2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çok erkenmis tatlimm benim... Amin amiiin gelsin kardeşler insaAllaah :)
İyiyim diyeyim... Bir bulantim uğruyor arada rahat bırakıyor sonra yine geliyor :)
Allah yardımcın olsun canım inş sağlikli alirsin kucagina inş hepimizin olur topikçe kardeş lazim sizinkilere

İnan hep ediyorum canimm:) unutur muyum hiç...:)
Allah senden razı olsun bebısın saglıkla gelsın ınsallahhh ben bu ay tutturcam gıbı gelıo yhaa bılıyorum sankı Allahım yanlış hısler koymasın içime de bu ay olcak gıbı yhaa boyle mı ınanmak ıstıyorum bılmıorum

Pekı canım dongun eskısı gıbımı oldu yıne :)

Aamiiinnn...tabiii bir sürü kardeş istiyoruuuzzsonra guzel bir topic açar orda dostluğumuzu devam ettiririz inşaAllah.:) mogaminin fikriydi sonuna kadar destek oluyorum :)

Aamiiinnn...tabiii bir sürü kardeş istiyoruuuzzsonra guzel bir topic açar orda dostluğumuzu
Aamiin... Pozitif düşün tatlim... 'olacak inşaAllah pozitif olmak çok önemli gercekten...:)

Aamiiinnn...tabiii bir sürü kardeş istiyoruuuzzsonra guzel bir topic açar orda dostluğumuzu devam ettiririz inşaAllah.:) mogaminin fikriydi sonuna kadar destek oluyorum :)

Amınnnnn ınsallah en kısa zamanda bır suru kardes gelır canım :)
ınsallah dostulugumuz devam eder kuzum ve ben dun tahlıl yaptırmaya gıttıgımde beklıyorum sonucu almak ıcın sıze o kadar ıhtıyac duydumkı nete de gıremıyorum kızların elı olsada arasım dıye bıle gecırdım ıcımden sızı o kadar benımsedımkı :)
bende mogamyı destelıyorum :)

Aamiiinnn...tabiii bir sürü kardeş istiyoruuuzzsonra guzel bir topic açar orda dostluğumuzu

Aamiin... Pozitif düşün tatlim... 'olacak inşaAllah pozitif olmak çok önemli gercekten...:)
iyi pozıtıfım o zman hadı bakalım zaten olmassa ben bu diyarlara gelmem bırdaha bırakıyorum bu işlerın peşini :)

InsaAllah iyidir kuzum cok ozledim onu yarin goreyim minigimisen nasilsin canim
İyi olmaya çalışıyorum kuzum... :) bulantim bir geliyor bir gidiyor :) ozlemez mi insan bende özledim çok minigimizi... Ama daha çok var randevuya...

Hayır kisaldi canim...:) 28 gün oldu... Normalde 30 31 olan döngümm..

Hım anladım canım o zaman benım dongum aynı olur benım yum donemı 22 23 ne falan gelıyor o haftayı ıyı degerlendırmek lazım o zaman :) bu ay esımın beslenmesınede dıkkat edeyım ama karar verdım ıradelı olup kendımı dınlemeyecegım acab aakıntım geldımı gelmedımı falan dıye

Oyy kiyamam oyle oluyor bazen...:) burdayız sen mirak etmeee

Bende kendimi ekledim listenin sonuna
canım o iş öyle olmuyor eklenmek istersen önce bana müracaat ediyorsun topikte aktif biriysen ben seni ekliyorum değilsen de topiğe aramıza katılmaya davet ediyorum aktifleşince de ekliyorum...sen eklenmiş olmadın çünkü ben kendi listemden kopyalama yapıyorum

Evet cnm kimyasal gecirdim bugun iki kocaman parca dustu birini aldim inceledim plasenta parcasi gibi boyle olan varmi burda kimyasal yasayan simdi onumuzdeki ay ben devam edicem calismaya bi sakincasi olur mu acaba
beklemene gerek olduğunu sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabi...kafanı rahat tut Allahın izni ile herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…