Ortak sıkıntımız.. Ama olsun ya.. bir anlık o umut bile insanı nasılda mutlu ediyor..Benim genelde cigkofte mercimek yedigimde olur ama gecen hafta hi bunlari yemedim cok kotu gaz sancisi cekim simdide var ama daha az.. once midemde sikinti vardi sonra gaz olustu adetime 9 gun kaldi ama 5-6 gun once goguslerim agrimaya basladi bakalim ya yoruldum heray bekleyip umutlarimin yok olmasindan
bu ara herkes kontrole gidiyor ama ben küçücük bi ilçedeyim yumurta takibi bile yapamadımCanim durumun nasil ben bugun progesteron testi verdim
CANIM INS ALLAH KANSER DIYICanım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
HAKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIMKIZLAAAAR BEN GELDİM
Doktoruma gittim aydınlattı beni...Tam da düşündüğüm gibi yumurtam çatlamamış...sağda nur topu gibi 3,5 cm lik bi kistim var...Çikolata değil gelişimsel over kistiymiş...zaten dedim sonere benim ateşim yükselmedi diye çünkü geçen ayda bu ayda arada bakıyordum ateşe düşüktü...neyse efendim tarlusal verdi söküleceğim inşallah 1 hafta içinde ve kanamanın ilk günü yazz a (doğum kontrol hapı) başlıyorum...3 ay kullan dedi soner...bende dedim ki soner bey belli ki ben normal yoldan hamile kalamıyorum...o da o zaman aşılama düşünürüz dedi...hsg için ne zaman uygun olduğumu sordu bende nisan başı uygunum dedim...dolayısıyla nisanda hsg çekecek eğer tüplerde sorun yoksa aşılama varsa tüpe yönlendirecek...Devletteki doktorun dediklerini anlattım ve bana o kadar güzel anlattı ki o doktorun anlatamadıklarını Allah razı olsun dedim...Bende durumlar bu hatunlar...Allahıma bin şükür böylesini uygun görmüş üstelik düşünsenize 3 ay sonra formasyon başlıyo yani bu kadar denk düşebilir...Rabbim resmen bana mesaj veriyor önce formasyonu hallet diye...Fıstıklarım korunacağım diye burdan ayrılmıyorum tabi ki mogiş tam gaz destekliyor hepinizi ve lütfen aklınıza kazıyın şunu OLMUYORSA MUTLAKA BİR SEBEBİ VARDIR RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞTÜR...
Öncelikle çok geçmiş olsun, kistin umarım çabucak eriyip gider,zamanı geldiğindede bebeğin olur umarım,hakkında hayırlısını diliyorum...öncelikle formasyonu halledeceksin inşallah sonrada, artık ne gerekiyorsa onu yaparsın, tıp sadece bazı konularda çok dar ama hergeçen gün yeni yep yeni teknikler gelişiyor, kendimede hep onu diyorum olmaması için bir sebep yok...KIZLAAAAR BEN GELDİM
Doktoruma gittim aydınlattı beni...Tam da düşündüğüm gibi yumurtam çatlamamış...sağda nur topu gibi 3,5 cm lik bi kistim var...Çikolata değil gelişimsel over kistiymiş...zaten dedim sonere benim ateşim yükselmedi diye çünkü geçen ayda bu ayda arada bakıyordum ateşe düşüktü...neyse efendim tarlusal verdi söküleceğim inşallah 1 hafta içinde ve kanamanın ilk günü yazz a (doğum kontrol hapı) başlıyorum...3 ay kullan dedi soner...bende dedim ki soner bey belli ki ben normal yoldan hamile kalamıyorum...o da o zaman aşılama düşünürüz dedi...hsg için ne zaman uygun olduğumu sordu bende nisan başı uygunum dedim...dolayısıyla nisanda hsg çekecek eğer tüplerde sorun yoksa aşılama varsa tüpe yönlendirecek...Devletteki doktorun dediklerini anlattım ve bana o kadar güzel anlattı ki o doktorun anlatamadıklarını Allah razı olsun dedim...Bende durumlar bu hatunlar...Allahıma bin şükür böylesini uygun görmüş üstelik düşünsenize 3 ay sonra formasyon başlıyo yani bu kadar denk düşebilir...Rabbim resmen bana mesaj veriyor önce formasyonu hallet diye...Fıstıklarım korunacağım diye burdan ayrılmıyorum tabi ki mogiş tam gaz destekliyor hepinizi ve lütfen aklınıza kazıyın şunu OLMUYORSA MUTLAKA BİR SEBEBİ VARDIR RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞTÜR...
Aynı evrelerden bende geçeceğim sanırım.. İnşaAllah sonuçların güzel çıkar canım.. Bebiş te istiyoruz ama olmamasının altında sebepler var aslında.. o sebepler ortadan kalkınca Rabbim nasip eder inşAllah sana tatlı bir kuzu..ben sadece kontrol amaçlı gidecektim kadın doğuma. o ay adetim bitti bir hafta sonra tekrar adet oldum ama çok az dı normal bir şekilde değildi.
kadın doğum tahlillerimi istedi. smear için de parça aldı.(smear sonucum temiz çıktı çok şükür) kan sonuçlarını alınca da direk dahiliyeye yolladı.
tiroitlerim az çalışıyormuş. boyun ultrasyonunda da göründü zaten. bu da gebeliğe engel bir durummuş.
rabbimin işi işte kontrol amaçlı gitmiştim. troitlerimi öğrendim.
bugün tekrar doktora gittim kan verdim bakalım ilaç sonucunda normale dönmüş mü?
iş canım misafirde tam zamanına denk gelmişBenımkıne ne olduysaayrı bır heyecan umut geldı bu ay canım :) onlar da bızı dusunuyor canım valla canım dıkkat etmeye calıısyorum usumemeye calısıyorum dun mısafırım vardı hıc durmadım dunde adet olunca benı cok yordu tam olacak zamanı buldu hadı senınde bat yaklasıyor ınsallah guzel habeler alırız
Oyle canim umutlarda olmasa napariz bilmemOrtak sıkıntımız.. Ama olsun ya.. bir anlık o umut bile insanı nasılda mutlu ediyor..
sensiz aslaaahaberim yok benide haberdar edin bırakıp gitmeyin
KISMET İLE NASİPAllah müstehakını versin...Valla balım öyle kısmetten ötesi yok bende artık daha ilk ayında olmuyor diye yırtınan arkadaşlara gülüp geçiyorum...sende test yapmışsın sanırım doktoru beklerken şöyle bi bakındım orda gördüm...yapma artık bişey lütfen bırak sürpriz yapsın sana bebişin
Annaaammm.. ne güzel bir duadır bu..Ewt cnm herşey de bi hayır var inşallah bi an önce kurtulursun kistten sonra da güzel allahım sana hayırlısından ikiz evlatlar nasip etsin :) :) :)
Insallah kotu birsey cikmaz canim bak gecen birsey okudum kuru inciri bir gece orjinal zeytinyaginda bekletip ese yedirince sperm hareketliligi artiyormus .. insallah bizimde bebeklerimiz olacakbu ara herkes kontrole gidiyor ama ben küçücük bi ilçedeyim yumurta takibi bile yapamadımonun dışında bat 17 si bekliyoz bakalım eşimin varikoseli kafamı karıştırmış olsa da inş tekrar etmemiştir rahatsızlığı yoksa her ameliyat sonrası 1 yıl bekleniyormuş
Hmm sen bilirsin cnm stres yapma olduğunda olur :)malesef çalışıyorum izin alacak kadar önemsemedim aslındadoktoruma açıp sorsam mı bilemedim biraz daha bekliyim en iyisi çünkü açıp soramam daha önce kimyasal diyeceğim ama ilk adetten önce geciktirici aldım diyeceğim vsvsvs kadının kafası karışır o yüzden adet gelmezse doktora giderim
mogamim netleşmiş olması güzel herşeyin, hep derim dua ederken allahım hayırlı zamanda, hayırllı bi evlat diye :) umarım seninde öyle olacak kuzumKuzum moralini düşürmüyorsun asla...İhtimal dahilinde ama net değil henüz...üstelik hadi diyelim gerçekten öyle ama erken teşhis olacağından doktorlar tedavi ederler canım benim...Bebeğin içinde senin içinde Allahtan hayırlısı olsun
aynen öyle vardır bunda da bir hayır.Aynı evrelerden bende geçeceğim sanırım.. İnşaAllah sonuçların güzel çıkar canım.. Bebiş te istiyoruz ama olmamasının altında sebepler var aslında.. o sebepler ortadan kalkınca Rabbim nasip eder inşAllah sana tatlı bir kuzu..
Canım hayırlısı gerçekten...Doktor önemli ve iyisini buldum mu kaçırmamak lazım devlettekilerde ne halt ederse etsin Allah hastalarının yardımcısı olsun ne diyim...Basit içi su dolu bi kistmiş 3 ayda gider inşallah sonrası zaten aşılama ya da tüp olacakİlk regl inle braber sökülür gider inşaAllah canım.. Devlette ki doktolar neden baştan salma davranıyorlar bir türlü anlamıyorumİlla özel e mi gitmek lazım , sorulara cevap almak için?
Hakikatten de herşeyin bir zamanı ve bir sebebi var.. herşey bir düzende seyirediyor.. :) hayırlısı olsun canım..
oyyy sağol balım inşallahEwt cnm herşey de bi hayır var inşallah bi an önce kurtulursun kistten sonra da güzel allahım sana hayırlısından ikiz evlatlar nasip etsin :) :) :)
bizde de sperm sayısı fazla ıolmayabilirInsallah kotu birsey cikmaz canim bak gecen birsey okudum kuru inciri bir gece orjinal zeytinyaginda bekletip ese yedirince sperm hareketliligi artiyormus .. insallah bizimde bebeklerimiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?