2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kem küm etmekten başka bişey yapmadı ya sorun o işte...kendi doktorumun gördüğünü göremedi mi yani...Aşkolmasın balım yaaa DAVUL olsunlar işte
Morogami benim gittiğim doktor beni hemen ameliyata alacaktı. Bebek olması gereksizmiş zaten. Hemen rahim alma ameliyatı için gün verelim. Hamileysende kürtaj yaparız sorun ortadan kalkar dedi. Alttan muane ederken jel kullanmadan uğraştı ben çığlık atınca da tamam jel kullanalım dedi. Odadan çıkınca kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim. Rabbim bu gibileri kendi gibilere denk getirsin inşallah yaşadıklarını yaşatsınlar ne diyeyim.

valla bulabildiysen böyle memnun olduğun bi doktor ne mutlu...benim ağzım yandı devletten...bende kendi doktorumdan çok memnunun

amin:)
ben ilk defa gittim deneyerek bulucam inşallah.
bir de erkek olmasın istiyorum bayana gitmek istiyorum. genelde de erkek doktorlara iyi diyorlar. bakalım napcam:)
devlette ilk gittiğim dr kadındı, bana tövbe ettirdi bir daha ne kadın dr. a gitmeye ne de devlet hast. gitmeye, şimdi tasarrufumu ona göre yapıyorum özel e gidiyorum,Allah devlette muayene olmak zorunda olanların yardımcısı olsun

zaten o yaptığı hareketler hep hasta haklarına aykırı, ne demek jel kullanmamak hemen ameliyat falan ne yazıkki bu gibi durumlarda en az 2 ya da 3 dr.un tavsiyesi ve görüşü alınmalı hemde iyi dr.ların.

bacım şu adımı bi yazamadın kız Senin doktorunu da Allah davul etsin...İnşallah onlara da böyle muamele ederler...

Şu doktorların insanı aşağılayıp ukala ukala gezmeleri yok mu beni çileden çıkarıyo. Devlete gidince gururunu, insanlığını ayaklar altına aldırtacaksın illa, ancak o zaman tedavi olabiliyosun. Sanki ben seçtirdim ona tıbbı ! Bi tafralar bi kaprisler... Gerçekten Allah kimseyi hastaneye düşürmesin, düşürse de vicdanlı doktorlar çıkarsın karşısına.

valla bulabildiysen böyle memnun olduğun bi doktor ne mutlu...benim ağzım yandı devletten...bende kendi doktorumdan çok memnunun
BAZI DEVET HASTANELERI OYLE
BEN ILK GECEMDE KOTU BISEY YASADIM VE ACILE KITDIM HEMDE DEVLETE
BENI CIKARMISLAR KURTAJ YAPANINCA OTURTUYOLARYA HANI ISMINI SIZIN DILLE ANLATAMADIM
PENCEREDE ACIQ BENIMDE USTUMDE BISEY YOK KANAMAM VAR VE BENIM VAJINAMA SOUK VURUYOR BENDE COK USUYORUM KAPATIN PENCEREYI VE SUREKLI AGLIYORUM BUNLARA SANKI KOPEK BISEY SOYLEYINCE INSANA HAVLUYOLAR
SONRA BANA DIKIS ATILACAK VE BEN UYANIKIM IYNE FALAN YAPMADILAR
IYNE ATAR ATMAZ BEN BAGIRIYORUM COK ACIYOR DIYE O BENDEN DE YUKSEK SESLE BAGIRIYOR DUR DIYE
ZORLA BANA IYNE YAPILDI GORUMCEM ZORLA IKNA ETDI UYANIK SEKILDE DIKISMI OLUNUR
VE UYUDUM DIKSIM ATIDI
BENDE NEFRET EDERIM DEVLETDEN AMA BUCEMIZ DE MUSAYIT DEYIL YANI MECBUR GIDIYORU AMA ALLAHDAN KARSIMA IYI DOKTROLAR CIKDI SUKUR RABBIME

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87 -----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme -------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme -------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ---------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım -----> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Mine_burcu -------------> 25 Kasım ------> 2. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım ------> 9. deneme

Nenu ----------------------> 26 Kasım ------> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım ------> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım ------> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 --------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa -----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Son düzenleme:
valla benim doktorum erkek allah bin kere de razı olsun...karar senin tabi...kadınlar daha anlayışsız oluyorlar umarım kafana göre bi bayan doktor bulabilirsin
amin ya inşallah .. çok şey de istemiyorum ki yeterince bilgi versin incelesin yeter.
güler yüzünü geçtim yani ya

Mogami tatlım hayırlısı böyleymiş demekki zaten formasyonun var önce o aradan çıkacak sonra gelicek demekki bebiş.Rabbim herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.İnşallah gönlüne göre olur birin hayalini kurarken ikizlerin oluverir.Çok da güzel olur.Ben de çok isterim hep ikizim olsun.Bu arada ben adet oldum.Yeni bat 4 Aralık canım

amin canım çok kötü ya

Mogami deneme sayım da 3 tatlım

bende eğer birkaç denemede devlette bulamazsam özele gideceğim napim.

hemen ekliyorum canım...evet benim için önce formasyon sonra bebiş ya da bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…