Bende de çizginin ç si yooooooook
Canım ya daha erken ondan böyle çıkmıştır bozma moralini bekle 3 Mayıs a kadar o zaman tekrar yaparsın benim de karın ağrım başladı galiba benim umutlarım da yine suya düşecek gibi
Benm ümidim yok canım bu ay dr gidicm nasipse inş o zaman poz olur(( neyse bekleyelim bakalım canım ayın 5ine kadar inşallah hasta olmayız
Iyice baktin mi canim teste telefon isigi ile bak bi deAynen canım idrarda çıkmayabiliyor biliyorum ama gercekten negatif de olabilir( hayırlısı hakkımızda
Benimkiniii merakli kocam el feneri isigi ile gordu ben olsam o testi atardim çöpeAynen canım idrarda çıkmayabiliyor biliyorum ama gercekten negatif de olabilir( hayırlısı hakkımızda
Blumm canim esini muhaklak gonder sen vermistin sonuclarin normaldi diye hatırlıyorum esinde siraBenm ümidim yok canım bu ay dr gidicm nasipse inş o zaman poz olur
Canm fsh sınırda ama dr sorun yok dedi esımde gıdck bu ay izin alck naspseBlumm canim esini muhaklak gonder sen vermistin sonuclarin normaldi diye hatırlıyorum esinde sira
Aynen tatlım hayırlısı ne yapalım bende kırmızı kart yemek üzereyim az önce kahverengi leke geldi devamı da gelir büyük ihtimal sabah ki içime kaçan polyana öldü :) ama sen umudunu kaybetme gününe daha çok varAynen canım idrarda çıkmayabiliyor biliyorum ama gercekten negatif de olabilir( hayırlısı hakkımızda
Yok canım ben iyiyim bi umuttu içimdeki ama olmadı ne yapak ağlayak da gözden mi olak :) gelecek aya kaldı umudumuzCanlarim yaa moral bozmak yok belko bikac gün e o ikinci çizgi gorunecek sizi sevince bogacak umut kaybetmek yok benm gibi demirbas bile hamile kaldiysa :) S shimmersheblummmm mavi-38
Yok cnm bn bi 5 gün geçsin öyle yapcam geçen ay 6 gün gecmisti zaten bu ay dedigim gibi bi beklentim yokpesettim342 tatlım sende var mı bi gelişme hadi sen bari güzel haber ver
Hayırlısı olsun canım ya inşallah sana sürpriz yapar bebişin olmazsa da sağlık olsun ne yapalımYok cnm bn bi 5 gün geçsin öyle yapcam geçen ay 6 gün gecmisti zaten bu ay dedigim gibi bi beklentim yok
Canim benimde belirtisiz oldu 7. Haftada basladi benim belirtim insallah melegin gelmistir hayirlisiyla sagligiyla canim ben inaniyorum burdaki isteyen herkes melegine kavusacak insallah dualarimdasiniz
Anladim canim insallah cabuk gecer sivi onemli canim su icemesende meyve suyu corba ayran cay ic meye calis bulantin mi basladu insallah hafif atlatirsinCanim evet tansiyon da olabilirmis okudum esime dedim hemen bi tansiyon aleti al diye :) kalabalik benim ortamim.direk okul ortami liseli cocuklarsivi da midem pek uyi degil su icemiyorum gecer inşallah fazla zorlamadan
Cok fena bise bu yaa once usuttum sandim ama yok gecmiyo yaygin bi ağrı ne yatiriyo ne kaldiriyo cok surmez inşallah
Canım benim adet günüm zaten dökülene kadar iki gün geçiyor hayırlısı buay inşallah gelir canım pek biraz zaman kalmış seninde doğumuna allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
vala canm sabah midem kötüydü ama öğleden sonra geçti canım sadece peynir ekmek çekiyo ve onu yiyiorum 6.hafta bitiyo inşallah böyle gider içiyorum ıhlamur yeşilçay falan :)Anladim canim insallah cabuk gecer sivi onemli canim su icemesende meyve suyu corba ayran cay ic meye calis bulantin mi basladu insallah hafif atlatirsin
canım senin kilo durumun ne oldu amamıs vermiştin diye hatırlıyorum da kayınvaklide den ayrı olmak kendi evinde olmak yaramıştır inşallah sana ve minnoşunaEvet canım az kalmış ama zaman hiç geçmiyo son aylarda inşallah bende sağ salim kavuşurum yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?