Bana da eşimin halası tembel gelin diyor.. He he diyorum.. Ama bir gün çok ters tarafıma denk düşecek.. Çok pis dalacam birine.. hadi hayırlısıHmm sen bilirsin cnm stres yapma olduğunda olur :)
Bugün bi teyze geldi kv varken iş yap dedi ne işi dedim örgü falan diyecek diye beklerken çocuk yap çocuk dedi şok oldum yaa sabır ya sabır...
kesinlikle öyle balımHAKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM
RABBIM NE ZAMANA KISMET ETMISSE BEBISLERIMIZDE O VAKIT GELECEK
ELBET VARDIR BIR BILDIYI
devletteki doktorlardan bir şey öğrenmek için arıza çıkarmak gerekiyor. o zaman da doktor sana sinir oluyor. işler daha çok tersleşiyor. aklında sru işaretleriyle dışarı çıkıyorsun. sinir oluyorum bendeCanım hayırlısı gerçekten...Doktor önemli ve iyisini buldum mu kaçırmamak lazım devlettekilerde ne halt ederse etsin Allah hastalarının yardımcısı olsun ne diyim...Basit içi su dolu bi kistmiş 3 ayda gider inşallah sonrası zaten aşılama ya da tüp olacak
bizde de sperm sayısı fazla ıolmayabilironu deneyeyim bi sağol kuzum, bi de yumurtlamada her gün ilişki oldu keşke aralıklı olsaymış eşimin geçmiş ameliyatını yeni öğrendiğim için kasık ameliyatı dedi önemsemedi bende sıradan bişey sandım çok cahilim o konuda zaten komşum oğlu ameliyatı olmuş ordan anlattı kafama takıldı
Canım Tahmidiye duası var büyük cevşende onu okuyorum. Birde hergün 1 Yasin okumaya çalışıyorum bakalım.aynen canım.. bazı durumlarda kadın doktorlar çok gıcık davranıyorlar.. Bazı erkek doktorlar da o kadar anlayışlı, sevecen, korkutmuyor insanı.. ilk kadın dıoğumcuya gidişimi hatırladımGerzek kadın hala sövüyorum kendisine..
Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın sana canım.. Herhangi bir dua vs yapıyorsan eşlik edebilirim sana.. Söylemen yeter..
Olmaması için tek sebep Rabbimin istememesidir gerisi ise tıbbın çözeceği şeyler balım sende bende ikiz patlatalım şu topiğe ama ilk ikizler senden gelsin...Öncelikle çok geçmiş olsun, kistin umarım çabucak eriyip gider,zamanı geldiğindede bebeğin olur umarım,hakkında hayırlısını diliyorum...öncelikle formasyonu halledeceksin inşallah sonrada, artık ne gerekiyorsa onu yaparsın, tıp sadece bazı konularda çok dar ama hergeçen gün yeni yep yeni teknikler gelişiyor, kendimede hep onu diyorum olmaması için bir sebep yok...
aminn :):):) yapmıcam da 38.güne vurdu adet saldım çayıra kimyasal beni kayırmaya yine dedimama daha bıraktım cumaya kadar olmazsam doktora giderim ama büyük ihtimal gelir kan testinin bende söktürücü etkisi var zaten ov testi bitti gebelikte bitti daha bıraktım artık günü testi vs :)
Hadi hayırlısı olsun canım.. Belki de bebişin gelmesi, bizim için zor yollardan olacak.. Ben de bunu kabllendim artık..Canım hayırlısı gerçekten...Doktor önemli ve iyisini buldum mu kaçırmamak lazım devlettekilerde ne halt ederse etsin Allah hastalarının yardımcısı olsun ne diyim...Basit içi su dolu bi kistmiş 3 ayda gider inşallah sonrası zaten aşılama ya da tüp olacak
Al benden de o kadar yaBana da eşimin halası tembel gelin diyor.. He he diyorum.. Ama bir gün çok ters tarafıma denk düşecek.. Çok pis dalacam birine.. hadi hayırlısı
oyyyy bal damlıyor ağızdannn, valla Rabbim bir tektaş versinde artık ikiz benim için mucizevi ötesi olur, Allah ne diyorsa o olur, ama iinşallah o aşamaya gelebilirsem ve fazladan yumurtamda olursa çift embriyo transferi talep edicem,bakalım hayırlısı,formasyon işine zaten senin ayrı seviniyorum belki görüşürüz hayat bu belli mi olur :)Olmaması için tek sebep Rabbimin istememesidir gerisi ise tıbbın çözeceği şeyler balım sende bende ikiz patlatalım şu topiğe ama ilk ikizler senden gelsin...
Bende arada bir Yasin ve Meryem sureleri okuyorum.. sana da dua edicem inşaallah canım.. Rabbim şifa versin tüm hasta kullarına..Canım Tahmidiye duası var büyük cevşende onu okuyorum. Birde hergün 1 Yasin okumaya çalışıyorum bakalım.
güzel sözlerin için sağol balım...Rabbim hepimiz için hayırlısını verecektir buna inandığın sürece zaten psikolojik olarak sarsılmazsın, inancı zayıf insan yıkılır...mogamim netleşmiş olması güzel herşeyin, hep derim dua ederken allahım hayırlı zamanda, hayırllı bi evlat diye :) umarım seninde öyle olacak kuzumsen başımızın tacı tabikii birlikte devam edecez ve çok güçlü bi kadınsın belli, umarım formasyonu alırsın miss
MINIKKUS1 canim hic uzulme bendede folikul kist vardi 1 ay dkh kullandim sonra gecti hatta yumurtalarim da guclendi insallah seninde oyle olacak .. bende senin gibi dusunuyorum araliktada olmazsa hsg cektirip asilamaya gececegim insallah sonuc aliriz
Üzülmek mi yanından bile geçmiyorum balım Rabbim böyle uygun gördüyse niye üzüleyim ki...Zten benim hsg nisanda olacak sonucuna göre de aşılama ya da tüpü de mayıs haziranda yaptıracağım...İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın kuzum haberlerini bekleyeceğimMogami canim hic uzulme bendede folikul kist vardi 1 ay dkh kullandim sonra gecti hatta yumurtalarim da guclendi insallah seninde oyle olacak .. bende senin gibi dusunuyorum araliktada olmazsa hsg cektirip asilamaya gececegim insallah sonuc aliriz
Üzülmek mi yanından bile geçmiyorum balım Rabbim böyle uygun gördüyse niye üzüleyim ki...Zten benim hsg nisanda olacak sonucuna göre de aşılama ya da tüpü de mayıs haziranda yaptıracağım...İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın kuzum haberlerini bekleyeceğim
Mogami @ KAYGILI canlar vardır herşey de bir hayır...Allah herşeyin en güzelini nasip etsin en kısa zamanda
Canim ya mogami yerine sana yazmisim Allah korusun olmasi kist :) ins gelir hepimizin veletleribende folikul kist yok ki var mı yoksa ben mi bilmiyorum adınıben kimyasal yaşadımdaha önce bu ayda değer 0.35 ten 1.31 e çıkınca acaba o aralıkta bir kimyasal mı yaşadım diye vesveselere daldım :):):) inş hsg den sonra hiç bir şeye gerek kalmadan gelir bebişin hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?