- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
Ayyyy suan bana o kadar iyi geldinki Allahim senden razi olsun ilk bebeklerimi tek yumurta ikizi oldugu icin kaybettim karnimda kalpleri durdu biri gelisememis zaten hayirlisi olsun diyorum bu bebegim mucizem benim insallah saglikla gelir bu kez bi kac gun once cok kotuydum bugun iyiyim biraz daha ama hep bi korkular var kaybim oldugundan ama suan icime su serptin sadece keyfini cikarmaya calisicam tekrardan cok saol canim oglusunuda Allah sana bagislasin :)
Betim geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi dra sorup parol iç istersen baş ağrısı zor biliyorumsırası değil aslında ama bişey sormak istiyorum dün sana cvp yazdım keseyi gördüğün için ama cvp yazmadın istemeden seni kıracak bişey mi yaptım acaba diye düşündüm durdum var mı böyle bir durum[/QUOTE
canim kusura bakma lütfen olur mu oyke sey gormedim yazdigini inan uc gundur ise gitmedigim icin cepten giriyorum hep ve arada kacirdigim olmus demek kiBetim geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi dra sorup parol iç istersen baş ağrısı zor biliyorumsırası değil aslında ama bişey sormak istiyorum dün sana cvp yazdım keseyi gördüğün için ama cvp yazmadın istemeden seni kıracak bişey mi yaptım acaba diye düşündüm durdum var mı böyle bir durum
Canim asilamadan kac gun gecri? Eger 8 9 gun olduysa yap test derim kan a gerek yok 2 liralik testler.en dogru sonuc:) valla benm cikti senin de cikar insallah tum kalbimle istiyorum bunu(( bir an önce geçer inşallahh gerçi bebişin iyi olsun da gerisi boşş.. ayın5inde test günüm ama @betiboop aklımı çeldi biraz erken mi yapsam :)))
Ohh çok şükür bende bişey dedim de kırıldı mı acaba diye çok üzülmüştüm neyse ki değilmiş çok sevindim tatlım burada aile gibiyiz kimseyi kırmak istememcanim kusura bakma lütfen olur mu oyke sey gormedim yazdigini inan uc gundur ise gitmedigim icin cepten giriyorum hep ve arada kacirdigim olmus demek ki
Canim nasilsin batin yarin mi testi ne zaman yapacaksin insallah cift cizgi cikacacak dualarimdasinOhh çok şükür bende bişey dedim de kırıldı mı acaba diye çok üzülmüştüm neyse ki değilmiş çok sevindim tatlım burada aile gibiyiz kimseyi kırmak istemem
Canim asilamadan kac gun gecri? Eger 8 9 gun olduysa yap test derim kan a gerek yok 2 liralik testler.en dogru sonuc:) valla benm cikti senin de cikar insallah tum kalbimle istiyorum bunu
Slm kizlar nasilsiniz S shimmershe canim insallah pozitifi goreceksin rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin takipteyim seni
Aynen canim ben de oyle valla her açtığımda bakıyorum vari haber diye bi bütün olduk burdaOhh çok şükür bende bişey dedim de kırıldı mı acaba diye çok üzülmüştüm neyse ki değilmiş çok sevindim tatlım burada aile gibiyiz kimseyi kırmak istemem
Yap canim 4 u yumurtlama günüydu 12 si aksam 11 de çizgi cikti valla ama atma testi telefon isigiyla.bak benim oyle gorunuyodu kan da 9 cikmisti düşün :)bgn 9. gün canım aşılamadan sonraa
aksam yaparım ozmn :)))
İnsallah canim gelecek minik mucizen bende iyiyim canim aksam guzel haberlerini bekliyorumcanımmmm çok sağoll yaaa hamilelerin duası kabul olurmuss :)) inşallahhh Allahım isteyen herkese versin..sen nasılsın
@betiboop canim gecmis olsun bas agrisi bende de olmustu dr minoset vermisti kalabalik ortamda durma bol sivi tuket demisti bide tansiyonuna bsktir tansiyondanda olabilirYap canim 4 u yumurtlama günüydu 12 si aksam 11 de çizgi cikti valla ama atma testi telefon isigiyla.bak benim oyle gorunuyodu kan da 9 cikmisti düşün :)
Canımmm Allah razi olsun tşk ederim çok iyiyim şükür yarın test yapacağım inşallah görürüm çift çizgiyi sen nasılsın bebişin nasıl :)Canim nasilsin batin yarin mi testi ne zaman yapacaksin insallah cift cizgi cikacacak dualarimdasin
Aynen öyle kuzum ya Allah bozmasın inşallah bebişlerimizi de birlikte büyütmek nasip olur :)Aynen canim ben de oyle valla her açtığımda bakıyorum vari haber diye bi bütün olduk burda
Amin canim insallah goreceksin bende iyiyim bebegimde iyi teyzesi yarin gormeye gidecegiz kardes istiyor minnakim teyze olacagim insallahCanımmm Allah razi olsun tşk ederim çok iyiyim şükür yarın test yapacağım inşallah görürüm çift çizgiyi sen nasılsın bebişin nasıl :)
Yap canim 4 u yumurtlama günüydu 12 si aksam 11 de çizgi cikti valla ama atma testi telefon isigiyla.bak benim oyle gorunuyodu kan da 9 cikmisti düşün :)
Oyy yesin onu teyzesi :) inşallah kuzucum ya çokAmin canim insallah goreceksin bende iyiyim bebegimde iyi teyzesi yarin gormeye gidecegiz kardes istiyor minnakim teyze olacagim insallah
Oyy teyzesi yesin onu :) inşallah canım ya bakalım umutluyum bu ay ama nasip kısmet tabiAmin canim insallah goreceksin bende iyiyim bebegimde iyi teyzesi yarin gormeye gidecegiz kardes istiyor minnakim teyze olacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?