Hayırlısı canım ama ıcımden bır ses dıyorkı sen hamıs cıkacaksın hayırlısı olsun kuzum ne zaman cıkacak sonuc benm esımde aksam dıyor onumuzdekı ayy bebıs gelebılır dıye esım bu ay benı cok sasırttı ılk defa bu kadar konusur oldu
haberim yok benide haberdar edin bırakıp gitmeyin
eşlerimiz isteyince çok tuhaf oluyor inşallah bu ayki düzensizlik bir dahaki aya bebişini getirecek :) benden öyle geçmiyor ama üç gündür ateşim var şu an yanıyor tenim dünde eşim dedi ne kadar sıcaksın hasta mı olacaksın diye bilemiyorum ihtimal vermedim biliyorsun diğer yanımda önceki gibi olmaktan çekiniyor kısmet
galıba ıyı kurtarıyorlar hayırlısı olsun kasım askı olur belkı bızım bebıslerımızde
Amin inşallah,tez vakitte gelsin, isteyen herkese versin Rabbim inşallah
cok heycanli sen nasilsin?nasılsın canım :)
Günaydın canım.. Hala hastalanmadın mı.. Süper.. inşaAllah normal adet gesikmesi değil de bebiştendir..günaydın canım beklemedeyim 2 gün gecikti diyebilirim dayanamadım bu sabah kan verdim çünkü yine aynı şeyleri yaşarsam haberim olsun istedim kimyasal gibi bir durum olursa o yüzden sonuçları bekliyorum
Büyük Allah ım yavrunuzu size bağışlasın, dua edicem sizin için, hayırlısı neyse o olsun inşallah, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. demekki bazen testler bile tahliller bile dğru değil, bu nasıl iş ya da geç döllenme belki bilemiyorum,çok yorum yapamam ama tek bir şey aklımda ona sağlıcakla kavuşmanız..Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Aşkolsun sekerım sensız olurmu sensız sayfaya sayfa demem ben
canim ilk once tebrik ederim sana salikli hamislik dilerim INS ALLAH sag salim bebeyini kucaqina alirsin dualarim seninle tatlimKızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Evet canım onlar ısteyınce daha baska ve adet oldun demeye cekınıyorum ınsallah bu gecıkmenın sebebı bebısımın yerı haızrlanmıstır kuzum :) ama canım yanlıs hatırlamıyorsam sen dıger hamıleleıgındede sıcaktın galıba ınsalalh aynı seylerı yasamayacaksın canım saglıklı bır gebelık gecırıp bebegını sgalıcakla kucagına alacaksın
cok heycanli sen nasilsin?
yarin doktor randevum var kocam tahliler yaptirdi sonucunu merak ediyorum
Hayırlı olsun canım.. RAbbim yawrunu sana bağışlasın inşaAllah.. Bu ne güzel ne tatlı bir haberdir..Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Günaydın canım.. Hala hastalanmadın mı.. Süper.. inşaAllah normal adet gesikmesi değil de bebiştendir..
hadi ya.. onlarada etki ediyor muymuşş.. intiresaann.. :)Kızlar eşlerinizin sperm kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullandığınız folik asitten onlarada içirin. İşe yaradığını göreceksiniz.
ins ALLAH canim.inşallah sonuçlarınız güpgüzel çıkar :))
oyyy ne zaman çıkacak sonuçlar, öğleden sonra tabiki değilmi, iyimi bende sana uydum endişe ve kaygı durumu oluştu bende :) kısmetinde hayırlısı ne ise o olsun...günaydın :) kısmet iki gün gecikti diyebilirim şuan net bir tarihim yok ama allahtan hayırlısını diliyorum daha önce kimyasal yaşamış biri olarak çekiniyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?