2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet hamile kalınca herşey değişiyor hiç yemediğin şeyler sana güzel gelebiliyor gerçekten
Hamileligimde tam can erigi çıktıgı döneme denk gelmişti ama ben mahrum edildim.can eriğini normaldede severim tuzlayıp yemeyemesini.şuan bile mutfakta var.

ediyorum cnm ya etmezmiym bi bana değil rabbim banada nasip et diyen bütün kullarına nasip etsin inşallah sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsn cnm

inşallah rabbim hayırlısı ile tekrar nasip etsinde sende doya doya yaşa hamileliğini zor şeyler yaşamışsın rabbim mutluluğnu bebekle taçlandrsn inşallah cnm
İnşaallah cnm.yaşayamadığım mahrum bırakıldığım herşeyin tadını çıkartıcam eger hamiş olursam.

Canım bu bir hamilelik belirtisi ama sanki biraz erken yaşamışsn klomeninde etkisi olabilir ama dilleri rabbimden bebißin senledir inşallah

İnşallah canım daha önce düşüğün kürtajın oldumü hiç
düşüğüm var canım geçen yıl haziran ayında 4 haftalıkken öğrendim ve düştü kürtaj olmadan.2 adet dönemi korunduk snra bıraktk ama hala tekrar hamile kalamadım doktora gittm hormonlara baktrdm muayene oldm bişi çkmadı en son eşinde gitsn ondada sorun yksa o zmn ilaç veriyim dedi doktor eşimde gidicek inşallahhhh

Rabbim tekrar yaşatmasın düşük felan ama en azından şükürler olsun ki hamile kalabiliyorsun en azından büyük bir sorun olmadığını biliyorsun canım bence eşinde baktırsın içiniz rahat etsin en azından

inşallah yaşamam cnm.çok şükür kaldm ama bir kez o hiss yüreğine düşünce sabırsızlanıyosun tekrarı için olmucakmı korkusu kemirio bi süre snra gitmicem demiyo zaten de işte uğraşmıyoda.ama bat 7 mayıs şimdi yine olmadıysa önümüzdeki ay kaçş yok gitcek çk istiyo bebiş o da uğrşcak o zmn biraz.sen ne kdr snra kalmştn hamiş

Ben evlenir evlenemez bebiş istedim deli gibi 5 ay denedik olmadı panik oldum doktora gittim doktor da bana klomen verdi o ay hamiş kaldım bende ikiz ama kötü bir tecrübeydi kaybettim yavrumu sonrasında da 1 sene korunmanın şart olduğunu söyledi doktor ben deli gibi isterken 1 sene bana çok uzun gelmişti 9yle böyle geçti zaman tekrar bebiş çalışmalarına başladık olmadı 3 aylık denemeden sonra doktora gittik piko varmış olması pek zor dedi doktor tedaviye başlayalım dedi ben 1 kaç ay kafamı toplum başlarz tedaviye dedim eve geldim günlerce ağlafım ve ne oldu biliyormusun o ay hamile kaldım mucize gibiydi benim için bence psikolojinin hamile kalmasabüyük etkisi var kesinlikle

ayy kıyamam insan neler yaşıyo değilmi nelere dayanıyo allah kimseye düşük kürtaj yaşatmasın hani o bebek var diye anne olcam diye kendini hazırlayıpta birden boşluğa düşmek ne kadar kötü.çok şükür rabbim tekrar nasip etmiş canım.evet öyle ama ister istemez de düşnüyoruz ben bu ay biraz daha takmamaya çlştm kilo fazlam var yürüyüşe başladım kendime zaman ayırdm aklıma geldi ama öyle diğer aylardaki gibi sabah aklmda akşam aklmda değildi inşallah rabbim nasip eder tekrar banada tüm isteyenlerde...

Daha varmış canım inşallah hamilesindir bu ay ilk devamı klomen kullandım klomenin etkisi büyük bence
Doktor yumurtalık yetersizligi yazıp sevketti üniversite hastanesine zaten.haziranın 24 ünde randevu verdiler eve form gönderdiler ikinci gün kociş biraz sinirlendi sen beni rezil edicen diye ama ben ben tedavi olmak istiyorum herkes bilmek zorundamı herkes her tedaviyi oluyo sana söylüyolarmı dedim sen söylemezsen nerden duycaklarda rezil olcaksın dedim kimi ne ilgilendiriyo bu benim özelim dedim.üste çıktım ilk sevki dduydugunda.sonraki gün eve form gelince bir arkadaşım var onun kocası alman onlara gidelim o daha iyi anlar doldurtalım form bilgilerini dedi.adedi.anladımki biraz işe yaramış üste çıçıkmam.inşaallah dahada yumuşar ve benim duygularıma hak verir çünkü onun destegi olmadan o kılinige gitsem bile sonuç alamam eşli kontrola alıyolar çünkü onun özel bilgilerinide istediklerine göre

Biliyorum insanın ilinde değil ama gerçekten üstünde fazla durmamak lazım ben 3 ayda neler yaptım ilk ay ov testi kullandım 2 ay soğan kürü yaptım 3 ay gün aşırı ilişki denemiştim ama olmamıştı doktor 9yle deyince tüm umudum kırıldı 4 ayda sadece 3 kere ilişki olmuştu ve yumurtlama günümü felanda hiç takip etmedim o ay bide üstüne ev taşımıştk o ay ne ağır şeyler kaldrmıştm nasılsa bebiş yok olmuyor diye ama meğer o ay hamile kalmışım bak sen allahın işine demi ya

Maalesef erkekler bu konuda bizler kadar hassas değiller benimde eşim ilk zamanlar ay biri duyacak sperm testi yaptık onlara bozulmuştu ama benim umrumda değildi mecbursun diyordum sonra sonra oda anladı canım eğer öyle sevk ettiyse ihmal etmeyin mutlaka doktor neye göre yumurta yetersizliği dedi kaç ay gözlem altına aldıki seni bu hhemen şıp diye anlaşılma, bence

evet haklsn bende o zaman kaldğmda hiç beklemiyodm dediğin gibi.ama şimdi ov.testi kullandım olmadı soğan suyu içtm olmadı.bu ayda eşim keçi boynuzu suyu havç suyu içti bakalım ne olacak.bide düşündm kendimce demekki zorlayınca olmuyo dedim rabbim ol dicek olcak kendimi öle rahatlattm biraz ama yinede geliyo aklıma buraya girip okuyorum yazılanları yine aklmdan çkmş değil.rabbim nasip etcekmiş işte sana.insanlar korunurken bile kalıo bnm arkdşm kızı vardı o yaşına gelmeden 2.ye hamile kaldı eşi korunuyomş düşün rabbim vercek işte.o yüzden elbet önlem alınır doktora gidilir varsa bi sorun çözülür ama özellklede bi sorun yokta olmuyosa birazda bırakmalı galiba kendi haline...başarabildiğimz kadar...

Sadece birkere benim zorumla hormon testi yaptı reglinin üçüncü günü.Herşey gayet normal sadece AMH 0.95 çıktı.bundan yola çıkarak kılomen yazdı 5 gün tek doz kullanmak şartıyla.birinci ay kullandım regli oldum gittim dozu arttıralımmı demeye karı bu ayda aynı doz kullan ama çatlatma iynesini benim yapmamı siğorta karşılamaz özel yaparsamda 650 euro tutar dedi ve sevketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…