Canım senin bat ne zamandı ki bende yarın yapacağım hadi inşallah 3 güzel haber birden gelsin :)Kizlr test aldim yrn yapmak icin ama alincada dayanamiyorum ates olcuyrum bgn 36.6 yrnda bole cikarsa yaparim dedim sabaha kadr nasil dyanicammmm
Canim belirti icin cok erken benim cok sonra oldu hatta o gun de hic belirti olmadigi icim esime dedim ne testi saçmalama diye ama israr ettigi icin yaptim :)
Yarin heyecanli olacak desenize :)Canım senin bat ne zamandı ki bende yarın yapacağım hadi inşallah 3 güzel haber birden gelsin :)
Canm bat 5 mayisCanım senin bat ne zamandı ki bende yarın yapacağım hadi inşallah 3 güzel haber birden gelsin :)
ay çok güldüm kuzum ya ne hale geldik bende aynı durumdayım tatlım hiçbir belirti yok dinliyorum kendimi ama yok bizde belirtisiz hamiş olacağız belkim bu arada akşam testte çıkmazsa üzülme canım olur mu henüz erken çünkü testi yaparken o ihtimali de düşün
Canim evet tansiyon da olabilirmis okudum esime dedim hemen bi tansiyon aleti al diye :) kalabalik benim ortamim.direk okul ortami liseli cocuklar@betiboop canim gecmis olsun bas agrisi bende de olmustu dr minoset vermisti kalabalik ortamda durma bol sivi tuket demisti bide tansiyonuna bsktir tansiyondanda olabilir
Canim belirti icin cok erken benim cok sonra oldu hatta o gun de hic belirti olmadigi icim esime dedim ne testi saçmalama diye ama israr ettigi icin yaptim :)
Sorma kuzum ya hemde nasılYarin heyecanli olacak desenize :)
Daha erkenmiş tatlım az daha sabret en azından sabaha kadar :) beraber yapalım yarınCanm bat 5 mayisdayanamayip aksam yapabilirim
Soz vremiyorum canim ama sabahi beklemeye calisicm zatn ates bana her seyi ifade edecekDaha erkenmiş tatlım az daha sabret en azından sabaha kadar :) beraber yapalım yarın
Aynn canim bnmde yaasim var aldm testi dukkandayim wc ye cikip yapasm var ya da eve gidince kasiklarimda agriyo adet olacakmisim gibiblummmm canım seninde bat 5 mayıs sanırım :)) gerci benim 3 mayıs ama doktor 5ine kadar bekle dedi..aksam test yapasım var
Aynn canim bnmde yaasim var aldm testi dukkandayim wc ye cikip yapasm var ya da eve gidince kasiklarimda agriyo adet olacakmisim gibi
Çıkabilir canım çünkü daha bata var ve akşam idrarıyla yapacaksın tek çizgi görürsen hemen üzülmek vazgeçmek yok ben 4 gün önce yaptım negatifti ama günüm gelmediği için hala umutluyum ama inşallah seninki de betiboop gibi idrara geçmiştir ve hemen görürsün çift çizgiyi :)ahahah:) bende cok güldüm kendime yaaa ne hale geldik dedim..
ayy ben de aynısını düşündüm az önce negatif cıkasrsa diye
Canim bn gecen hamileligimde yum dan 4.5 gun sonra silik cizgiyi gordum o yuzden bugunler olunca test yapaim geliyokarın agrısı bende de basladı ama adet olcagımızı sanmıyorum bu kadar erken
ben negatif cıkarsa üzülmekten korkoyurm valla
9 gün oldu asılamadan sonra
Hadi inşallah görürsün pozitifi canım benim inşallah hepimiz görürüzSoz vremiyorum canim ama sabahi beklemeye calisicm zatn ates bana her seyi ifade edecek
Canım benim adet günüm zaten dökülene kadar iki gün geçiyor hayırlısı buay inşallah gelir canım pek biraz zaman kalmış seninde doğumuna allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahRabbim acıyla beraber sabrınıda gönderiyor kolay değil ama sabırla çoçuklarn eşin ve ailenin için güçlü durmaya çalış abla lekelenmenmi var adetine kaç gün var abla bebişte iyi abla şükür biran önce doğsun istiyorum sadece son aylar pek bi zormuş
Canım ya daha erken ondan böyle çıkmıştır bozma moralini bekle 3 Mayıs a kadar o zaman tekrar yaparsın benim de karın ağrım başladı galiba benim umutlarım da yine suya düşecek gibiKızlar pozitif in p si bile yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?