devlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsindevletteki doktorlardan bir şey öğrenmek için arıza çıkarmak gerekiyor. o zaman da doktor sana sinir oluyor. işler daha çok tersleşiyor. aklında sru işaretleriyle dışarı çıkıyorsun. sinir oluyorum bende
Hmm sen bilirsin cnm stres yapma olduğunda olur :)
Bugün bi teyze geldi kv varken iş yap dedi ne işi dedim örgü falan diyecek diye beklerken çocuk yap çocuk dedi şok oldum yaa sabır ya sabır...
zor yol diye düşünme canım...aşılama ya da tüpe zor diye sakın bakma yorucu olabilir ama bebişin için zor yollar yokHadi hayırlısı olsun canım.. Belki de bebişin gelmesi, bizim için zor yollardan olacak.. Ben de bunu kabllendim artık..
zaten eşimle de konuştuk.. O konuda da içim birazcık rahat ama her an bu rahatlık bozulabilir; söz veremiyorum
İnşallahCanim peki kanaman devam ediyor mu. Bebişin kalp atışlarını duydunuz mu. Allah im sana bebeğin şifa versin. Dediğin gibi belirli aralıklarla smear testi yaptırmak lazım. Bizde yaptirdik benim de dusukler im oldu araştırması yapılsın diye testler yapıldı. Doktor da sağolsun gelmişken bunu da yapalım dedi smear yaptırmıştım öyle daha sonuçları almadık. Inşallah güzel çıkar
Amin dualarımız o yönde bebek olunca ilk duyduğum korkum kalmadı. Bebek giderse işte o zaman bu psikolojiyle toparlanmam zor olur.Kuzum moralini düşürmüyorsun asla...İhtimal dahilinde ama net değil henüz...üstelik hadi diyelim gerçekten öyle ama erken teşhis olacağından doktorlar tedavi ederler canım benim...Bebeğin içinde senin içinde Allahtan hayırlısı olsun
Allah razı olsun.Bende arada bir Yasin ve Meryem sureleri okuyorum.. sana da dua edicem inşaallah canım.. Rabbim şifa versin tüm hasta kullarına..
Aynen oyle ya bir kan verdim kadin fitil etti cemkire cemkire kan aldi.. agzindan laf almak icin 3 kere sordum cogu da oyledir eminimdevlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsin
Aa mogiş aşk olsun devlet doktorları na laf deme adam söyleyip seni üzmek istememiş...ilaç falan verip masraf a da sokmamış...yine de yaranamıyor :)devlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsin
amin:)devlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsin
bildiğim kadarıyla çift enjekte ediyorlar zaten tabi yumurtan çok olursa kuzum...hatta çift enjekte edildikten sonra bölünüp üç olma ihtimalide artıyor...formasyon benim için çok daha önemliydi evlatlarıma iyi bi yaşam sunmak için çalışmam lazımdı...görüşmeyi bende isterim yerim yurdum belli zaten beytepe de olacağım tospikte orda olacak kampüste ağırlarız senioyyyy bal damlıyor ağızdannn, valla Rabbim bir tektaş versinde artık ikiz benim için mucizevi ötesi olur, Allah ne diyorsa o olur, ama iinşallah o aşamaya gelebilirsem ve fazladan yumurtamda olursa çift embriyo transferi talep edicem,bakalım hayırlısı,formasyon işine zaten senin ayrı seviniyorum belki görüşürüz hayat bu belli mi olur :)
BEN DEVLETE GIDIYORUMdevlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsin
aaa o da çok ilginçmiş yaaUzulme canim vardir mutlaka bir sebebi veren Allah hersekilde veriyor gecen okudum vajinusmus kadin yuzeysel iliskiden hamile kalmis yani kismette varsa sebebi coktur
öyle elbette canım Allahım hepimiz için hayırlısını verecektirMogami @ KAYGILI canlar vardır herşey de bir hayır...Allah herşeyin en güzelini nasip etsin en kısa zamanda
sağol kuzum inşallah hayırlısı olacak...ikiz isterim valla çokta güzel olurMoragami senin içinde hayırlısı olsun canım aşılamada genellikle ikiz oluyor diye biliyorum hadi hayırlısı inşallah
canım nerde bu doktorBEN DEVLETE GIDIYORUM
VE DOKDORUM KADIN
VE BENIMLE O KADAR GUZEL ILGILENIYORKI SORUNU NEYSE BANA GUZEL SEKILDE ANLATIYOR
VE ANLAYACAQIM DILDEN KONUSUYOR BU DOKTOR COK IYI BIR DOKTOR BURDA OLSAYDINIZ SIZE TAVSIYE EDERDIM DOKTORUMU VE BEN SONUNA KADAR ONLA ILERLEMEYI DUSUNUYORUM INS ALLAH KISA SURERDE GELIR
Bende okuyunca oyle demistim varmi peki vucudunda degisiklik falanaaa o da çok ilginçmiş yaa
Allah onu da davul etsin Ş.llıkAynen oyle ya bir kan verdim kadin fitil etti cemkire cemkire kan aldi.. agzindan laf almak icin 3 kere sordum cogu da oyledir eminim
kem küm etmekten başka bişey yapmadı ya sorun o işte...kendi doktorumun gördüğünü göremedi mi yani...Aşkolmasın balım yaaa DAVUL olsunlar işteAa mogiş aşk olsun devlet doktorları na laf deme adam söyleyip seni üzmek istememiş...ilaç falan verip masraf a da sokmamış...yine de yaranamıyor :)
valla benim doktorum erkek allah bin kere de razı olsun...karar senin tabi...kadınlar daha anlayışsız oluyorlar umarım kafana göre bi bayan doktor bulabilirsinamin:)
ben ilk defa gittim deneyerek bulucam inşallah.
bir de erkek olmasın istiyorum bayana gitmek istiyorum. genelde de erkek doktorlara iyi diyorlar. bakalım napcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?