canım sana cevap yazdım mı bilemedim.. bugün iyiyim çok şükür ama yine de bi tansiyon aleti edinicez en kısa zamanda :) ablamın da burnu kanardı tansiyon demek ki..Günaydın :) @betiboop baş ağrısı tansiyon ile alakalı olabilir. Sağlık ocağına gidip hemen ölçtür.
Benim de başım ağrırdı ara ara sonra hafiften burnum kanayınca geçerdi. Damarlar genişlediği için olabilir. Bi git bakalım
Slm cnm nasılsıncanım sana cevap yazdım mı bilemedim.. bugün iyiyim çok şükür ama yine de bi tansiyon aleti edinicez en kısa zamanda :) ablamın da burnu kanardı tansiyon demek ki..
canım senin kilo durumun ne oldu amamıs vermiştin diye hatırlıyorum da kayınvaklide den ayrı olmak kendi evinde olmak yaramıştır inşallah sana ve minnoşuna
iyiyim fıstıkcım sen nasılsın bitti mi çalışmalarSlm cnm nasılsın
İyi cnm çok şükür kafanda rahatlamıştır.sevindim senin adına inşaallah hep huzurlu geçer günlerinEvet canım çok yıprandm ev ayırma olayında hatta doktor bebektede kilo geriliği var demişti sonra daha dikkat ettim üzüntüden sıtrestrn uzak durdurmaya çalıştım gecen ay gittiğimde bende yavru da kilo almıştık ben iki kilo yavrumda neredeyse 1 kilo almıştı çok şükür
iyi maşallah canım sevindim allah kimseyi evinin huzurundan etmesinEvet canım çok yıprandm ev ayırma olayında hatta doktor bebektede kilo geriliği var demişti sonra daha dikkat ettim üzüntüden sıtrestrn uzak durdurmaya çalıştım gecen ay gittiğimde bende yavru da kilo almıştık ben iki kilo yavrumda neredeyse 1 kilo almıştı çok şükür
İyi cnm çok şükür kafanda rahatlamıştır.sevindim senin adına inşaallah hep huzurlu geçer günlerin
Evet cnm bitti çalışmalar.Bir anormallikler var benbende.Dijital ovulasyon testi kullanıyorum cuma günü ölçtüm sıfır çıktı ikinci çizgi biraz belirmişti. cumartesi yaptım direk gülenyüz çıktı.normalde gülen yüzden önce yanıpsönen yüz çıkardı ondan sonraki gün gülen yüz çıkardı.Neden böyle oldu anlamanlamadım.bide yumurtlamadan beri karnımın alt sol tarafında nabız atması gibi segirme gibi heran hissedilen bişeyvardıştan dokunduğumda tespitedemiyorum ama içte hep var bu nedir kirs mi oldu acaba hiç kirs vakası yaşamadım kürtajdan beri amaiyiyim fıstıkcım sen nasılsın bitti mi çalışmalar
iyi maşallah canım sevindim allah kimseyi evinin huzurundan etmesin
bende tavuk kokusu duyduğum yerden kaçıyodum benim canımda can erigi istemiAmin betim sen nasılsın aş eriyonmu hiç ben ilk tavuk döner aş etmiştim normalde sevdiğim birşey olmamasına rağmen aş eiştim ama
Evet cnm bitti çalışmalar.Bir anormallikler var benbende.Dijital ovulasyon testi kullanıyorum cuma günü ölçtüm sıfır çıktı ikinci çizgi biraz belirmişti. cumartesi yaptım direk gülenyüz çıktı.normalde gülen yüzden önce yanıpsönen yüz çıkardı ondan sonraki gün gülen yüz çıkardı.Neden böyle oldu anlamanlamadım.bide yumurtlamadan beri karnımın alt sol tarafında nabız atması gibi segirme gibi heran hissedilen bişeyvardıştan dokunduğumda tespitedemiyorum ama içte hep var bu nedir kirs mi oldu acaba hiç kirs vakası yaşamadım kürtajdan beri ama
bende tavuk kokusu duyduğum yerden kaçıyodum benim canımda can erigi istemi
Bn hamile kalmak istiyorum. Ama olmuyo 9 ay oldu cok Üzgünüm.kizlar tavsiyeniz yokmu ne yapsam da hamile kalsam bi yol lutfen.
benim hamilelkte nasıl bişi olduğnu merak ettiim konulardandır bu.mesela hep düşünürüm yumurtayı çk severim tiksinmem inşallah diye.rabbim nasip etsnde bebişi öğrenelim inşallahbende tavuk kokusu duyduğum yerden kaçıyodum benim canımda can erigi istemi
hiç aklımda yokken mesela sınıfta oturmuş ders dinliyorum sanki kayıyo gibi hep aynı nokta orda pıtpıt yapıyo dikkatimi dagıtıyodagıtıyo.segirmeyle nabız atışı arası bir tuhaf şey arada şiddetteniyo sonra normal seyrine dönüyo 4 gündür aynıyım segirme olsa birgün biran segirir geçer bu öylede degil.bu ayda kılomen kullandım onun yanetkisimi kaldı anlamadımCanım inşallah hamişsindir bu ay ama fazla düsünmemeye çalış biraz geç olsun ama sağlıklı olsun inşallah
İstem dışı oluyo cnm.ben normalde etin hertürünü severim.hamile kaldıgım ay tavuk kokusunu duyunca migdem kalkıyo gibi oluyodum.bu yüzdende fırça yemiştim niye sofraya gelmiyorum diye anlayışsız insanlardanbenim hamilelkte nasıl bişi olduğnu merak ettiim konulardandır bu.mesela hep düşünürüm yumurtayı çk severim tiksinmem inşallah diye.rabbim nasip etsnde bebişi öğrenelim inşallah
benim hamilelkte nasıl bişi olduğnu merak ettiim konulardandır bu.mesela hep düşünürüm yumurtayı çk severim tiksinmem inşallah diye.rabbim nasip etsnde bebişi öğrenelim inşallah
inşallah rabbim hayırlısı ile tekrar nasip etsinde sende doya doya yaşa hamileliğini zor şeyler yaşamışsın rabbim mutluluğnu bebekle taçlandrsn inşallah cnmİstem dışı oluyo cnm.ben normalde etin hertürünü severim.hamile kaldıgım ay tavuk kokusunu duyunca migdem kalkıyo gibi oluyodum.bu yüzdende fırça yemiştim niye sofraya gelmiyorum diye anlayışsız insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?