2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.

bende çok istyoırum elis naber fıstık

İyilik kuzum ya adet berbat ettı benı vucuudum nasıl yoruldu ve cok oluyorum :) esımde gece dıyorkı bence onumuzdekı ayy bırseyler olabılır dıyor ne gıbı dıyorum bebek gıbı dıyor artık adamda kafayı bozdu

canim kasim ayi bizim ayimiz olsun insallah budefa tutarda eslerimiz sevinir adetin 12 gun sonrasi tutuyormus aklinda olsun ben deniyecegim bende umitliyim buaydan

Bende esıme öyle dedım canım 10gun sonra duzenlı ılıskı olmalı dedım artık esım benden daha ısteklı ınsallah bıızım ayımız olur hayırlısıyla bebıslerımzı gelır

Canım gozun aydın dualarımız senınle ınsallah sıkı sıkı tutunur bebısın sana yat ve dınlen ıns bırakmaz senı canım

Canım gozun aydın dualarımız senınle ınsallah sıkı sıkı tutunur bebısın sana yat ve dınlen ıns bırakmaz senı canım
Teşekkürler canım
Doktor coraspirin ve progestan verdi.
Sabah akşam 1 tane progestan ve günde bir tane coraspirin inşallah tutunur. Çünkü 2 aylıkken biyopsi yapılacak bana şimdiden sıkıca tutunması lazım.

Canım umarım ıkınızde ıyı olursunuz bebegın sana sıkı sıkı tutunur ıkızde Allah'a emanet olun

Gunaydın canım evet dun geldı kuzum yogun bır sekılde oluyorum sen ne yaptın canım :)

Canım benimkide yolda 3 güne benimkilerde gelir dayanamadım sabah test yaptım negatif,önümüzdeki maçlara bakicaz canım inşallah bu defa golumuzu atariz:)

Canım benimkide yolda 3 güne benimkilerde gelir dayanamadım sabah test yaptım negatif,önümüzdeki maçlara bakicaz canım inşallah bu defa golumuzu atariz:)

Insallah canım dur ama senın daha gunun var belkıde gelmez benımkı bu ay gecıkmelı geldı nedendır anlamadım :) ınsallah golu yerız canım bende esıme dıyorum bır 12 den vuramadın dıye

Sanada bol bol dua edeceğim arkadaşım Rabbimin izniyle inşallah tutunacak mis kokulu, aklına kötü şeyler sakin getirme hep güzel düşün ,güzel olsun insallah.

Gunaydın canım evet dun geldı kuzum yogun bır sekılde oluyorum sen ne yaptın canım :)

günaydın canım beklemedeyim 2 gün gecikti diyebilirim dayanamadım bu sabah kan verdim çünkü yine aynı şeyleri yaşarsam haberim olsun istedim kimyasal gibi bir durum olursa o yüzden sonuçları bekliyorum

günaydın canım beklemedeyim 2 gün gecikti diyebilirim dayanamadım bu sabah kan verdim çünkü yine aynı şeyleri yaşarsam haberim olsun istedim kimyasal gibi bir durum olursa o yüzden sonuçları bekliyorum

Hayırlısı canım ama ıcımden bır ses dıyorkı sen hamıs cıkacaksın hayırlısı olsun kuzum ne zaman cıkacak sonuc benm esımde aksam dıyor onumuzdekı ayy bebıs gelebılır dıye esım bu ay benı cok sasırttı ılk defa bu kadar konusur oldu

bgneimki de her ay bence olmadı diyor üzülmeyeylim diye söylediğini çoook sonra öğrendim bugün sınavı var beimkinin.. elis dikkat et canım dinlen bol bol olur mu sıcak tut kendinin

Insallah canım dur ama senın daha gunun var belkıde gelmez benımkı bu ay gecıkmelı geldı nedendır anlamadım :) ınsallah golu yerız canım bende esıme dıyorum bır 12 den vuramadın dıye

Yok kız biliyorum ben bu ayda fossss,işte kalecilerimiz sağlam galiba

bgneimki de her ay bence olmadı diyor üzülmeyeylim diye söylediğini çoook sonra öğrendim bugün sınavı var beimkinin.. elis dikkat et canım dinlen bol bol olur mu sıcak tut kendinin

Benımkıne ne olduysaayrı bır heyecan umut geldı bu ay canım :) onlar da bızı dusunuyor canım valla canım dıkkat etmeye calıısyorum usumemeye calısıyorum dun mısafırım vardı hıc durmadım dunde adet olunca benı cok yordu tam olacak zamanı buldu hadı senınde bat yaklasıyor ınsallah guzel habeler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…