kolay gelsin cicimhadi ben kaçtım canlar...gidip ders çalışayım
Doğru söylüyorsun cnım.. Hakkımızda hayırlı olan şekilde gelsin bebik diyelim o zamnzor yol diye düşünme canım...aşılama ya da tüpe zor diye sakın bakma yorucu olabilir ama bebişin için zor yollar yok
Canım üzülme vardır bunda da bir hayır. sıkma canınıbende bugün adet oldum.hemde günüm 2 gün geçti yıkıldım şuan
Allah acil sifalar versin sana canim insaAllah o dusundugunuz ihtimal yoktur ve bebisinde sana simsiki tutunur hakkinizda hayirlisi olur insaAllah..Canım Tahmidiye duası var büyük cevşende onu okuyorum. Birde hergün 1 Yasin okumaya çalışıyorum bakalım.
Canim kistin insaAllah ilk adetinle gider istediginiz ay hamis kalirsin insaAllah hakkinizda hayirlisi mogisim:)Olmaması için tek sebep Rabbimin istememesidir gerisi ise tıbbın çözeceği şeyler balım sende bende ikiz patlatalım şu topiğe ama ilk ikizler senden gelsin...
insallah kasimdan umutluyuz canim yarin normale donersin enerjini kasima sakla ben oldugum gun iki poaca cekirdek ve cikolata neskafe ictim ertesi gun gayet normaldim hesaplamalara basladim adetin 12 .gunu tutuyormus deneyecegim seninde aklinda olsun canim insallah rabbim saglik versin okacak bizimdebende bugün adet oldum.hemde günüm 2 gün geçti yıkıldım şuan
sebebiumut hatice canım inan hiç bişi anlamıyorum ne oluyor rica etsem üzmek istemiyorum ama bahsedermisin konunu okudum ama nutkum tutuldu ne biçim insanlar varya hemen rahmini alalım ne demek
kaygili canım benim insallh hamissindir dualarimiz seninle rabbim kucagina almayi nasip etsin biran evvel güzel haberlerini bekliyoruz bizim umutlar kasima kaldi insallah maşallah diyecegiz sana
Canım düşük yaptığımda yara olduğunu gördü doktor hemen smear yapmıştı. Hatırlarsan biraz rahatsızlandığım için doktora gitmiştim. Taş düşürdüğümü sanmıştı doktorlar. KAnamam fazla olunca tekrar doktora gittim. Bu defa ürolojiye değil kadın doğumcuma gittim. O smear testinden bahsetti. Baya kızdı. Seninki taş değil ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu dedi. Bu süre zarfında ilaç kullanmama sebebimi sorunca hamileysem yine bebeği kaybetmek istemediğim için almadığımı söyledim. Bana hemen gebelik testi yapıldı.24 Ekimde 0,08 çıktı hormon. Sonra kadın doğumcum hemen bir hastaneye git kolposkopik biyopsi yapılması lazım sana aile geçmişinde kanser olduğu için kanser olmaya yatkın hücreler görüldü. Bu sebeple erken teşhis için bu önemli ihmal etme dedi. Aynı gün devlete gittim. Şerefsiz bir kadın doktora denk geldim. Ne bana doğru düzgün açıklama yapıyor, nede yüzüme bakıyor. Alttan umayene ederken yaptıklarını anlattım. Hemen ameliyat günü için randevu alalım. Biyopsi içinde tarih verelim dedi 2 Aralık için biyopsi tarihi aldım. Onkologla görüştüm durumumda korkulacak bir şey olmadığını sadece takip alttında olmam gerektiğinden bahsetti. Erkek doktorlardan Allah razı olsun. O kadının yanında çıktığımda ölü gibiydim. Tecavüze uğramış bir insan gibiydim. Eşim hala bana sarılırken ürküyorum. Allah belasını versin o kadının.Neyse hasta olmayınca şüpheleniyordum hamile olduğumdan 4 Kasımda da kanda tahlil yapılınca 5104 çıktı yani hamileyim hem ilaçlar kullandım. Bu sabah uyandığımda çok ağrım vardı. Lavaboya gittiğimde kan gördüm. Şimdi durumum iyi kanamam yok işte durum bu... Birde benim herg ün ağrım var ama bugün biraz daha şiddetlisebebiumut hatice canım inan hiç bişi anlamıyorum ne oluyor rica etsem üzmek istemiyorum ama bahsedermisin konunu okudum ama nutkum tutuldu ne biçim insanlar varya hemen rahmini alalım ne demek
Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
iş canım misafirde tam zamanına denk gelmişumarım eşin haklı çıkar
Canim sanmiyorum kimyasal oldugunu bende ciddi kasik agrisi vardi ve lekelenmem vardi.adetimin 3. Gununu kan testi yaptirmistim hcg 11 cikmisti.uzmeyin kendinizi kuruntu yapmayin
maşallah barekallah canım. ALLAH nazarlardan korusun. hayırlı bir evlat olur inşallahEki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
sen düşünme rahat ol ama ben öncesinden ötürü biraz daha kaygılıyım ister istemezartık bir şey düşünmüyorum adeti bekliyorum
Hiç güleceğim yoktu güldürdün beni.Insallah canım dur ama senın daha gunun var belkıde gelmez benımkı bu ay gecıkmelı geldı nedendır anlamadım :) ınsallah golu yerız canım bende esıme dıyorum bır 12 den vuramadın dıye
Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?