2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Eee hamıllık belırtısı faln varmı canım ben mesela adet olacgaımı anlamıstım cunku dun gogsumun agrısı azalmıstı hatta yok denecek kadar olmıstu
hiçbirşey yok ne adet ne gebeliğe dair...

bende bi daha kimsenın belirtilerıne göre sen hamişsin demıycem senın hamıle olmadıgını ögrendıgımde üzüldm böyle dedıgıme bos yere sana ümit verdim

bende bi daha kimsenın belirtilerıne göre sen hamişsin demıycem senın hamıle olmadıgını ögrendıgımde üzüldm böyle dedıgıme bos yere sana ümit verdim

Yok kuzum ben hıc uzulmedım bılıyormusun sadece esım cok umıtlendı gunum gecınce ondakı burukluk benı uzdu yoksa eskısı gıbı uzulmuyorum artık sızler heyecan yaratıyorsunuz guzel oluyor uzulme tatlım benım :)

Ovusyon testlerini kullanmani oneririmm gun asiri olursa tutar merak etme... Sadece sabir :)
Bide su var en son 5 6 gun once iliskiye girdik ve son 3 4 gundur geceleri surekli atesim var nezaman yemek uesem midem bulanir oldu anlayamadim ndn oldugunu

İnternette okudum corek oto bal ve tarcin karisimi kesin ise yariyor diyo ve birde 1 litre suya 2 3 tane keciboynuzu koyun 5 dakka kaynatip esinize icirin kesin sonuc diye

İnternette okudum corek oto bal ve tarcin karisimi kesin ise yariyor diyo ve birde 1 litre suya 2 3 tane keciboynuzu koyun 5 dakka kaynatip esinize icirin kesin sonuc diye

ben bu ay bal tarcın corek otunu denedım adetım gecıktı ve ade oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…