Canim sanmiyorum kimyasal oldugunu bende ciddi kasik agrisi vardi ve lekelenmem vardi.adetimin 3. Gununu kan testi yaptirmistim hcg 11 cikmisti.uzmeyin kendinizi kuruntu yapmayinCanım benım de eskıden 0.01 cıkardı ve gunum 4 gun gectı kan testın 1 cıktı bende dedım kendıme acaba bendemı kımyasal gecırdım dıye ama bunları dusunmeyelım canım benım
kuzum diliyorum önemli bi sorun yokturgünaydın hanımlar.birde yine yeniden benden mogami haber vereyim dedim.iki aydır erken oluyorum bu gün dr randevu aldım.bakalım hayırlısı
Yaw bu gaz neden olur? Evde hiç rahat olamıyorum yaa..Ne yapiyorsunuz dunyanin en guzel bayanlaribugun adetin 21. Gunu progesteron testi verdim devlette yarin cikacakmis cok sasirdim :) kizlar benim tutmadi sanirim gaz cok az sadece goguslerim sis agriyor baska bisi yok
Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun ikinizi de korusun inşallahKızlar gördüğüm herkesi beğenmeye çalıştım. Bu güzel haberi biraz buruk yaşayan biri olarak dilerim Rabbim hepinize Hayırlı, Sağlıklı evlatlar versin. Benim bu sabah hafif kanamam oldu. Bebek tutunabilirse yaşayacak yoksa bunu da kaybedeceğim. Birde 24 Ekimde bana tahlil yaptıklarında kandaki değer 0,08 çıkmış bana hamile olmadığım gerekçesiyle almamam gereken ilaçlar verildi. 4 Kasımda ise kanda yapılan teste 5104 gibi bir değer çıktı. Gerek benim sağlık durumum gerekse bebeğin durumu dualarınıza bağlı...Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Huu huu.. Negatifi gördükten sonra bir rahatlık çöküyor üstüne.. Tabi o rahatlıkta kırmızıların gelmemesi komedi olur :)
geçmiş olsun canım.. bende endokrin e gittiğimde doktor troidlerinde bir şeyler olabilir hatta "şurda bişey var sanki" dediamin canım. biz de korunmayı bıraktıktan sonra hiç aksamadan olan adetim acayip bir şekilde gecikmişti.
39. günde adet olmuştum. kadın doğuma gittim. ve troit problemim ortaya çıktı.
şimdi troit ilacı kullanıyorum kontrol altındayım anlayacağın!
Bir taşla iki kuş hesabı.. he de güzel olur tabi bir o kadar da yorucu.. Hayırlısı olsun canım.. :)@elisa__MINIKKUS1 üzülmeyin canlarım allah ne zaman nasip ederse o zaman olur gecikme olursa sonraki ay olur derler umarım sizde de öyle olur :) Kızlar 8 i değerlendiremedim ama 9 u değerlendirdim yum da sağ ve sol birden çalıştı tutarsa ikiz mi olur acaba :) akrabalar hep ikiz olsun diye dua ederler hep hadi hayırlısı
Yaw bu gaz neden olur? Evde hiç rahat olamıyorum yaa..eşim duyacak die sıkım sıkım sıkılıyorum
Bir kere yaşadığı n için tedirgin olmakta haklısın cnm öğrenmen gerek sadece kan mı verdin uygunsan kd dr gitsen cnm detaylı bakardı bendw bugün çok yoğunym olmasam gidecekti mben üzülmüyorum aslında hiç ilgilenmicem ama kimyasal yaşadım bir kez eğer yeniden kimyasal yaşıyorsam doktora gidip tedavi olmak istiyorum o yüzden bunun kimyasal olmadığını bilmem gerek malesef
Rabbim büyüktür dualarim seninle, insaAllah sonuçların temiz çıkar canim..inşaAllah...Canım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
KISMET İLE NASİPbende öyle düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun mogişimmm o kistte adetlle geçip gidecek inşallah ne kadar çabalarsak çabalayalım nasipten öteye yol yok artk bu tümm çabalara gülüp geçiyorum veee bırakalım gitsin bende aynısını düşünüyorum kısmetten öteye olmuyor bir şeyi aşırı istemeyeceksin diyorum her zaman ... zaten kızlarımız olursa sen kısmet koy bende nasip :):):)
Inşallah cnm :)Bir taşla iki kuş hesabı.. he de güzel olur tabi bir o kadar da yorucu.. Hayırlısı olsun canım.. :)
İlk regl inle braber sökülür gider inşaAllah canım.. Devlette ki doktolar neden baştan salma davranıyorlar bir türlü anlamıyorumKIZLAAAAR BEN GELDİM
Doktoruma gittim aydınlattı beni...Tam da düşündüğüm gibi yumurtam çatlamamış...sağda nur topu gibi 3,5 cm lik bi kistim var...Çikolata değil gelişimsel over kistiymiş...zaten dedim sonere benim ateşim yükselmedi diye çünkü geçen ayda bu ayda arada bakıyordum ateşe düşüktü...neyse efendim tarlusal verdi söküleceğim inşallah 1 hafta içinde ve kanamanın ilk günü yazz a (doğum kontrol hapı) başlıyorum...3 ay kullan dedi soner...bende dedim ki soner bey belli ki ben normal yoldan hamile kalamıyorum...o da o zaman aşılama düşünürüz dedi...hsg için ne zaman uygun olduğumu sordu bende nisan başı uygunum dedim...dolayısıyla nisanda hsg çekecek eğer tüplerde sorun yoksa aşılama varsa tüpe yönlendirecek...Devletteki doktorun dediklerini anlattım ve bana o kadar güzel anlattı ki o doktorun anlatamadıklarını Allah razı olsun dedim...Bende durumlar bu hatunlar...Allahıma bin şükür böylesini uygun görmüş üstelik düşünsenize 3 ay sonra formasyon başlıyo yani bu kadar denk düşebilir...Rabbim resmen bana mesaj veriyor önce formasyonu hallet diye...Fıstıklarım korunacağım diye burdan ayrılmıyorum tabi ki mogiş tam gaz destekliyor hepinizi ve lütfen aklınıza kazıyın şunu OLMUYORSA MUTLAKA BİR SEBEBİ VARDIR RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞTÜR...
Bir kere yaşadığı n için tedirgin olmakta haklısın cnm öğrenmen gerek sadece kan mı verdin uygunsan kd dr gitsen cnm detaylı bakardı bendw bugün çok yoğunym olmasam gidecekti m
Kuzum moralini düşürmüyorsun asla...İhtimal dahilinde ama net değil henüz...üstelik hadi diyelim gerçekten öyle ama erken teşhis olacağından doktorlar tedavi ederler canım benim...Bebeğin içinde senin içinde Allahtan hayırlısı olsunCanım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
ben sadece kontrol amaçlı gidecektim kadın doğuma. o ay adetim bitti bir hafta sonra tekrar adet oldum ama çok az dı normal bir şekilde değildi.geçmiş olsun canım.. bende endokrin e gittiğimde doktor troidlerinde bir şeyler olabilir hatta "şurda bişey var sanki" dedi
kontrol zamanımı bekliyorum.. bende yoğun bir ilaç tedavisine gireceğim sanırım..
iş güç tatlım valla zor işim birazGünaydin canim nasilsin
Ohhh misss... nene modu is onaynen öyle yani bende karar verdim artık bıraktım adet olmuş olmamış gelmiş gitmiş bir iki hatta 3 ay hiç dokunmayayım testler doktorlar vs den uzak şöylee eski nineler gibi yaşıyım hayatı :):):)
inş tertemiz çıkar sonuçlar canım benim içiniz rahat olur :)cok heycanli sen nasilsin?
yarin doktor randevum var kocam tahliler yaptirdi sonucunu merak ediyorum
Ewt cnm herşey de bi hayır var inşallah bi an önce kurtulursun kistten sonra da güzel allahım sana hayırlısından ikiz evlatlar nasip etsin :) :) :)KIZLAAAAR BEN GELDİM
Doktoruma gittim aydınlattı beni...Tam da düşündüğüm gibi yumurtam çatlamamış...sağda nur topu gibi 3,5 cm lik bi kistim var...Çikolata değil gelişimsel over kistiymiş...zaten dedim sonere benim ateşim yükselmedi diye çünkü geçen ayda bu ayda arada bakıyordum ateşe düşüktü...neyse efendim tarlusal verdi söküleceğim inşallah 1 hafta içinde ve kanamanın ilk günü yazz a (doğum kontrol hapı) başlıyorum...3 ay kullan dedi soner...bende dedim ki soner bey belli ki ben normal yoldan hamile kalamıyorum...o da o zaman aşılama düşünürüz dedi...hsg için ne zaman uygun olduğumu sordu bende nisan başı uygunum dedim...dolayısıyla nisanda hsg çekecek eğer tüplerde sorun yoksa aşılama varsa tüpe yönlendirecek...Devletteki doktorun dediklerini anlattım ve bana o kadar güzel anlattı ki o doktorun anlatamadıklarını Allah razı olsun dedim...Bende durumlar bu hatunlar...Allahıma bin şükür böylesini uygun görmüş üstelik düşünsenize 3 ay sonra formasyon başlıyo yani bu kadar denk düşebilir...Rabbim resmen bana mesaj veriyor önce formasyonu hallet diye...Fıstıklarım korunacağım diye burdan ayrılmıyorum tabi ki mogiş tam gaz destekliyor hepinizi ve lütfen aklınıza kazıyın şunu OLMUYORSA MUTLAKA BİR SEBEBİ VARDIR RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞTÜR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?