aynen öyle 3 gün üst üste daha me isterizGunaydin kızlar.güzel bir gün diliyorum hepimiz icin ve yarinin tatil oldugunu dusunerekten daha az oflayarak gidiyorum işime :)
selam canım amma laflamışsdınız gece ne iyi olmuş okudum hepsini :) senin batmalar falan hayırlı geldi bana benim de öyle oldu resmen hissettim içerde bişeler olduğunu hayır olsun inşallahGünaydın hepinize kızlar
Gecmis olsun canm bat ne zaman
9 ayda klomen ve yumurta catlatma ignesini denedim 2 kere 2 ay yani.Canım 9 ayda neler dsenedin mesela
Sagol cnm ama batma degil atma kalp nabız atışı karışıgı bişey yum günüyle başladı hala sürüyo segirme gibi anlamadım gittiselam canım amma laflamışsdınız gece ne iyi olmuş okudum hepsini :) senin batmalar falan hayırlı geldi bana benim de öyle oldu resmen hissettim içerde bişeler olduğunu hayır olsun inşallah
Canim.bunu detayli cevap icin editorle gorus dogru cevabi onlar verirkızlarr merhaba bişi sorucam burda bil kazan diye bölüm vrya ben orda koroplastın yarşmasına katldm kazananlar listesnde adım var hiç katıldnzmı ödülü ulştrmak için bnmle iletişime geçileceği yazıo hiç şanslı deiilmdr nrmalde şaşırdm
selam hoşgeldinmerhaba arkadaşlar..
h.buldum canım ben yeni üye sayılırım aranıza yenı katıldımselam hoşgeldin
adet gününden ziyade yumurtlama tarihin önemli takip ediyo musun hangi gün olduğu belli mi_ yoksa geç yumurtlamadan dolayı da adet gecikmiş olabilirsizlere bir sorum olacak ben normalde 30 31 günde bir adet olurum ve en son 25 mart da oldum ve 6 gün gecikti dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı. bugun saglık ocagına gittim kan testi için ama yarın tatil olduğu içi sonuç p.tesi çıkar dedi doktor bende yaptırmadım acaba hamile olabir miyim idrar testinde çıkmamıs olabilir mi ne olur yardım edin..
iyi ettin inşallah uğurlu gelir topic sanah.buldum canım ben yeni üye sayılırım aranıza yenı katıldım
yumurtlama günümü bu ay takip etmedim ama bilemiyorum çok kötüyüm 1 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama bu gecikme olunca ümitlenmiştik kan testi p.tesi ye kaldıadet gününden ziyade yumurtlama tarihin önemli takip ediyo musun hangi gün olduğu belli mi_ yoksa geç yumurtlamadan dolayı da adet gecikmiş olabilir
inşallah canımmiyi ettin inşallah uğurlu gelir topic sana
bekleyemem diyosan özelde ver hermen çıkıyo bi saate. hangi testle yaptın peki idrar testini?yumurtlama günümü bu ay takip etmedim ama bilemiyorum çok kötüyüm 1 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama bu gecikme olunca ümitlenmiştik kan testi p.tesi ye kaldı
Aaaa bende 2014 mayista hamile kalmistim ikizlerime ....Evet canim herseyin hayirlisi ben varya bole ayin 27 si benim icin cok kotudur hep uzulurum hala o bebislerime ama Allahim oyle uygun gormustu insallah bu gelir.....kurtajdan 9 ay sonra geldi melegim ama esim varikoseldi amelyat oldu subatta ve ben 1.5 ay sonra hamile kaldim dr lar 3 aydan once bekleme demesine ragmen o yuzden mucizem diyorum bebegime :) oglusum olursa umut koyucam adini umudum cunku :) sen bana cok iyi geldin yaaa cok tesekkur ederim :) oglusunu cok op annesi bizim yerimize :)
yumurtlama günümü bu ay takip etmedim ama bilemiyorum çok kötüyüm 1 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama bu gecikme olunca ümitlenmiştik kan testi p.tesi ye kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?