- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
evet haklsn bende o zaman kaldğmda hiç beklemiyodm dediğin gibi.ama şimdi ov.testi kullandım olmadı soğan suyu içtm olmadı.bu ayda eşim keçi boynuzu suyu havç suyu içti bakalım ne olacak.bide düşündm kendimce demekki zorlayınca olmuyo dedim rabbim ol dicek olcak kendimi öle rahatlattm biraz ama yinede geliyo aklıma buraya girip okuyorum yazılanları yine aklmdan çkmş değil.rabbim nasip etcekmiş işte sana.insanlar korunurken bile kalıo bnm arkdşm kızı vardı o yaşına gelmeden 2.ye hamile kaldı eşi korunuyomş düşün rabbim vercek işte.o yüzden elbet önlem alınır doktora gidilir varsa bi sorun çözülür ama özellklede bi sorun yokta olmuyosa birazda bırakmalı galiba kendi haline...başarabildiğimz kadar...
inşallah canım benim inşallahAynen öyle canım tedbiri al ama olmayınca çok düşünmemek lazımbu ay esinle gidin eğer doktor herşey yolunda derse bir kaç ay rahat bırak kendini kafanı dinle şöyle düşün zamanı gelince Rabbim nasip eder de inşallah en kısa zaman hamiş kalırsın
bende enfeksiyon çıkmıştı doktor eşine söyle ürologa mutlaka gitsin ondan sana bulaşmıştır dedide adamı ürküttü zaten.Maalesef erkekler bu konuda bizler kadar hassas değiller benimde eşim ilk zamanlar ay biri duyacak sperm testi yaptık onlara bozulmuştu ama benim umrumda değildi mecbursun diyordum sonra sonra oda anladı canım eğer öyle sevk ettiyse ihmal etmeyin mutlaka doktor neye göre yumurta yetersizliği dedi kaç ay gözlem altına aldıki seni bu hhemen şıp diye anlaşılma, bence
Sadece birkere benim zorumla hormon testi yaptı reglinin üçüncü günü.Herşey gayet normal sadece AMH 0.95 çıktı.bundan yola çıkarak kılomen yazdı 5 gün tek doz kullanmak şartıyla.birinci ay kullandım regli oldum gittim dozu arttıralımmı demeye karı bu ayda aynı doz kullan ama çatlatma iynesini benim yapmamı siğorta karşılamaz özel yaparsamda 650 euro tutar dedi ve sevketti.
1 canım günde sadece 1 tane kılomen kullandırttı.Klomen yazdı bana doktor ilk ay hamile kaldım çatlama iğnesi yazmadı ama dozu yüksekti senin dozun kaç acaba canım
bende enfeksiyon çıkmıştı doktor eşine söyle ürologa mutlaka gitsin ondan sana bulaşmıştır dedide adamı ürküttü zaten.
1 canım günde sadece 1 tane kılomen kullandırttı.
Benim böbregimde kumlanma var arada ondan kaynaklanan az miktarda enfeksiyon idrarda bulunuyo zaten.kan idrara karışıncada testte enfeksiyon olarak tanımlanıyo zaten cancanm.ama kaşıntı vardı içinde degil dışında.oda içeri şırıngayla batikon sıkınca geçti bidahada allaha şükür rekrarlamadı.İşte biraz panik ve kolayı seçen kadın. Baktı para kopartamıycak sevk etti işteHadya ne zaman oldu bu canım kendiliğinden de oluşmuş olabilir bu çok olağan birşey ya direk eşin demesi haliyle eşinde çekinmiştr
1 canım günde sadece 1 tane kılomen kullandırttı.
Ahh cnm ahh istedim zaten benim yaşım 37 tek doz bende etki etmedi dozu arttıralımmı dedim yok aynı devam dedi.burda her ilacı reçetesiz alamıyosun.reçete zorunlulugu var.yoksa onu dinlemez 3 kutu bile alırdım.ama insanın elinin kolunun bağlı olması çok kötü işte.allahım tez zamanda kurtarsın beni bu kısır döngüden.Nasıl yani adetin kaçınçı günü başlıyorsun bir çok az bence iki uç olması gerekmiyordu ben günde 4 kullanmıştım ve bence 4 fazla oldu ki ikiz ve sağlıksız bir hamilelik oldu ama 1 de az geldi bana canım bari bu ay dozu arttirsaydi en azından iki olsaydı ama doktorlar daha iyi bilir tabiki
Benim böbregimde kumlanma var arada ondan kaynaklanan az miktarda enfeksiyon idrarda bulunuyo zaten.kan idrara karışıncada testte enfeksiyon olarak tanımlanıyo zaten cancanm.ama kaşıntı vardı içinde degil dışında.oda içeri şırıngayla batikon sıkınca geçti bidahada allaha şükür rekrarlamadı.İşte biraz panik ve kolayı seçen kadın. Baktı para kopartamıycak sevk etti işte
Ahh cnm ahh istedim zaten benim yaşım 37 tek doz bende etki etmedi dozu arttıralımmı dedim yok aynı devam dedi.burda her ilacı reçetesiz alamıyosun.reçete zorunlulugu var.yoksa onu dinlemez 3 kutu bile alırdım.ama insanın elinin kolunun bağlı olması çok kötü işte.allahım tez zamanda kurtarsın beni bu kısır döngüden.
Cnm dilimden anlıyo dedim kendimi daha iyi ifade ederim dedim Türk doktor tercihettim ama kadının öyle bir bakışı varki sen asla hamile kalamazsın ddercesine.aslında başka doktoru tavsşye etmişterdi onda 1 aydan erkene randevu yoktu çünkü ünlü bir doktor.Evet bencede ama doktorunun değiştirseydin keşke neyse nasip bu sevk işi daha iyi oldu bence orda detaylı araştırırlar sıkı takibe alırlar bence böylesi daha hayırlı olmuş sen içini ferah tut
Sen kaç yaşındasın kaç dozla başladın kılomeneEvet bencede ama doktorunun değiştirseydin keşke neyse nasip bu sevk işi daha iyi oldu bence orda detaylı araştırırlar sıkı takibe alırlar bence böylesi daha hayırlı olmuş sen içini ferah tut
Sen kaç yaşındasın kaç dozla başladın kılomene
Hımm bende 32 yaşındayken normal yolla ikizgebelik yaşadım ama sonumuz olmadı işte.inşaallah yine ikiz olurda çektiğim bunca sıkıntıyı unutturur.Klomen tedavisi ilk hamileliğimde uygulamıştı doktor direk günde 4 le başlattı ve ilk ay hamile kaldım doz fazla gelmiş olmalıki ikiz ve sağlıksız bir hamilelik yaşadm yavrumu kucağıma alamadım maalesef o zaman 20 yaşındaydım şimdi 23
Cnm dilimden anlıyo dedim kendimi daha iyi ifade ederim dedim Türk doktor tercihettim ama kadının öyle bir bakışı varki sen asla hamile kalamazsın ddercesine.aslında başka doktoru tavsşye etmişterdi onda 1 aydan erkene randevu yoktu çünkü ünlü bir doktor.
Hımm bende 32 yaşındayken normal yolla ikizgebelik yaşadım ama sonumuz olmadı işte.inşaallah yine ikiz olurda çektiğim bunca sıkıntıyı unutturur.
İnşaallah hiç gerek kalmazda kendiliginden olur cnm.bizimki aşıla tüp falan uğraşmaz bence ben çok yıpranırım arada.neyse cnm geç oldu senide meşkulettim kusura bakma dinlediğin için teşekkürederim kimselerle paylaşılmıyo çünkü hassas konu.SSana hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum rabbimden iyigecelerOlsun olsun bence b9ylesi en hayrlısı olmuş üniversite hastaneleri çok detaylı bakıyorlar yasa da fazla takılıp piskolojini bozma derim ama sıkı takibini yaptr ihmal etme inşallah bu sevk işi sana hayrlı gelecek ben inanıyorum
Evet cnm hiç beklemediğim biranda ikiz bebek müjdesi almıştım ultrasonda.çok kötü bir dönemdeydim sevincim üzüntüyke sonuçlanmak zorunda kaldı malesef.allah kimseye yaşatmasın o günleriGerçektenmi normal yolla ikiz gebelik çok iyiymiş canım ya demekki yumurtaların gayet iyimişki normal yolla ikiz olmuş inşallah yine ikiz olur ve sonu benzemez sağ salim alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?