Yarini heyecanla bekliyorum acep yarin bebisim nasil olacak diyeNe var ne yok güzeller?
Yarini heyecanla bekliyorum acep yarin bebisim nasil olacak diyesen nasilsin tospam sekerim
Batin ne zamandi canim bi belirti varmi pekiYarın konrolün mü vardı seniiinnnn? Ayyy yerimmm
İyiym kuzum napayım. Bat bekliyorum oturdum :)
Batin ne zamandi canim bi belirti varmi peki
yok canim resmen su bu aksam ilk defa geldi wc gttm peceteyede 2 damla kan geldielf2 post: 37704734 .!.:Nasil bir su canim belki idrarini kacirmissndr farkinda degilsndr
Canim kirmiziysa eger hemen bir acile gityok canim resmen su bu aksam ilk defa geldi wc gttm peceteyede 2 damla kan geldi
InsaAllah hamisliktendir:)12'sinde canım. 2 gün kaldı sayılır yani. Adet belirtilerim var, şişkinlik, gaz, sivilce, göğüs acısı. Ekstradan bugün akşam afedersin vajinama ard arda kramplar saplandı. 10 saniye sürdü, anlamadım ne iş
ne oldu böyle Mogamim yaaabenimde yarın 40 olacak pöffff...hakkımızda hayırlısı
bende çok istyoırumKuzum benım dostlugumuzu pekıstırecegımız hep böyle devam edecek yenı sayfa acma dusuncenı @SirriEyvan ile sonuna kadar desteklıyorum
nasılsın canım :)Gunaydin
Bu topikteki herkes gibi bir süreçten geçiyorum. Topiği farkettiğimden beri nerdeyse bütün sayfaları okudum. Sevinçlerimize ve heyecanlarımıza birlikte ortak olalım istedim. Fakat sohbet çok hızlı ilerliyor ve çalıştığım için yetişemiyorum. Aktif olarak sanırım katılamam, listeye ekleme istersen. Misafir olarak yorumlarınızı okumaya devam ederim.canım liste için topikte aktif sohbet şartımız var...bir süre bizlerle takılırsan ve devamını getireceğine kanaat getirirsem senden bilgilerini isterim fıstık
bende çok istyoırumelis naber fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?