2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kuzum benım dostlugumuzu pekıstırecegımız hep böyle devam edecek yenı sayfa acma dusuncenı @SirriEyvan ile sonuna kadar desteklıyorum
merci balım muhtemelen bu başlığın süresi dolunca açarım bi tane... o zamana kadar isim düşünmek lazım

iyiymiş valla...ben 1000 in üstünde bekliyordum...700 tl bebiş için hiçbişey valla
yanı ama merkeze ggore degısıyor bende tam ne kadar olacak bılmıyorum yarın gıdıcem kontrole bakalım sorun yok yapıcaz asılamayı derse ona gore fıyatını öğrenıcem bende

Oyle canim... Hakkimizda hayirlisi ne zamansa o zaman gelip tutunacaktir bebisler... Bari kirmizilar gelse bi an once de onumuze baksak :)
ben artık bebek olayını gündemimden çıkardım canım gerçi korunmayacağız yine ama hazirana kadar olmazsa iyi olur çünkü şubat haziran arası devamlı ankaraya gideceğim ve kalmam gerekecek...dolayısıyla özel bi çalışma yapmayacağız artık...şuanki derdim adet...haklısın önümüze bakmak için adetin gelmesi lazım...doktora gitmedin mi bi söktürücü verse

yanı ama merkeze ggore degısıyor bende tam ne kadar olacak bılmıyorum yarın gıdıcem kontrole bakalım sorun yok yapıcaz asılamayı derse ona gore fıyatını öğrenıcem bende
hmmm anladım canım inşallah tek seferde tutar

hmmm anladım canım inşallah tek seferde tutar
ayy ınssallah bı kaç kere daha yazdım da zaten bu son çalışmam olacak sonrasında bı ay ara verıcm ve sogan kurune baslıycam adetımı duzenlesın yeter

Henuz gitmedim doktora.. 3-4 gun daha gecsin yine gelmezse gidicem artik canim...

ayy ınssallah bı kaç kere daha yazdım da zaten bu son çalışmam olacak sonrasında bı ay ara verıcm ve sogan kurune baslıycam adetımı duzenlesın yeter
Rabbim gönlüne göre versin kuzum...sen kafanı rahat tut lütfen...Rabbim en doğru zamanda verecektir

Hmm anladim hayirlisi bir haftadaha beklicem adetim gelmezse test yapacagim ama birdehamile olsanda ustune gorebiliyormussun herseyden kesin emin olmak lazim

Henuz gitmedim doktora.. 3-4 gun daha gecsin yine gelmezse gidicem artik canim...
bence hemen git çünkü adet döngüsü 21 35 gün arasıdır sonrası ise bi sorun olduğuna delalettir...

Rabbim gönlüne göre versin kuzum...sen kafanı rahat tut lütfen...Rabbim en doğru zamanda verecektir
aynen zamanı var demekkı ama ıste bıseyler yapmadan da duramıosun ıste gıdıosun oraya buraya care arıyosun hayırlısı olsun herseyın

canim kasim ayi bizim ayimiz olsun insallah budefa tutarda eslerimiz sevinir adetin 12 gun sonrasi tutuyormus aklinda olsun ben deniyecegim bende umitliyim buaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…