2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ortak sıkıntımız.. Ama olsun ya.. bir anlık o umut bile insanı nasılda mutlu ediyor..

Canim durumun nasil ben bugun progesteron testi verdim
bu ara herkes kontrole gidiyor ama ben küçücük bi ilçedeyim yumurta takibi bile yapamadım onun dışında bat 17 si bekliyoz bakalım eşimin varikoseli kafamı karıştırmış olsa da inş tekrar etmemiştir rahatsızlığı yoksa her ameliyat sonrası 1 yıl bekleniyormuş

CANIM INS ALLAH KANSER DIYI
HAKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM
RABBIM NE ZAMANA KISMET ETMISSE BEBISLERIMIZDE O VAKIT GELECEK
ELBET VARDIR BIR BILDIYI

MINIKKUS1 canim hic uzulme bendede folikul kist vardi 1 ay dkh kullandim sonra gecti hatta yumurtalarim da guclendi insallah seninde oyle olacak .. bende senin gibi dusunuyorum araliktada olmazsa hsg cektirip asilamaya gececegim insallah sonuc aliriz

Öncelikle çok geçmiş olsun, kistin umarım çabucak eriyip gider,zamanı geldiğindede bebeğin olur umarım,hakkında hayırlısını diliyorum...öncelikle formasyonu halledeceksin inşallah sonrada, artık ne gerekiyorsa onu yaparsın, tıp sadece bazı konularda çok dar ama hergeçen gün yeni yep yeni teknikler gelişiyor, kendimede hep onu diyorum olmaması için bir sebep yok...

Aynı evrelerden bende geçeceğim sanırım.. İnşaAllah sonuçların güzel çıkar canım.. Bebiş te istiyoruz ama olmamasının altında sebepler var aslında.. o sebepler ortadan kalkınca Rabbim nasip eder inşAllah sana tatlı bir kuzu..

iş canım misafirde tam zamanına denk gelmiş umarım eşin haklı çıkar

Arkadaşlar menogon denilen iğneyi kullanıp güzel sonuç alan var mı ??Bende adetimin ikinci günü gittim muayeneye doktor serophene ile birlikte menogon verdi.. Dün ilk iğne mi vuruldum ve bir gün arayla 3 tane iğne vurulcam.. Seropheneyi de bir gün iki bir gün 3 tane içiyorum.. Benim sıkıntım yumurtalarımın gelişememesi ve dışarıya atamaması.. Sizce bu ilaçlar yeterli olur mu??

aminn :):):) yapmıcam da 38.güne vurdu adet saldım çayıra kimyasal beni kayırmaya yine dedim ama daha bıraktım cumaya kadar olmazsam doktora giderim ama büyük ihtimal gelir kan testinin bende söktürücü etkisi var zaten ov testi bitti gebelikte bitti daha bıraktım artık günü testi vs :)

Insallah kotu birsey cikmaz canim bak gecen birsey okudum kuru inciri bir gece orjinal zeytinyaginda bekletip ese yedirince sperm hareketliligi artiyormus .. insallah bizimde bebeklerimiz olacak

Hmm sen bilirsin cnm stres yapma olduğunda olur :)
Bugün bi teyze geldi kv varken iş yap dedi ne işi dedim örgü falan diyecek diye beklerken çocuk yap çocuk dedi şok oldum yaa sabır ya sabır...

mogamim netleşmiş olması güzel herşeyin, hep derim dua ederken allahım hayırlı zamanda, hayırllı bi evlat diye :) umarım seninde öyle olacak kuzum sen başımızın tacı tabikii birlikte devam edecez ve çok güçlü bi kadınsın belli, umarım formasyonu alırsın miss

Mogami canim hic uzulme bendede folikul kist vardi 1 ay dkh kullandim sonra gecti hatta yumurtalarim da guclendi insallah seninde oyle olacak .. bende senin gibi dusunuyorum araliktada olmazsa hsg cektirip asilamaya gececegim insallah sonuc aliriz

aynen öyle vardır bunda da bir hayır.
herkesin de dediği gibi umarım kasım ayı hepimize umut olur..:))

Canım hayırlısı gerçekten...Doktor önemli ve iyisini buldum mu kaçırmamak lazım devlettekilerde ne halt ederse etsin Allah hastalarının yardımcısı olsun ne diyim...Basit içi su dolu bi kistmiş 3 ayda gider inşallah sonrası zaten aşılama ya da tüp olacak

Insallah kotu birsey cikmaz canim bak gecen birsey okudum kuru inciri bir gece orjinal zeytinyaginda bekletip ese yedirince sperm hareketliligi artiyormus .. insallah bizimde bebeklerimiz olacak
bizde de sperm sayısı fazla ıolmayabilir onu deneyeyim bi sağol kuzum, bi de yumurtlamada her gün ilişki oldu keşke aralıklı olsaymış eşimin geçmiş ameliyatını yeni öğrendiğim için kasık ameliyatı dedi önemsemedi bende sıradan bişey sandım çok cahilim o konuda zaten komşum oğlu ameliyatı olmuş ordan anlattı kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…