hayırlısı olsun canım... Sen yine de olumlu ya da olumsuz moralini bozmamaya çalış... herşeyin hayırlı bir zamanı vardır:)
KEsip atınca bitiryor sanki sorunlar.. Hekim olan önce olur yollarına bakar ya.. Uff.. onlara da güvenemezsek, kime güvenelim.. ne yapalım..İnşallah bu bebek bana umut oldu. Yoksa eşimden ayrılmayı falan düşünüyordum. Şimdi sabah kanama görünce aklım çıktı. Belki yaradandır diye kendimi avutuyorum.Sizlere önerim hepiniz bir smear testi yaptırıp durumunuzu kontrol ettirmeniz. Çünkü bu süreçte o kadar çiğ doktorlarla karşılaştımki anlatamam. Çok soğukkanlı ve yüzünüze bakmadan rahminizi almaktan, kürtaj yaparak bebek sorunundan kurtulabileceklerinden bahsediyorlar. Biz en için uğraşıyoruz onlar kasap misali pataloji raporunu görmeden ameliyat tarihi vermeye kalkıyorlar.Rabbim herkese önce sağlık sonra hayırlı bebekler nasip etsin.
tatlım malum geciktirici yüzünden reglin gecikti bence, kimyasal sanmıyorum ama dr.un yum. larından daha iyi bilir sonuçta..regli olmazsanda birkaç güne git hem test yapılır hemde söktürücü verirler, mevsim geçişide etkili diye tahmin ediyorumkısmet nasip hep öyle diyorum zaten :)
HiiKıyamam kuzum.. özür dilerim bilmiyordum..
RAbbim şifa versin.. Evet bebiş istiyoruz ama önce kendi sağlığımız.. Kadınlar için hele ki anne olmak isteyenler için hep bebiş bir adım önde.. Tedavi olacaksak ona göre tedavi yöntemi araştırıyoruz..
Sonuçların da inşaallah güzel çıkar, Bebişinle birlikte sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım..
Moralini bozmayasın.. Her işin bir oluru vardır kuzum :)
canım çok geçmiş olsun.İnşallah sonuçların iyi çıcakacak ve bebişinle beraber devam edeceksiniz yola...Sen moralini yüksek tutmaya çalış.Herşey güzel olacak Allah ın izniyle
Teşekkürler kızlarBebek böyle zor bir zamanda geldiğine göre Rabbimin vardır hikmeti, inşallah iyi olacaksın, Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin,ne desek ne yazsak boş biliyorum ancak ufak bir teselli, başlangıç aşamasında teşhis edildiyse çabucak iyileşebileceğine ve bebeğinle bu yola sonuna kadar devam edebileceğini düşünüyorum.dualarımda olacaksın
canim çok geçmiş olsun umarim bebeğin yoluna devam eder ve birakmaz annesini..senin de hakkinda hayirlisi olsun, moralini yüksek tutmaya çaliş lütfen bebeğin için..Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
ya o zamana kadar adet olmaz isen.. gecikme de yaşayabilirsin.. üff.. kadınları anlamak zor diyorlar ya.. asıl zor olan bu hormonları, adet dönemlerindeki sapmaları anlamak.. Erkeklerin başında böyle şeyler olsaydı, kafayı yerlerdibekleyip adetin 3.günü giderim çağırmıştı diğer doktor o arada hcg değerimide sorarım olmadı
Yok canım o gerizekalıya asla gitmem. Şikayet ettim zaten jel kullanmadan zorla aleti sokmaya çalışıyordu. Jeli bir yerine sokacak herhalde... Başka doktorlarla görüştüm ama ben buna inanıyorum erkek doktorlar daha anlayışlı ve sizi tatmin edecek şekilde açık cevaplar veriyor. 2 Aralıkta kolposkopik biyopsi yapılacak sonuca göre 15 aralık gibi durumum belli olacak. Beklemedeyiz şimdilik.KEsip atınca bitiryor sanki sorunlar.. Hekim olan önce olur yollarına bakar ya.. Uff.. onlara da güvenemezsek, kime güvenelim.. ne yapalım..Başka doktorla da görüştün mü? Herkes aynı şeyleri mi söyüyor ?
Kızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
evlendiğimden bu yana dr. kontrolüne gitmiştim ancak hiç smear alalım diyen dr karşıma çıkmamıştı, taki bu son dr.uma gidene kadar, muayene ederken kaşla göz arasında hiç smear alındımı dedi bende yok dedim, hemen alıverdi, çok şükür temiz çıktı, şimdi tedavi başka yoldan ilerliyor, kadınlar senede bir kez smear verin aklınıc-zda kalmasın.birşey varsa da önleminizi almış olursunuz.güvenebileceğin bir onkolg ve kadın doğum dr.un olsun mutlaka çünkü bu iki kişinin birbiriyle iletişimi de önemli...Önce Allah a sonra dr.lara emanetsiniz.Teşekkürler kızlar
Sizin moraliniz bozulmasın diye paylaşmayı düşünmüyordum ama kaygılıyla konuşurken haberi verelim dedik. Size bunu söylememin nedeni Rabbim herkese sağlık versin ve sizlerde sağlığınızı ihmal etmeyin. Smear testlerini zamanında yaptırın. Yoksa bu süreç gerçekten çok zor
tatlım malum geciktirici yüzünden reglin gecikti bence, kimyasal sanmıyorum ama dr.un yum. larından daha iyi bilir sonuçta..regli olmazsanda birkaç güne git hem test yapılır hemde söktürücü verirler, mevsim geçişide etkili diye tahmin ediyorum
ya o zamana kadar adet olmaz isen.. gecikme de yaşayabilirsin.. üff.. kadınları anlamak zor diyorlar ya.. asıl zor olan bu hormonları, adet dönemlerindeki sapmaları anlamak.. Erkeklerin başında böyle şeyler olsaydı, kafayı yerlerdi
KIZLAR BETA DEĞERİM 1.31 DAHA ÖNCE 0.35 Tİ 20 GÜN ÖNCE YİNE KİMYASAL MI YAŞIYORUM
şimdi havamdan geçilmez ofisteee ağız kulaklardaaa teşekkür ederimm :))) bende yapamam sensizz iki telaşe memuruyuz biz :):):)
ilk hamileliğimde de böyle oldu vücut ısım ama sol kasık hep var bir de göğüs uçlarımda acı var ama diğer yerlerindede var yine de bebişe yormuyorum kısmet nasip allahım bende varsa bebeğimde sana emanet dedim bıraktım :)
anlaştık canım:)canım hoşgeldin...listenin tepesinde de yazdığım gibi aktif sohbet şartımız var...bizimle burda takılırsan belli bi süre sonra ben senden alırım bilgilerini
canım senın adına cok sevındım allahım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın kanama konusunda korkma sen yat dınlen benım ıkısındede oldu progestoran verdı doktor onu kullandım anı hareket yapma kendını uzme ve bol bol dınlen bır tuvalete kalk allahım dualarımızı kabul etsın tatlım
gunaydın canım bır kac gun sonra tekrar yaptır bakalım yukseldıyse bebıs vardor zaten adet olamakta degerı yukseltıyo hadı bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?