2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cok fena bise bu yaa once usuttum sandim ama yok gecmiyo yaygin bi ağrı ne yatiriyo ne kaldiriyo cok surmez inşallah
Betim geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi dra sorup parol iç istersen baş ağrısı zor biliyorum sırası değil aslında ama bişey sormak istiyorum dün sana cvp yazdım keseyi gördüğün için ama cvp yazmadın istemeden seni kıracak bişey mi yaptım acaba diye düşündüm durdum var mı böyle bir durum

günaydın canlar. dün 3-4 günden sonra yazdım ama beni ne gören oldu ne duyan nasılsınız ? ben bahar depresyonundayım sanırım ruh halim pek iç açıcı değil.
Günaydın tatlım hayırdır inşallah neden iyi değilsin seni üzecek bişey mi oldu

Günaydın tatlım hayırdır inşallah neden iyi değilsin seni üzecek bişey mi oldu
belirli bişey yok canım ama çok gerginim, alınganım. klomenin de bugün son günü. henüz bu ay ki çalışmalara da başlamadık.geçer inşallah bahar depresyonu sanırım.sen nasılsın ? bugün pozitif uyanmışsın ne güzel .inşallah bebeğin gelmiştir bu ay canım.

Yatmak kim ben kim canim zorunlu bi kurs var uc gündür geliyorum bitseydi bi..
Az kalmis senin canm umutsuz olma lutfen en umutsuz anda geliyo bak sen yarin bi test yap bence senlensin buralar senin haberinle :)

Canm okudum ben dün ama yazmamisim demek ki dediign gibi bahardan arti klomen canım beni de oyle yapmisti klomen gecer sikma canini..

günaydınn canıımm ayy ne güzel umut dolu geldin.. inşallahh seninledir bebişin test yapmıcakmısın

(( bir an önce geçer inşallahh gerçi bebişin iyi olsun da gerisi boşş.. ayın5inde test günüm ama @betiboop aklımı çeldi biraz erken mi yapsam :)))
valla tatlım çıkarsa erkende çıkıyor ocakta daha bat günüme vardı normal test yaptım çıktı. erken gebelik yap istersen onda çıkabilir :)

Canımmm canım Kıyamam baharda depresyon olur mu hiç bak ne güzel güneş yüzünü gösteriyor kuşlar ötüyo üzerimizdeki kalın kalın giysiler gidiyor hafifliyoruz inşallah klomen yine sonuç verecek herşey Güzel olacak tatlım inan buna inşallah biran önce toparlarsın kendini ben tuhaf bir şekilde çok iyiyim canım ya nedenini bilmiyorum inşallah bebiştendir bakalım hayırlısı vardır bi zamanı bu ay olmazsa sonraki ay olur ne yapalım burada bi topik vardı ağlayak da gözden mi olak diye bende şuan o moddayım :)

günaydınn canıımm ayy ne güzel umut dolu geldin.. inşallahh seninledir bebişin test yapmıcakmısın
Valla öyle canım bugün içime polyana kaçmış gibiyim inşallah benimledir canım yarın yapacam dayanamıyorum daha fazla  inşallah hepimiz güzel haber veririz bu ay

canım yaaaa güldürdün beni :)) iyi geldin bana vallahi şimdi Allah razı olsun.

kızlar..bu yumurtlama testi hakkında bilgisi olan var mı?..adetimin 13. günü ilk testimi yaptı ve çok koyu çiktı her iki çizgide ..14.gün yaptığımda ise ikinci çizgi hiç yoktu kaybolmuş..neden ikinci çizgi yoktur..yumurta çatladığı için mi ikinci çizgi kaybolmuştur..

Canm okudum ben dün ama yazmamisim demek ki dediign gibi bahardan arti klomen canım beni de oyle yapmisti klomen gecer sikma canini..
inşallah canım .iş yerinde patlamaya hazır bomba gibiyim kendimden korkuyorum. sende dikkat et kendine bebişine

Amin insallah bunu yazacagin topik burasi degildi evrt kimse kimsenin hayatini bilemz ruyamada girmissin hamile olarak gordum yazmissin buraya

Kiz sen nerelerdesin
ooo doğurdun bile yaaaa; Allah analı babalı büyütsün yavrunu ben size ilk yazmaya başladığımda senin şu silik ikinci çizgin vardı ekranda o silik çizgi büyümüş de doğmuş zaman nasıl geçmiş Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin. ben nereledemiyim işşşşşş çok yoğun yeni çıkan yasaların ardı arkası kesilmedi bizi eşek gibi çalıştırdılar arada kaçıp ancak girebiliyordum eve gidince yemek ev işi sonra yığılıyordum koltuğa ama sizi çook özledim

tatlım yumurtan çatlamış anlamına geliyor

Merhaba kasım ayına talibim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…