çalışıyoruzz de sıkı sıkı çalışıyoruz
Morogami benim gittiğim doktor beni hemen ameliyata alacaktı. Bebek olması gereksizmiş zaten. Hemen rahim alma ameliyatı için gün verelim. Hamileysende kürtaj yaparız sorun ortadan kalkar dedi. Alttan muane ederken jel kullanmadan uğraştı ben çığlık atınca da tamam jel kullanalım dedi. Odadan çıkınca kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim. Rabbim bu gibileri kendi gibilere denk getirsin inşallah yaşadıklarını yaşatsınlar ne diyeyim.kem küm etmekten başka bişey yapmadı ya sorun o işte...kendi doktorumun gördüğünü göremedi mi yani...Aşkolmasın balım yaaa DAVUL olsunlar işte
valla bulabildiysen böyle memnun olduğun bi doktor ne mutlu...benim ağzım yandı devletten...bende kendi doktorumdan çok memnununBEN DEVLETE GIDIYORUM
VE DOKDORUM KADIN
VE BENIMLE O KADAR GUZEL ILGILENIYORKI SORUNU NEYSE BANA GUZEL SEKILDE ANLATIYOR
VE ANLAYACAQIM DILDEN KONUSUYOR BU DOKTOR COK IYI BIR DOKTOR BURDA OLSAYDINIZ SIZE TAVSIYE EDERDIM DOKTORUMU VE BEN SONUNA KADAR ONLA ILERLEMEYI DUSUNUYORUM INS ALLAH KISA SURERDE GELIR
devlette ilk gittiğim dr kadındı, bana tövbe ettirdi bir daha ne kadın dr. a gitmeye ne de devlet hast. gitmeye, şimdi tasarrufumu ona göre yapıyorum özel e gidiyorum,Allah devlette muayene olmak zorunda olanların yardımcısı olsunamin:)
ben ilk defa gittim deneyerek bulucam inşallah.
bir de erkek olmasın istiyorum bayana gitmek istiyorum. genelde de erkek doktorlara iyi diyorlar. bakalım napcam:)
INS ALLAH SONUNA KADAR DA MEMNUN KALIRIZvalla bulabildiysen böyle memnun olduğun bi doktor ne mutlu...benim ağzım yandı devletten...bende kendi doktorumdan çok memnunun
Hahaha bencede canim benimAllah onu da davul etsin Ş.llık
zaten o yaptığı hareketler hep hasta haklarına aykırı, ne demek jel kullanmamak hemen ameliyat falan ne yazıkki bu gibi durumlarda en az 2 ya da 3 dr.un tavsiyesi ve görüşü alınmalı hemde iyi dr.ların.Morogami benim gittiğim doktor beni hemen ameliyata alacaktı. Bebek olması gereksizmiş zaten. Hemen rahim alma ameliyatı için gün verelim. Hamileysende kürtaj yaparız sorun ortadan kalkar dedi. Alttan muane ederken jel kullanmadan uğraştı ben çığlık atınca da tamam jel kullanalım dedi. Odadan çıkınca kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim. Rabbim bu gibileri kendi gibilere denk getirsin inşallah yaşadıklarını yaşatsınlar ne diyeyim.
bacım şu adımı bi yazamadın kızMorogami benim gittiğim doktor beni hemen ameliyata alacaktı. Bebek olması gereksizmiş zaten. Hemen rahim alma ameliyatı için gün verelim. Hamileysende kürtaj yaparız sorun ortadan kalkar dedi. Alttan muane ederken jel kullanmadan uğraştı ben çığlık atınca da tamam jel kullanalım dedi. Odadan çıkınca kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim. Rabbim bu gibileri kendi gibilere denk getirsin inşallah yaşadıklarını yaşatsınlar ne diyeyim.
BAZI DEVET HASTANELERI OYLEvalla bulabildiysen böyle memnun olduğun bi doktor ne mutlu...benim ağzım yandı devletten...bende kendi doktorumdan çok memnunun
amin ya inşallah .. çok şey de istemiyorum ki yeterince bilgi versin incelesin yeter.valla benim doktorum erkek allah bin kere de razı olsun...karar senin tabi...kadınlar daha anlayışsız oluyorlar umarım kafana göre bi bayan doktor bulabilirsin
amin canım çok kötü yaMorogami benim gittiğim doktor beni hemen ameliyata alacaktı. Bebek olması gereksizmiş zaten. Hemen rahim alma ameliyatı için gün verelim. Hamileysende kürtaj yaparız sorun ortadan kalkar dedi. Alttan muane ederken jel kullanmadan uğraştı ben çığlık atınca da tamam jel kullanalım dedi. Odadan çıkınca kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim. Rabbim bu gibileri kendi gibilere denk getirsin inşallah yaşadıklarını yaşatsınlar ne diyeyim.
Mogami tatlım hayırlısı böyleymiş demekki zaten formasyonun var önce o aradan çıkacak sonra gelicek demekki bebiş.Rabbim herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.İnşallah gönlüne göre olur birin hayalini kurarken ikizlerin oluverir.Çok da güzel olur.Ben de çok isterim hep ikizim olsun.Bu arada ben adet oldum.Yeni bat 4 Aralık canım
bende eğer birkaç denemede devlette bulamazsam özele gideceğim napim.devlette ilk gittiğim dr kadındı, bana tövbe ettirdi bir daha ne kadın dr. a gitmeye ne de devlet hast. gitmeye, şimdi tasarrufumu ona göre yapıyorum özel e gidiyorum,Allah devlette muayene olmak zorunda olanların yardımcısı olsun
hemen ekliyorum canım...evet benim için önce formasyon sonra bebiş ya da bebişlerMogami tatlım hayırlısı böyleymiş demekki zaten formasyonun var önce o aradan çıkacak sonra gelicek demekki bebiş.Rabbim herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.İnşallah gönlüne göre olur birin hayalini kurarken ikizlerin oluverir.Çok da güzel olur.Ben de çok isterim hep ikizim olsun.Bu arada ben adet oldum.Yeni bat 4 Aralık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?