2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KEsip atınca bitiryor sanki sorunlar.. Hekim olan önce olur yollarına bakar ya.. Uff.. onlara da güvenemezsek, kime güvenelim.. ne yapalım.. Başka doktorla da görüştün mü? Herkes aynı şeyleri mi söyüyor ?

kısmet nasip hep öyle diyorum zaten :)
tatlım malum geciktirici yüzünden reglin gecikti bence, kimyasal sanmıyorum ama dr.un yum. larından daha iyi bilir sonuçta..regli olmazsanda birkaç güne git hem test yapılır hemde söktürücü verirler, mevsim geçişide etkili diye tahmin ediyorum

canım çok geçmiş olsun.İnşallah sonuçların iyi çıcakacak ve bebişinle beraber devam edeceksiniz yola...Sen moralini yüksek tutmaya çalış.Herşey güzel olacak Allah ın izniyle

Teşekkürler kızlar
Sizin moraliniz bozulmasın diye paylaşmayı düşünmüyordum ama kaygılıyla konuşurken haberi verelim dedik. Size bunu söylememin nedeni Rabbim herkese sağlık versin ve sizlerde sağlığınızı ihmal etmeyin. Smear testlerini zamanında yaptırın. Yoksa bu süreç gerçekten çok zor

canim çok geçmiş olsun umarim bebeğin yoluna devam eder ve birakmaz annesini..senin de hakkinda hayirlisi olsun, moralini yüksek tutmaya çaliş lütfen bebeğin için..

bekleyip adetin 3.günü giderim çağırmıştı diğer doktor o arada hcg değerimide sorarım olmadı
ya o zamana kadar adet olmaz isen.. gecikme de yaşayabilirsin.. üff.. kadınları anlamak zor diyorlar ya.. asıl zor olan bu hormonları, adet dönemlerindeki sapmaları anlamak.. Erkeklerin başında böyle şeyler olsaydı, kafayı yerlerdi

Yok canım o gerizekalıya asla gitmem. Şikayet ettim zaten jel kullanmadan zorla aleti sokmaya çalışıyordu. Jeli bir yerine sokacak herhalde... Başka doktorlarla görüştüm ama ben buna inanıyorum erkek doktorlar daha anlayışlı ve sizi tatmin edecek şekilde açık cevaplar veriyor. 2 Aralıkta kolposkopik biyopsi yapılacak sonuca göre 15 aralık gibi durumum belli olacak. Beklemedeyiz şimdilik.

canım senın adına cok sevındım allahım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın kanama konusunda korkma sen yat dınlen benım ıkısındede oldu progestoran verdı doktor onu kullandım anı hareket yapma kendını uzme ve bol bol dınlen bır tuvalete kalk allahım dualarımızı kabul etsın tatlım

evlendiğimden bu yana dr. kontrolüne gitmiştim ancak hiç smear alalım diyen dr karşıma çıkmamıştı, taki bu son dr.uma gidene kadar, muayene ederken kaşla göz arasında hiç smear alındımı dedi bende yok dedim, hemen alıverdi, çok şükür temiz çıktı, şimdi tedavi başka yoldan ilerliyor, kadınlar senede bir kez smear verin aklınıc-zda kalmasın.birşey varsa da önleminizi almış olursunuz.güvenebileceğin bir onkolg ve kadın doğum dr.un olsun mutlaka çünkü bu iki kişinin birbiriyle iletişimi de önemli...Önce Allah a sonra dr.lara emanetsiniz.

kendi kendimi streslere soktum yine adeti bekleyeceğim h sonuna kadar gelmezse h sonu doktora giderim kısmetimizde ne varsa :)

yerlerdi kesinlikle :) h sonuna kadar adet olmaz isem doktora giderim mecbur bekleyelim göğüsler sinyal verdi gebelik değilse adet kapıdadır benim genelde kan testinden iki üç gün sonra geliyor kırmızılar

KIZLAR BETA DEĞERİM 1.31 DAHA ÖNCE 0.35 Tİ 20 GÜN ÖNCE YİNE KİMYASAL MI YAŞIYORUM

gunaydın canım bır kac gun sonra tekrar yaptır bakalım yukseldıyse bebıs vardor zaten adet olamakta degerı yukseltıyo hadı bakalım hayırlısı

Kizlar gunaydin nasilsiniz ben cok bitkinim dun kanamam cok fazla oldu agrimda oldu iyiyim ama bitkinim derslerimde ayakta durmak zor olucak benim icin dua edin aksamki kontrolum basarili guzel gecsin

şimdi havamdan geçilmez ofisteee ağız kulaklardaaa teşekkür ederimm :))) bende yapamam sensizz iki telaşe memuruyuz biz :):):)

Oyyy oyyy kuum benım rıca ederm ne demek bugunde havalı havalı gez :):) aynen canım benım telaslıyız aynı donemdede hamıs kalsaksuper olur

anladım canım hayırlısı olsun kuzum ıyı dusunelım ıyı olsun

üzümmm değerim 1.31 çıktı 20gün önce 0.35 ti acaba yine kimyasal mı sorusu geliveriyor önüme

Ne yapiyorsunuz dunyanin en guzel bayanlari bugun adetin 21. Gunu progesteron testi verdim devlette yarin cikacakmis cok sasirdim :) kizlar benim tutmadi sanirim gaz cok az sadece goguslerim sis agriyor baska bisi yok

gunaydın canım bır kac gun sonra tekrar yaptır bakalım yukseldıyse bebıs vardor zaten adet olamakta degerı yukseltıyo hadı bakalım hayırlısı

evet üzümüm bende cumaya kadar bekleyeceğim kırmızılar gelmezse yeninden yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…