2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benım de eskıden 0.01 cıkardı ve gunum 4 gun gectı kan testın 1 cıktı bende dedım kendıme acaba bendemı kımyasal gecırdım dıye ama bunları dusunmeyelım canım benım
Canim sanmiyorum kimyasal oldugunu bende ciddi kasik agrisi vardi ve lekelenmem vardi.adetimin 3. Gununu kan testi yaptirmistim hcg 11 cikmisti.uzmeyin kendinizi kuruntu yapmayin

Ne yapiyorsunuz dunyanin en guzel bayanlari bugun adetin 21. Gunu progesteron testi verdim devlette yarin cikacakmis cok sasirdim :) kizlar benim tutmadi sanirim gaz cok az sadece goguslerim sis agriyor baska bisi yok
Yaw bu gaz neden olur? Evde hiç rahat olamıyorum yaa.. eşim duyacak die sıkım sıkım sıkılıyorum

Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun ikinizi de korusun inşallah

Huu huu.. Negatifi gördükten sonra bir rahatlık çöküyor üstüne.. Tabi o rahatlıkta kırmızıların gelmemesi komedi olur :)

aynen öyle yani bende karar verdim artık bıraktım adet olmuş olmamış gelmiş gitmiş bir iki hatta 3 ay hiç dokunmayayım testler doktorlar vs den uzak şöylee eski nineler gibi yaşıyım hayatı :):):)

geçmiş olsun canım.. bende endokrin e gittiğimde doktor troidlerinde bir şeyler olabilir hatta "şurda bişey var sanki" dedi
kontrol zamanımı bekliyorum.. bende yoğun bir ilaç tedavisine gireceğim sanırım..

Bir taşla iki kuş hesabı.. he de güzel olur tabi bir o kadar da yorucu.. Hayırlısı olsun canım.. :)

Yaw bu gaz neden olur? Evde hiç rahat olamıyorum yaa.. eşim duyacak die sıkım sıkım sıkılıyorum

Benim genelde cigkofte mercimek yedigimde olur ama gecen hafta hi bunlari yemedim cok kotu gaz sancisi cekim simdide var ama daha az.. once midemde sikinti vardi sonra gaz olustu adetime 9 gun kaldi ama 5-6 gun once goguslerim agrimaya basladi bakalim ya yoruldum heray bekleyip umutlarimin yok olmasindan

ben üzülmüyorum aslında hiç ilgilenmicem ama kimyasal yaşadım bir kez eğer yeniden kimyasal yaşıyorsam doktora gidip tedavi olmak istiyorum o yüzden bunun kimyasal olmadığını bilmem gerek malesef
Bir kere yaşadığı n için tedirgin olmakta haklısın cnm öğrenmen gerek sadece kan mı verdin uygunsan kd dr gitsen cnm detaylı bakardı bendw bugün çok yoğunym olmasam gidecekti m

Rabbim büyüktür dualarim seninle, insaAllah sonuçların temiz çıkar canim..inşaAllah...

KISMET İLE NASİP Allah müstehakını versin...Valla balım öyle kısmetten ötesi yok bende artık daha ilk ayında olmuyor diye yırtınan arkadaşlara gülüp geçiyorum...sende test yapmışsın sanırım doktoru beklerken şöyle bi bakındım orda gördüm...yapma artık bişey lütfen bırak sürpriz yapsın sana bebişin

İlk regl inle braber sökülür gider inşaAllah canım.. Devlette ki doktolar neden baştan salma davranıyorlar bir türlü anlamıyorum İlla özel e mi gitmek lazım , sorulara cevap almak için?
Hakikatten de herşeyin bir zamanı ve bir sebebi var.. herşey bir düzende seyirediyor.. :) hayırlısı olsun canım..

Bir kere yaşadığı n için tedirgin olmakta haklısın cnm öğrenmen gerek sadece kan mı verdin uygunsan kd dr gitsen cnm detaylı bakardı bendw bugün çok yoğunym olmasam gidecekti m

malesef çalışıyorum izin alacak kadar önemsemedim aslında doktoruma açıp sorsam mı bilemedim biraz daha bekliyim en iyisi çünkü açıp soramam daha önce kimyasal diyeceğim ama ilk adetten önce geciktirici aldım diyeceğim vsvsvs kadının kafası karışır o yüzden adet gelmezse doktora giderim

Kuzum moralini düşürmüyorsun asla...İhtimal dahilinde ama net değil henüz...üstelik hadi diyelim gerçekten öyle ama erken teşhis olacağından doktorlar tedavi ederler canım benim...Bebeğin içinde senin içinde Allahtan hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım.. bende endokrin e gittiğimde doktor troidlerinde bir şeyler olabilir hatta "şurda bişey var sanki" dedi
kontrol zamanımı bekliyorum.. bende yoğun bir ilaç tedavisine gireceğim sanırım..
ben sadece kontrol amaçlı gidecektim kadın doğuma. o ay adetim bitti bir hafta sonra tekrar adet oldum ama çok az dı normal bir şekilde değildi.
kadın doğum tahlillerimi istedi. smear için de parça aldı.(smear sonucum temiz çıktı çok şükür) kan sonuçlarını alınca da direk dahiliyeye yolladı.
tiroitlerim az çalışıyormuş. boyun ultrasyonunda da göründü zaten. bu da gebeliğe engel bir durummuş.
rabbimin işi işte kontrol amaçlı gitmiştim. troitlerimi öğrendim.
bugün tekrar doktora gittim kan verdim bakalım ilaç sonucunda normale dönmüş mü?

Ewt cnm herşey de bi hayır var inşallah bi an önce kurtulursun kistten sonra da güzel allahım sana hayırlısından ikiz evlatlar nasip etsin :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…