- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Canım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.Hayırlı olsun canım.. RAbbim yawrunu sana bağışlasın inşaAllah.. Bu ne güzel ne tatlı bir haberdir..
Demekki kan testi bile yanlış çıkabiliyormuş.. ya da tereddütte bile kalsalar doktorların bebik yok die gereksiz ilaç dayamamaları gerekiyormuş..
Anaaammm.. ne güzel haber bu yaww sabah sabah uykum açıldı.. dudağımda bir gülümseme..
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali.. Rabbim hakkında hayırlısını versin kuzum.. Senin için sizin için en güzel olan en güzel zamanda gelecektir :)günaydın :) kısmet iki gün gecikti diyebilirim şuan net bir tarihim yok ama allahtan hayırlısını diliyorum daha önce kimyasal yaşamış biri olarak çekiniyorum artık
canim ins ALLAH kan deyerin coook iyi cikarrrgünaydın :) kısmet iki gün gecikti diyebilirim şuan net bir tarihim yok ama allahtan hayırlısını diliyorum daha önce kimyasal yaşamış biri olarak çekiniyorum artık
Baya araştırmıştım kimyasal gebeliği ordan biliyorum.hadi ya.. onlarada etki ediyor muymuşş.. intiresaann.. :)
HiiCanım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
KIZLAR BETA DEĞERİM 1.31 DAHA ÖNCE 0.35 Tİ 20 GÜN ÖNCE YİNE KİMYASAL MI YAŞIYORUM
Günaydın canım.. En güzel zamanında gelecektir bebişin annesi :)günaydın kızlar bende dun hastalandım 3gun erken geldi benim de umutlar kasıma kaldı.
Canım 2 gün sonra bir daha kan testi yap çıkan sonuç yükselirse bir sıkıntı yok. Hamilesin inşallahKIZLAR BETA DEĞERİM 1.31 DAHA ÖNCE 0.35 Tİ 20 GÜN ÖNCE YİNE KİMYASAL MI YAŞIYORUM
Doktora gitsen. Ultrasondan falan baksa anlayabilirmi ki ?KIZLAR BETA DEĞERİM 1.31 DAHA ÖNCE 0.35 Tİ 20 GÜN ÖNCE YİNE KİMYASAL MI YAŞIYORUM
Canım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
canım 1,35 yüksek değil ama 5 in altında zaten gebelik yok diyorlar.Bence boşuna stres yapma kimyasal değil seninki.Dr a sordun mu?
ben daha önce kimyasal yaşadım . 20 gün önce kadar ilaç kullanacağım için beta hcg yaptırdım 0.35 çıktı bugünde 1.31 yani acaba o aralıkta yükseldi şimdi bir düşüş mü var bilemedim doktora sormadım bekleyeceğim adeti.
hayırlısı olsun canım... Sen yine de olumlu ya da olumsuz moralini bozmamaya çalış... herşeyin hayırlı bir zamanı vardırben daha önce kimyasal yaşadım . 20 gün önce kadar ilaç kullanacağım için beta hcg yaptırdım 0.35 çıktı bugünde 1.31 yani acaba o aralıkta yükseldi şimdi bir düşüş mü var bilemedim doktora sormadım bekleyeceğim adeti.
Günaydın canım.. En güzel zamanında gelecektir bebişin annesi :)
Doktora gitsen. Ultrasondan falan baksa anlayabilirmi ki ?
Bebek böyle zor bir zamanda geldiğine göre Rabbimin vardır hikmeti, inşallah iyi olacaksın, Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin,ne desek ne yazsak boş biliyorum ancak ufak bir teselli, başlangıç aşamasında teşhis edildiyse çabucak iyileşebileceğine ve bebeğinle bu yola sonuna kadar devam edebileceğini düşünüyorum.dualarımda olacaksınCanım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
İnşallah bu bebek bana umut oldu. Yoksa eşimden ayrılmayı falan düşünüyordum. Şimdi sabah kanama görünce aklım çıktı. Belki yaradandır diye kendimi avutuyorum.Sizlere önerim hepiniz bir smear testi yaptırıp durumunuzu kontrol ettirmeniz. Çünkü bu süreçte o kadar çiğ doktorlarla karşılaştımki anlatamam. Çok soğukkanlı ve yüzünüze bakmadan rahminizi almaktan, kürtaj yaparak bebek sorunundan kurtulabileceklerinden bahsediyorlar. Biz en için uğraşıyoruz onlar kasap misali pataloji raporunu görmeden ameliyat tarihi vermeye kalkıyorlar.Rabbim herkese önce sağlık sonra hayırlı bebekler nasip etsin.HiiKıyamam kuzum.. özür dilerim bilmiyordum..
RAbbim şifa versin.. Evet bebiş istiyoruz ama önce kendi sağlığımız.. Kadınlar için hele ki anne olmak isteyenler için hep bebiş bir adım önde.. Tedavi olacaksak ona göre tedavi yöntemi araştırıyoruz..
Sonuçların da inşaallah güzel çıkar, Bebişinle birlikte sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım..
Moralini bozmayasın.. Her işin bir oluru vardır kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?