2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ne demek canım her zaman dinlerin ben teşekkür ederim hoş sohbetin için Rabbim gönlüne göre versin inşallah iyi geceler

canım sana cevap yazdım mı bilemedim.. bugün iyiyim çok şükür ama yine de bi tansiyon aleti edinicez en kısa zamanda :) ablamın da burnu kanardı tansiyon demek ki..

Çok normal burun kanaması. Şiddetli değil tabiki benimki hafiften sızıyo sonra rahatlıyorum. İhmal etme geçmiş olsun. Bulantı başladı mı?
Az ve sık yemeye çalış canım

Kızlar eşinize kuru incir yedirin içine de ceviz koysanız iyi olur. Arada bir folik asit kulkansın. İlişkiden sonra ayaklarınızı yukarı dikin eşinşz de sizi tepe üstü silkelesin. Ben böyle hamile kalmıştım. Arkadaşımın da müjdesi geldi aynı yöntem

Konuştugu incir çekirdegini doldurmaz derlerde küçümserlerya meger o minicik inclr çekirdegine mevlam ne şifalar gizlemiş.Bizim bagımızda incir agacı çoktu koca koca ağaçlardan kilolarca incir toplayıp birazını kurutur birazını yaş pişirip reçel yyapardık.kurusunuda kışın saf zeytinyagıyla ısıtıp yerdik.Demekki benim annem oyüzden 11 tane doğurmuş şimdi anladım.Burda bir ebede bana incir tavsiye ettti incirin çekirdeginde testisleri besleyen şeyler var kocan bolbol yesin dedi.

Kızlar bugün cok hastayımm (
Aslında sabah kalktıgımda bir seyim yoktu ama yarım saat önce birden üşüme geldi ellerim buz gibi atesim var sanırım ve tüm kemiklerim agrıyorrr ( bir anda oldu cok garip yaa resmen kemiklerim agrıyorr ( boğazım da şiş değil ama anlamadım

Aaaa bende 2014 mayista hamile kalmistim ikizlerime ....Evet canim herseyin hayirlisi ben varya bole ayin 27 si benim icin cok kotudur hep uzulurum hala o bebislerime ama Allahim oyle uygun gormustu insallah bu gelir.....kurtajdan 9 ay sonra geldi melegim ama esim varikoseldi amelyat oldu subatta ve ben 1.5 ay sonra hamile kaldim dr lar 3 aydan once bekleme demesine ragmen o yuzden mucizem diyorum bebegime :) oglusum olursa umut koyucam adini umudum cunku :) sen bana cok iyi geldin yaaa cok tesekkur ederim :) oglusunu cok op annesi bizim yerimize :)

NİSAN BAT

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme...............>

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Kizlar canlar sizden yorum istiyorum kuzenimin dugunune giymk icin elbise buldum ama bana kisa geldi sizce nasil boyu

Gecmis olsun canm bat ne zaman

Çok normal burun kanaması. Şiddetli değil tabiki benimki hafiften sızıyo sonra rahatlıyorum. İhmal etme geçmiş olsun. Bulantı başladı mı?
Az ve sık yemeye çalış canım
hafiften yokluyo sanki bulantı ama tam değil , inşallah olmaz da :) yemek istemiyroum ekmek peynir az az bu kadar :)

canım ıhlamur iç çok iyigeliyo üç dört gndür ben de öyleydim akşamları battaniye altında geçirdim sen de öyle yap yarın da tatil neyse ki iş yok dinleninmce geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…