2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KIZLAR BETA DEĞERİM 1.31 DAHA ÖNCE 0.35 Tİ 20 GÜN ÖNCE YİNE KİMYASAL MI YAŞIYORUM

Canım benım de eskıden 0.01 cıkardı ve gunum 4 gun gectı kan testın 1 cıktı bende dedım kendıme acaba bendemı kımyasal gecırdım dıye ama bunları dusunmeyelım canım benım

Canım benım de eskıden 0.01 cıkardı ve gunum 4 gun gectı kan testın 1 cıktı bende dedım kendıme acaba bendemı kımyasal gecırdım dıye ama bunları dusunmeyelım canım benım

sen düşünme rahat ol ama ben öncesinden ötürü biraz daha kaygılıyım ister istemez artık bir şey düşünmüyorum adeti bekliyorum

Selam kislaarr umarim yerindedir keyiflet? Ben normalde 32 gunde bir adet goren biri olrak bugun 40. Gunumdeyim fakat ne hamileyim ne de adet belirtisi var... Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim :)
amin canım. biz de korunmayı bıraktıktan sonra hiç aksamadan olan adetim acayip bir şekilde gecikmişti.
39. günde adet olmuştum. kadın doğuma gittim. ve troit problemim ortaya çıktı.
şimdi troit ilacı kullanıyorum kontrol altındayım anlayacağın!

günaydın kızlar bayadır giremiyorum çok halsizim dün bütün gün yattım kasıklarımda belimde ağrılar falan hastayım bildiğiniz bulantılarda başladı elisa__ MINIKKUS1 canlarım durumlar tam ne

şimdi havamdan geçilmez ofisteee ağız kulaklardaaa teşekkür ederimm :))) bende yapamam sensizz iki telaşe memuruyuz biz :):):)
Kaygılıcım geldi mi adetin yoksa geçti mi. Hadi senden güzel haberler alalım bari

bebişş büyüyorrr maşallah canım elisa adet oldu ama bu gecikme onun rahim hazırlığıdır inşallah dedik :) bende ise 38.gün 3 gün gecikti diyebilirim kan değerim bugün 1.31 çıktı 20 gün önce 0.35 ti . inşallah kimyasal yaşamamışımdır dedim eğer adet olmazsam cuma test yaptırırım yeniden doktora danışsam mı gitsem mi akışına mı bıraksam bilemedim

Canim benim.. dualarim sizinle... Bebisin sana sımsıkı tutunur Rabbimin izniyle...bol bol istirahat et..dua et..sakin ol , her şey Allahtan=.

Kaygılıcım geldi mi adetin yoksa geçti mi. Hadi senden güzel haberler alalım bari

canım adetim bugünü de sayarsam 3 gün gecikti kan değerim bugün 1.31 çıktı malesef bir şey yok ama 20 gün önce kan değerim 0.35 ti ve bu yüzden acaba yine mi kimyasal sorusu geldi aklıma eğer cumaya kadar adet olmazsam yeniden baktırır doktora giderim dedim :)

elisa__ MINIKKUS1 üzülmeyin canlarım allah ne zaman nasip ederse o zaman olur gecikme olursa sonraki ay olur derler umarım sizde de öyle olur :) Kızlar 8 i değerlendiremedim ama 9 u değerlendirdim yum da sağ ve sol birden çalıştı tutarsa ikiz mi olur acaba :) akrabalar hep ikiz olsun diye dua ederler hep hadi hayırlısı

aynen canım.. bazı durumlarda kadın doktorlar çok gıcık davranıyorlar.. Bazı erkek doktorlar da o kadar anlayışlı, sevecen, korkutmuyor insanı.. ilk kadın dıoğumcuya gidişimi hatırladım Gerzek kadın hala sövüyorum kendisine..
Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın sana canım.. Herhangi bir dua vs yapıyorsan eşlik edebilirim sana.. Söylemen yeter..

kafa rahatlığın için sen doktoruna genede danış canım o muydu bu muydu diye düşünmekten iyidir bebiş içinde çarşamba randevum var inş. bu sefer kalp atışlarını görürüz hep bu konuda endişeliyim

KIZLAAAAR BEN GELDİM

Doktoruma gittim aydınlattı beni...Tam da düşündüğüm gibi yumurtam çatlamamış...sağda nur topu gibi 3,5 cm lik bi kistim var...Çikolata değil gelişimsel over kistiymiş...zaten dedim sonere benim ateşim yükselmedi diye çünkü geçen ayda bu ayda arada bakıyordum ateşe düşüktü...neyse efendim tarlusal verdi söküleceğim inşallah 1 hafta içinde ve kanamanın ilk günü yazz a (doğum kontrol hapı) başlıyorum...3 ay kullan dedi soner...bende dedim ki soner bey belli ki ben normal yoldan hamile kalamıyorum...o da o zaman aşılama düşünürüz dedi...hsg için ne zaman uygun olduğumu sordu bende nisan başı uygunum dedim...dolayısıyla nisanda hsg çekecek eğer tüplerde sorun yoksa aşılama varsa tüpe yönlendirecek...Devletteki doktorun dediklerini anlattım ve bana o kadar güzel anlattı ki o doktorun anlatamadıklarını Allah razı olsun dedim...Bende durumlar bu hatunlar...Allahıma bin şükür böylesini uygun görmüş üstelik düşünsenize 3 ay sonra formasyon başlıyo yani bu kadar denk düşebilir...Rabbim resmen bana mesaj veriyor önce formasyonu hallet diye...Fıstıklarım korunacağım diye burdan ayrılmıyorum tabi ki mogiş tam gaz destekliyor hepinizi ve lütfen aklınıza kazıyın şunu OLMUYORSA MUTLAKA BİR SEBEBİ VARDIR RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞTÜR...

ben üzülmüyorum aslında hiç ilgilenmicem ama kimyasal yaşadım bir kez eğer yeniden kimyasal yaşıyorsam doktora gidip tedavi olmak istiyorum o yüzden bunun kimyasal olmadığını bilmem gerek malesef

öyle yapmalıyım iki üç gün daha bekleyeyim duyacaksın inşallah baksana seni yoruyo kalbi pıt pıt atıyorki vücutta böyle hareketlilik söz konusu :)

yerlerdi kesinlikle :) h sonuna kadar adet olmaz isem doktora giderim mecbur bekleyelim göğüsler sinyal verdi gebelik değilse adet kapıdadır benim genelde kan testinden iki üç gün sonra geliyor kırmızılar
Huu huu.. Negatifi gördükten sonra bir rahatlık çöküyor üstüne.. Tabi o rahatlıkta kırmızıların gelmemesi komedi olur :)

Canim peki kanaman devam ediyor mu. Bebişin kalp atışlarını duydunuz mu. Allah im sana bebeğin şifa versin. Dediğin gibi belirli aralıklarla smear testi yaptırmak lazım. Bizde yaptirdik benim de dusukler im oldu araştırması yapılsın diye testler yapıldı. Doktor da sağolsun gelmişken bunu da yapalım dedi smear yaptırmıştım öyle daha sonuçları almadık. Inşallah güzel çıkar

Sen bilirsin kuzum bu arada dilerim Rabbim gönlüne göre verir...katılmanı çok isterdim lakin olmuyorsa da dilerim yazdıklarımızla sana sessizce yardımımız dokunuyordur

bende öyle düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun mogişimmm o kistte adetlle geçip gidecek inşallah ne kadar çabalarsak çabalayalım nasipten öteye yol yok artk bu tümm çabalara gülüp geçiyorum veee bırakalım gitsin bende aynısını düşünüyorum kısmetten öteye olmuyor bir şeyi aşırı istemeyeceksin diyorum her zaman ... zaten kızlarımız olursa sen kısmet koy bende nasip :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…