- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.KIZLARRRRR BU HABERİ SİZE VERMEKTEN BÜYÜK SEVİNÇ DUYUYORUMM ÇÜNKÜ KENDİSİ TELEFONDAN ZOR GİRİYORR CUMANIN MÜBAREK HABERİİİ GELİYYOORRR VEE O KAN TESTİNDE NEGATİFİ AYIN ORTASINDA GÖRMESİNE RAĞMEN ŞİMDİ DEĞERİ 5BİNLERİİİ BULANNNNsebebiumut tur :):):):):): EVETTTT KASIM AYININ İLK BEBİŞİ ALLAH SAĞLIĞI UZUN ÖMRÜYLE ANNESİNE BAĞIŞLASINNN YARABBİİMMM :):):) (tebrikleri sebebiumut u etiketleyip yapın isterseniz:)
bende çok istyoırumelis naber fıstık
canim kasim ayi bizim ayimiz olsun insallah budefa tutarda eslerimiz sevinir adetin 12 gun sonrasi tutuyormus aklinda olsun ben deniyecegim bende umitliyim buaydan
Canım gozun aydın dualarımız senınle ınsallah sıkı sıkı tutunur bebısın sana yat ve dınlen ıns bırakmaz senı canımKızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
@elisa günaydın :)) kırmızılar geldi mi?
Cnm mutlu ol derken hani umutsuz olma benden kotuleri de var beterin beteri var de nolursa olsun umudunu yitrme Allah uzulur
Canım benim umudu yitirseydik yaşanilmazdi sanırım, umut hep var Allaha Şükür ama işte etraftan hamile haberleri sürekli gelince insanın içinde bir burukluk oluyor napalım sabredicez Rabbim bizede nasip edecek insallah
Teşekkürler canımCanım gozun aydın dualarımız senınle ınsallah sıkı sıkı tutunur bebısın sana yat ve dınlen ıns bırakmaz senı canım
Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Gunaydın canım evet dun geldı kuzum yogun bır sekılde oluyorum sen ne yaptın canım :)
Canım benimkide yolda 3 güne benimkilerde gelir dayanamadım sabah test yaptım negatif,önümüzdeki maçlara bakicaz canım inşallah bu defa golumuzu atariz:)
Teşekkürler canım
Doktor coraspirin ve progestan verdi.
Sabah akşam 1 tane progestan ve günde bir tane coraspirin inşallah tutunur. Çünkü 2 aylıkken biyopsi yapılacak bana şimdiden sıkıca tutunması lazım.
Gunaydın canım evet dun geldı kuzum yogun bır sekılde oluyorum sen ne yaptın canım :)
günaydın canım beklemedeyim 2 gün gecikti diyebilirim dayanamadım bu sabah kan verdim çünkü yine aynı şeyleri yaşarsam haberim olsun istedim kimyasal gibi bir durum olursa o yüzden sonuçları bekliyorum
kaygılım mogami bahsetmişti ama uygulamaya girmedi dahagünaydın yeni sayfa mı ??
İyilik kuzum ya adet berbat ettı benı vucuudum nasıl yoruldu ve cok oluyorum :) esımde gece dıyorkı bence onumuzdekı ayy bırseyler olabılır dıyor ne gıbı dıyorum bebek gıbı dıyor artık adamda kafayı bozdu
Insallah canım dur ama senın daha gunun var belkıde gelmez benımkı bu ay gecıkmelı geldı nedendır anlamadım :) ınsallah golu yerız canım bende esıme dıyorum bır 12 den vuramadın dıye
kaygılım mogami bahsetmişti ama uygulamaya girmedi daha
bgneimki de her ay bence olmadı diyor üzülmeyeylim diye söylediğini çoook sonra öğrendim bugün sınavı var beimkinin.. elis dikkat et canım dinlen bol bol olur mu sıcak tut kendinin
Canim durumun nasil ben bugun progesteron testi verdimGünaydın @nilgunuk ve tüm k.k nün güzel bayanları
Yok kız biliyorum ben bu ayda fossss,işte kalecilerimiz sağlam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?