2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hmm sen bilirsin cnm stres yapma olduğunda olur :)
Bugün bi teyze geldi kv varken iş yap dedi ne işi dedim örgü falan diyecek diye beklerken çocuk yap çocuk dedi şok oldum yaa sabır ya sabır...
Bana da eşimin halası tembel gelin diyor.. He he diyorum.. Ama bir gün çok ters tarafıma denk düşecek.. Çok pis dalacam birine.. hadi hayırlısı

devletteki doktorlardan bir şey öğrenmek için arıza çıkarmak gerekiyor. o zaman da doktor sana sinir oluyor. işler daha çok tersleşiyor. aklında sru işaretleriyle dışarı çıkıyorsun. sinir oluyorum bende

Uzulme canim vardir mutlaka bir sebebi veren Allah hersekilde veriyor gecen okudum vajinusmus kadin yuzeysel iliskiden hamile kalmis yani kismette varsa sebebi coktur

Canım Tahmidiye duası var büyük cevşende onu okuyorum. Birde hergün 1 Yasin okumaya çalışıyorum bakalım.

Olmaması için tek sebep Rabbimin istememesidir gerisi ise tıbbın çözeceği şeyler balım sende bende ikiz patlatalım şu topiğe ama ilk ikizler senden gelsin...

Bana cevap verebilecek yardımcı olabilecek kimse yok Mu lütfen

aferin işte böyle

Hadi hayırlısı olsun canım.. Belki de bebişin gelmesi, bizim için zor yollardan olacak.. Ben de bunu kabllendim artık..
zaten eşimle de konuştuk.. O konuda da içim birazcık rahat ama her an bu rahatlık bozulabilir; söz veremiyorum

Bana da eşimin halası tembel gelin diyor.. He he diyorum.. Ama bir gün çok ters tarafıma denk düşecek.. Çok pis dalacam birine.. hadi hayırlısı
Al benden de o kadar ya sanki onlar söyleyince olacakta artık kime denk gelir bilmiyomda buyur sen yap diyesim var

Olmaması için tek sebep Rabbimin istememesidir gerisi ise tıbbın çözeceği şeyler balım sende bende ikiz patlatalım şu topiğe ama ilk ikizler senden gelsin...
oyyyy bal damlıyor ağızdannn, valla Rabbim bir tektaş versinde artık ikiz benim için mucizevi ötesi olur, Allah ne diyorsa o olur, ama iinşallah o aşamaya gelebilirsem ve fazladan yumurtamda olursa çift embriyo transferi talep edicem,bakalım hayırlısı,formasyon işine zaten senin ayrı seviniyorum belki görüşürüz hayat bu belli mi olur :)

güzel sözlerin için sağol balım...Rabbim hepimiz için hayırlısını verecektir buna inandığın sürece zaten psikolojik olarak sarsılmazsın, inancı zayıf insan yıkılır...

bende folikul kist yok ki var mı yoksa ben mi bilmiyorum adını ben kimyasal yaşadımdaha önce bu ayda değer 0.35 ten 1.31 e çıkınca acaba o aralıkta bir kimyasal mı yaşadım diye vesveselere daldım :):):) inş hsg den sonra hiç bir şeye gerek kalmadan gelir bebişin hayırlısıyla :)

Üzülmek mi yanından bile geçmiyorum balım Rabbim böyle uygun gördüyse niye üzüleyim ki...Zten benim hsg nisanda olacak sonucuna göre de aşılama ya da tüpü de mayıs haziranda yaptıracağım...İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın kuzum haberlerini bekleyeceğim

Amin hepimiz canim

Canim ya mogami yerine sana yazmisim Allah korusun olmasi kist :) ins gelir hepimizin veletleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…