2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ablacım nasılsın nasıl gidiyor bebiş çalıßmaları ben bu ay nedense senden umutluyum abla

Biz cok istekli oldugumz icin yanlis anlamis olabilirz insallah bebegin seninledir ve mucizeni yasarsin

Sonuçta kimse kimsenin içinde kopan fırtınalar ı bilemez. Bir kızım var Allah uzun ömür versin inşallah. ikinciye maddi ve manevi olarak hazır değilim eşimle sorunlar vs.
Rabbim evlat isteyenlere evlat , olanlara da bakma gücü versin inşaallah.

amın herkese bıze de ovu testı falan bısey yaptın mı tedavı kür falan
Canım yapmammi Biray. Klomen kullandım kist oldu ikiay kur yaptırdım yine olmadı simdi buay çalışma yapmadık 10 nisanda babacigim vefat etti kalp krizinden yum Günlerim boş geçmişti artik buay ne yapsam bilmiyorum herşeyde bir hayır var inşallah senin minigin gelir buayda insallah

Ablacım nasılsın nasıl gidiyor bebiş çalıßmaları ben bu ay nedense senden umutluyum abla
İnşallah canım benim buay ne yapsam bilmiyorum bugün leke geldi içinden ne geçiyor doktora gitsemmi acaba.. canım benim iyi olacağım insallah bugün ağladım ağladım tikandim ölüye ne fayda ancak dualarla anmam lazim çocuklarım için daha iyi olacağım allahım nur içinde yatırsın annem ve babacigimi.. insallah sen de bebeğinde iyisinizdir

Rabbim acıyla beraber sabrınıda gönderiyor kolay değil ama sabırla çoçuklarn eşin ve ailenin için güçlü durmaya çalış abla lekelenmenmi var adetine kaç gün var abla bebişte iyi abla şükür biran önce doğsun istiyorum sadece son aylar pek bi zormuş

Cok haklısın sacma ötesi, dalga geciyo olmali. . Nasilsin kuzum durunlar nasıl

Günaydın canım
İyiyim cok şükür bgn 9.gün aşılamadan sonra..valla ilk 7 gün şiddetli sol kasık sol bacak v bel agrım vardı ama 8.gün sabah kalktıgımda resmen bıçak gibi kesildi :)) bianda uçtu bütün agrılar beklemedeyim :) sen nasılsınn

tabiki haklısın zaten ben sana seni kırmak istemediğimi söyledim sen yanlıs ifade etmiş biz de yanlıs anlamıs olabiliriz.. Sende bizim yerimizde olsan sende neoluyor yaaa derdin:)) neyse sorun yok artık... Kızına Allah uzun ömür versin ama kasma kendini ( eğer aldırmıcaksan) kendini üzmenin anlamı yokki o sna Allahın hediyesi her şeyde bir hayır var suan sana bi cocuk daha zor gibi görünebilir ama her şerde bir hayır var derler ya bebişte kısmetli gelir biryerlerden bir şeyler açılır inşallah.. Allahım isteyen herkese versin tabiki banada inşallah:)

Gunaydin canim, hayra alamettir inşallah bu ay olur test yapacak misin?
Ben fenayim bas agrisi halsizlik yataktan çıkasim yok ama cikmak zorundayım

Cok fena bise bu yaa once usuttum sandim ama yok gecmiyo yaygin bi ağrı ne yatiriyo ne kaldiriyo cok surmez inşallah

Gunaydin canim, hayra alamettir inşallah bu ay olur test yapacak misin?
Ben fenayim bas agrisi halsizlik yataktan çıkasim yok ama cikmak zorundayım

((( yatsana canım dinlen iyice yoksa gecmez başının agrısı..
İnşallah hayra alamettir canım.. doktor ayın 5ine kadar olmazsan kan testi yaptır demişti ama eğer tutmadıysa zaten ben ayın 3ünde hasta olurum oyüzden test yapmayım diyorum zaten idrarda çıkmayabiliyor boşuna üzülmenin anlamı yok

Yok kırımadim sadece dalga geçiyor denmesine biraz üzüldüm. Birbirimizi anladık sonunda ne mutlu bize :)) aldırma soz konusu bile olamaz.

Benim Amcamın gelini de 2 kere tüp bebek denedi tutmadı. Sanırım sigorta 2 kere karşılıyormus sadece öyle mi ?

Tüp bebek konusunu hiç bilmiyorum (

Günaydın :) @betiboop baş ağrısı tansiyon ile alakalı olabilir. Sağlık ocağına gidip hemen ölçtür.
Benim de başım ağrırdı ara ara sonra hafiften burnum kanayınca geçerdi. Damarlar genişlediği için olabilir. Bi git bakalım

Günaydın :) @betiboop baş ağrısı tansiyon ile alakalı olabilir. Sağlık ocağına gidip hemen ölçtür.
Benim de başım ağrırdı ara ara sonra hafiften burnum kanayınca geçerdi. Damarlar genişlediği için olabilir. Bi git bakalım
Cok fena bise bu yaa once usuttum sandim ama yok gecmiyo yaygin bi ağrı ne yatiriyo ne kaldiriyo cok surmez inşallah

günaydın canlar. dün 3-4 günden sonra yazdım ama beni ne gören oldu ne duyan nasılsınız ? ben bahar depresyonundayım sanırım ruh halim pek iç açıcı değil.

canım hamilelikte parol kullanılıyor diye biliyorum ama sen dr unu arasan parol içersen hem hafif bir agrı kesici hemde seni rahatlatır, cok dayanamayacak gibiyse ağrın.

Günaydın güzel hatunlar :) bugün bi mutlu uyandım bahar geldi ondan mı bilmiyorum içim kıpır kıpır Hayrolsun inşallah yarın beklenmeyen adet günüm ama gerçekten bu ay hiç beklemiyorum inşallah yanılıyorumdur içimden bir ses bebeğimin benimle olduğunu söylüyor :):) benden bu kadar sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…