kuzum 15. günkü test pozitif değil... sen gün aşırı devam et çalışmalaraEki Görüntüle 1297788 galiba 15.gun olan oldu...
Veya da bu ay yumurta yok veya da çatlamadı veya da....veya da :)
inşallah cnm bat 5 aralık asılama olacagı ıcın 28 gunden saydım ınsallah tutacak bu sefer bende ümitliyimbeklemene gerek olduğunu sanmıyorum doktorun daha iyi bilir tabi...kafanı rahat tut Allahın izni ile herşey daha güzel olacak
Tamam canım gün aşırıya devamkuzum 15. günkü test pozitif değil... sen gün aşırı devam et çalışmalara
elisa__ bunu senin için yazdım
sen eski döngüye göre değil bugünkü adetine göre söyle canım...eski döngünün anlamı kalmadı kiMogami tatlım yeni bat 6 aralık eskı donguyu baz alırsak
sen eski döngüye göre değil bugünkü adetine göre söyle canım...eski döngünün anlamı kalmadı ki
inşallah kuzum inşallah...kaça mal oldu aşılama pekiinşallah cnm bat 5 aralık asılama olacagı ıcın 28 gunden saydım ınsallah tutacak bu sefer bende ümitliyim
tamam kuzum hadi hayırlı gele...7 aralık yazalım canım bız
tamam kuzum hadi hayırlı gele...
O nasıl oluyor öyleCanım buna gore hesaladım ben bat 7 aralık dıyor
hamıle kalma sansının yuksek oldugu donemde 18 - 23 aralık arasıymış
olmadım canım yarın sonere gidiyorum bakalım ne diyeceksagol tatlım sen adet oldunmu canım
O nasıl oluyor öyle
Hımm git bakalım neden olmamissin. Bende merak ettim inşallah önemli birsey yoktur.10. gün itibariyle olmadım hala kuzum pazartesi doktoruma gideceğim
olmadım canım yarın sonere gidiyorum bakalım ne diyecek
umuyorum kuzum...anlayacağızHımm git bakalım neden olmamissin. Bende merak ettim inşallah önemli birsey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?