2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

NİSAN BAT

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Canım ya daha erken ondan böyle çıkmıştır bozma moralini bekle 3 Mayıs a kadar o zaman tekrar yaparsın benim de karın ağrım başladı galiba benim umutlarım da yine suya düşecek gibi

Aynen canım idrarda çıkmayabiliyor biliyorum ama gercekten negatif de olabilir ( hayırlısı hakkımızda

Aynen canım idrarda çıkmayabiliyor biliyorum ama gercekten negatif de olabilir ( hayırlısı hakkımızda
Aynen tatlım hayırlısı ne yapalım bende kırmızı kart yemek üzereyim az önce kahverengi leke geldi devamı da gelir büyük ihtimal sabah ki içime kaçan polyana öldü :) ama sen umudunu kaybetme gününe daha çok var

Canim benimde belirtisiz oldu 7. Haftada basladi benim belirtim insallah melegin gelmistir hayirlisiyla sagligiyla canim ben inaniyorum burdaki isteyen herkes melegine kavusacak insallah dualarimdasiniz

Canim evet tansiyon da olabilirmis okudum esime dedim hemen bi tansiyon aleti al diye :) kalabalik benim ortamim.direk okul ortami liseli cocuklar sivi da midem pek uyi degil su icemiyorum gecer inşallah fazla zorlamadan
Anladim canim insallah cabuk gecer sivi onemli canim su icemesende meyve suyu corba ayran cay ic meye calis bulantin mi basladu insallah hafif atlatirsin

Evet canım az kalmış ama zaman hiç geçmiyo son aylarda inşallah bende sağ salim kavuşurum yavruma
Canım benim adet günüm zaten dökülene kadar iki gün geçiyor hayırlısı buay inşallah gelir canım pek biraz zaman kalmış seninde doğumuna allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Anladim canim insallah cabuk gecer sivi onemli canim su icemesende meyve suyu corba ayran cay ic meye calis bulantin mi basladu insallah hafif atlatirsin
vala canm sabah midem kötüydü ama öğleden sonra geçti canım sadece peynir ekmek çekiyo ve onu yiyiorum 6.hafta bitiyo inşallah böyle gider içiyorum ıhlamur yeşilçay falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…