2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

eşlerimiz isteyince çok tuhaf oluyor inşallah bu ayki düzensizlik bir dahaki aya bebişini getirecek :) benden öyle geçmiyor ama üç gündür ateşim var şu an yanıyor tenim dünde eşim dedi ne kadar sıcaksın hasta mı olacaksın diye bilemiyorum ihtimal vermedim biliyorsun diğer yanımda önceki gibi olmaktan çekiniyor kısmet

Evet canım onlar ısteyınce daha baska ve adet oldun demeye cekınıyorum ınsallah bu gecıkmenın sebebı bebısımın yerı haızrlanmıstır kuzum :) ama canım yanlıs hatırlamıyorsam sen dıger hamıleleıgındede sıcaktın galıba ınsalalh aynı seylerı yasamayacaksın canım saglıklı bır gebelık gecırıp bebegını sgalıcakla kucagına alacaksın

Günaydınlar olsun hatunlar.. geçmişe bakmadan önce bi selam vereyim dedim.. Sonra son sayfaya gelene kadar öğlen olmuş oluo.. maaşallah size Umaraım haftasonlrınız güzel geçmiştir.. birkaç zamndır yoktum.. Varmı yeni cici haberleri

günaydın canım beklemedeyim 2 gün gecikti diyebilirim dayanamadım bu sabah kan verdim çünkü yine aynı şeyleri yaşarsam haberim olsun istedim kimyasal gibi bir durum olursa o yüzden sonuçları bekliyorum
Günaydın canım.. Hala hastalanmadın mı.. Süper.. inşaAllah normal adet gesikmesi değil de bebiştendir..

Kızlar eşlerinizin sperm kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullandığınız folik asitten onlarada içirin. İşe yaradığını göreceksiniz.

Büyük Allah ım yavrunuzu size bağışlasın, dua edicem sizin için, hayırlısı neyse o olsun inşallah, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. demekki bazen testler bile tahliller bile dğru değil, bu nasıl iş ya da geç döllenme belki bilemiyorum,çok yorum yapamam ama tek bir şey aklımda ona sağlıcakla kavuşmanız..

canim ilk once tebrik ederim sana salikli hamislik dilerim INS ALLAH sag salim bebeyini kucaqina alirsin dualarim seninle tatlim

ilk hamileliğimde de böyle oldu vücut ısım ama sol kasık hep var bir de göğüs uçlarımda acı var ama diğer yerlerindede var yine de bebişe yormuyorum kısmet nasip allahım bende varsa bebeğimde sana emanet dedim bıraktım :)

Hayırlı olsun canım.. RAbbim yawrunu sana bağışlasın inşaAllah.. Bu ne güzel ne tatlı bir haberdir..
Demekki kan testi bile yanlış çıkabiliyormuş.. ya da tereddütte bile kalsalar doktorların bebik yok die gereksiz ilaç dayamamaları gerekiyormuş..
Anaaammm.. ne güzel haber bu yaww sabah sabah uykum açıldı.. dudağımda bir gülümseme..

Günaydın canım.. Hala hastalanmadın mı.. Süper.. inşaAllah normal adet gesikmesi değil de bebiştendir..

günaydın :) kısmet iki gün gecikti diyebilirim şuan net bir tarihim yok ama allahtan hayırlısını diliyorum daha önce kimyasal yaşamış biri olarak çekiniyorum artık

günaydın :) kısmet iki gün gecikti diyebilirim şuan net bir tarihim yok ama allahtan hayırlısını diliyorum daha önce kimyasal yaşamış biri olarak çekiniyorum artık
oyyy ne zaman çıkacak sonuçlar, öğleden sonra tabiki değilmi, iyimi bende sana uydum endişe ve kaygı durumu oluştu bende :) kısmetinde hayırlısı ne ise o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…