Evet ama olmuyor tam o gunlerde olmuyo esimde dikkat ediyorYumurtlama takibi yapiyormusun canim? Buarada hosgeldin aramiza:)
Kız aralık deyince ay sandım :) o araymış hihihi kasım 18-23 :)canım o donemlerde hamıle kalma sansn yuksek oluyormus 18 ile 23 arasındakı ılıskıler onemlı 23 yum gunu dıyor
hiçbirşey yok ne adet ne gebeliğe dair...Eee hamıllık belırtısı faln varmı canım ben mesela adet olacgaımı anlamıstım cunku dun gogsumun agrısı azalmıstı hatta yok denecek kadar olmıstu
Kız aralık deyince ay sandım :) o araymış hihihi kasım 18-23 :)
bende bi daha kimsenın belirtilerıne göre sen hamişsin demıycem senın hamıle olmadıgını ögrendıgımde üzüldm böyle dedıgıme bos yere sana ümit verdimÖyle bıtanem hayırlısı ınsallah bu ay hazırlık yapılmıstır canım benım vucudumun herseyı benı yanıltıyor artık ben daha belıtının b sını almam agzıma ve an 1 hafta gecmeden test yapmam
hiçbirşey yok ne adet ne gebeliğe dair...
İnşallah canım benim:) hıııı evet canım ya o donemler kısmet bakalım bızde belkı kasımın askıyla ateslı gecelerın sonunda bır bebıs gelır
inşallah kuzum benimAnladımcnım hayırlısı olsun kuzum umarım onemlı bırsey cıkmaz
bende bi daha kimsenın belirtilerıne göre sen hamişsin demıycem senın hamıle olmadıgını ögrendıgımde üzüldm böyle dedıgıme bos yere sana ümit verdim
Ovusyon testlerini kullanmani oneririmm gun asiri olursa tutar merak etme... Sadece sabir :)Evet ama olmuyor tam o gunlerde olmuyo esimde dikkat ediyor
Ayni durumdayiz tatlim bugun 40 gunum ama tik yokhiçbirşey yok ne adet ne gebeliğe dair...
700 u gececek cnm olsun bebıs gelsın deinşallah kuzum inşallah...kaça mal oldu aşılama peki
inşallah kuzum benim
Bide su var en son 5 6 gun once iliskiye girdik ve son 3 4 gundur geceleri surekli atesim var nezaman yemek uesem midem bulanir oldu anlayamadim ndn oldugunuOvusyon testlerini kullanmani oneririmm gun asiri olursa tutar merak etme... Sadece sabir :)
Adetin hangi gundu canim dongulerin kac gun suruyor?Bide su var en son 5 6 gun once iliskiye girdik ve son 3 4 gundur geceleri surekli atesim var nezaman yemek uesem midem bulanir oldu anlayamadim ndn oldugunu
Son 3 aydir degisiyor 10 gun onden geliyor bu ayda simdiye gelmesi gerekiyordu ama gelmedi dahaAdetin hangi gundu canim dongulerin kac gun suruyor?
Bekle bakalim biras daha sonra test yaparsin... Ates ve bulanti genelde hamilelik belirtileri olabiliyorSon 3 aydir degisiyor 10 gun ondbelbu ayda simdiye gelmesi gerekiyordu ama gelmedi daha
sİns bakalim hayirlisii ins olurBekle bakalim biras daha sonra test yaparsin... Ates ve bulanti genelde hamilelik belirtileri olabiliyor
İnternette okudum corek oto bal ve tarcin karisimi kesin ise yariyor diyo ve birde 1 litre suya 2 3 tane keciboynuzu koyun 5 dakka kaynatip esinize icirin kesin sonuc diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?