2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

devlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsin

zor yol diye düşünme canım...aşılama ya da tüpe zor diye sakın bakma yorucu olabilir ama bebişin için zor yollar yok

İnşallah
Amin dualarımız o yönde bebek olunca ilk duyduğum korkum kalmadı. Bebek giderse işte o zaman bu psikolojiyle toparlanmam zor olur.
Bende arada bir Yasin ve Meryem sureleri okuyorum.. sana da dua edicem inşaallah canım.. Rabbim şifa versin tüm hasta kullarına..
Allah razı olsun.

Moragami senin içinde hayırlısı olsun canım aşılamada genellikle ikiz oluyor diye biliyorum hadi hayırlısı inşallah

devlet ya da özel iyi bir doktorun olacak kuzum ve onunla devam edeceksin yegane tavsiyem bu...devlettekileri Allah davul etsin
Aynen oyle ya bir kan verdim kadin fitil etti cemkire cemkire kan aldi.. agzindan laf almak icin 3 kere sordum cogu da oyledir eminim

Aa mogiş aşk olsun devlet doktorları na laf deme adam söyleyip seni üzmek istememiş...ilaç falan verip masraf a da sokmamış...yine de yaranamıyor :)

amin:)
ben ilk defa gittim deneyerek bulucam inşallah.
bir de erkek olmasın istiyorum bayana gitmek istiyorum. genelde de erkek doktorlara iyi diyorlar. bakalım napcam:)

bildiğim kadarıyla çift enjekte ediyorlar zaten tabi yumurtan çok olursa kuzum...hatta çift enjekte edildikten sonra bölünüp üç olma ihtimalide artıyor...formasyon benim için çok daha önemliydi evlatlarıma iyi bi yaşam sunmak için çalışmam lazımdı...görüşmeyi bende isterim yerim yurdum belli zaten beytepe de olacağım tospikte orda olacak kampüste ağırlarız seni

BEN DEVLETE GIDIYORUM
VE DOKDORUM KADIN
VE BENIMLE O KADAR GUZEL ILGILENIYORKI SORUNU NEYSE BANA GUZEL SEKILDE ANLATIYOR
VE ANLAYACAQIM DILDEN KONUSUYOR BU DOKTOR COK IYI BIR DOKTOR BURDA OLSAYDINIZ SIZE TAVSIYE EDERDIM DOKTORUMU VE BEN SONUNA KADAR ONLA ILERLEMEYI DUSUNUYORUM INS ALLAH KISA SURERDE GELIR

canım nerde bu doktor

Aa mogiş aşk olsun devlet doktorları na laf deme adam söyleyip seni üzmek istememiş...ilaç falan verip masraf a da sokmamış...yine de yaranamıyor :)
kem küm etmekten başka bişey yapmadı ya sorun o işte...kendi doktorumun gördüğünü göremedi mi yani...Aşkolmasın balım yaaa DAVUL olsunlar işte

amin:)
ben ilk defa gittim deneyerek bulucam inşallah.
bir de erkek olmasın istiyorum bayana gitmek istiyorum. genelde de erkek doktorlara iyi diyorlar. bakalım napcam:)
valla benim doktorum erkek allah bin kere de razı olsun...karar senin tabi...kadınlar daha anlayışsız oluyorlar umarım kafana göre bi bayan doktor bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…