım salı ama üzgün değilim kasımdan umutluyum
Haha deli kız...bakalim ne diyecekler yarın minigeee...:) güzel geçer muayenen inşaAllah tatlim beniimmmKizlar yarin sabah kontrole gidiyorum bakalim bizim pasa hala pasami yoksa hanim mi olmus
İnan hep ediyorum canimm:) unutur muyum hiç...:)aminnn sen hepimize dua et burda hep et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?