- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Allah yardımcın olsun canım inş sağlikli alirsin kucaginaÇok erkenmis tatlimm benim... Amin amiiin gelsin kardeşler insaAllaah :)
İyiyim diyeyim... Bir bulantim uğruyor arada rahat bırakıyor sonra yine geliyor :)
Allah senden razı olsun bebısın saglıkla gelsın ınsallahhh ben bu ay tutturcam gıbı gelıo yhaa bılıyorum sankı Allahım yanlış hısler koymasın içime de bu ay olcak gıbı yhaa boyle mı ınanmak ıstıyorum bılmıorumİnan hep ediyorum canimm:) unutur muyum hiç...:)
olur yhaa adet duzenınde sıkıntı yoksa bı kaç ay ıcınde olur hıc merak etme
Aynilari bende de oldu ışte hamile kalmadan...Bende ne yyapacağımi bilememistim adetim 11 gün gecikince , ovulasyon kullanıp ateş takibi yapmıştım bu yüzden... :) hazırlanıyor tatlim onun da var birssüresi ne yapsın...:)
kısmet tabı hersey zamanında oluyorHayırlısı canım ya kısmet artık
Aamiin... Pozitif düşün tatlim... 'olacak inşaAllahAllah senden razı olsun bebısın saglıkla gelsın ınsallahhh ben bu ay tutturcam gıbı gelıo yhaa bılıyorum sankı Allahım yanlış hısler koymasın içime de bu ay olcak gıbı yhaa boyle mı ınanmak ıstıyorum bılmıorum
InsaAllah iyidir kuzum cok ozledim onu yarin goreyim minigimiHaha deli kız...bakalim ne diyecekler yarın minigeee...:) güzel geçer muayenen inşaAllah tatlim beniimmm
Hayır kisaldi canim...:) 28 gün oldu... Normalde 30 31 olan döngümm..Pekı canım dongun eskısı gıbımı oldu yıne :)
Aamiiinnn...tabiii bir sürü kardeş istiyoruuuzzsonra guzel bir topic açar orda dostluğumuzu devam ettiririz inşaAllah.:) mogaminin fikriydi sonuna kadar destek oluyorum :)
iyi pozıtıfım o zman hadı bakalım zaten olmassa ben bu diyarlara gelmem bırdaha bırakıyorum bu işlerın peşini :)Aamiiinnn...tabiii bir sürü kardeş istiyoruuuzzsonra guzel bir topic açar orda dostluğumuzu
Aamiin... Pozitif düşün tatlim... 'olacak inşaAllahpozitif olmak çok önemli gercekten...:)
İyi olmaya çalışıyorum kuzum... :) bulantim bir geliyor bir gidiyor :) ozlemez mi insan bende özledim çok minigimizi... Ama daha çok var randevuya...InsaAllah iyidir kuzum cok ozledim onu yarin goreyim minigimisen nasilsin canim
Hayır kisaldi canim...:) 28 gün oldu... Normalde 30 31 olan döngümm..
Oyy kiyamam oyle oluyor bazen...:) burdayız sen mirak etmeeeAmınnnnn ınsallah en kısa zamanda bır suru kardes gelır canım :)
ınsallah dostulugumuz devam eder kuzum ve ben dun tahlıl yaptırmaya gıttıgımde beklıyorum sonucu almak ıcın sıze o kadar ıhtıyac duydumkı nete de gıremıyorum kızların elı olsada arasım dıye bıle gecırdım ıcımden sızı o kadar benımsedımkı :)
bende mogamyı destelıyorum :)
Oyy kiyamam oyle oluyor bazen...:) burdayız sen mirak etmeee
canım o iş öyle olmuyor eklenmek istersen önce bana müracaat ediyorsun topikte aktif biriysen ben seni ekliyorum değilsen de topiğe aramıza katılmaya davet ediyorum aktifleşince de ekliyorum...sen eklenmiş olmadın çünkü ben kendi listemden kopyalama yapıyorumBende kendimi ekledim listenin sonuna
yarın gideceğim canım doktora...haberdar ederimİnsallah kuzucum senın kırmızılar neden böyle oldu bi dr gitte haber ver bizede
beklemene gerek olduğunu sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabi...kafanı rahat tut Allahın izni ile herşey daha güzel olacakEvet cnm kimyasal gecirdim bugun iki kocaman parca dustu birini aldim inceledim plasenta parcasi gibi boyle olan varmi burda kimyasal yasayan simdi onumuzdeki ay ben devam edicem calismaya bi sakincasi olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?