2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım 9 ayda neler dsenedin mesela
9 ayda klomen ve yumurta catlatma ignesini denedim 2 kere 2 ay yani.
Dualar ettim biraz incir kuru yaptim en sonda bi ebe gibi yasli kadina gittim hareketler yaptirdi hamile kalmak icin onu yapti 1 hafta falan oldu.birde bi bitki verdi onu icicem adetliyken.sut buharini denicem adetliyken bunlar.

selam canım amma laflamışsdınız gece ne iyi olmuş okudum hepsini :) senin batmalar falan hayırlı geldi bana benim de öyle oldu resmen hissettim içerde bişeler olduğunu hayır olsun inşallah
Sagol cnm ama batma degil atma kalp nabız atışı karışıgı bişey yum günüyle başladı hala sürüyo segirme gibi anlamadım gitti

Canim.bunu detayli cevap icin editorle gorus dogru cevabi onlar verir

sizlere bir sorum olacak ben normalde 30 31 günde bir adet olurum ve en son 25 mart da oldum ve 6 gün gecikti dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı. bugun saglık ocagına gittim kan testi için ama yarın tatil olduğu içi sonuç p.tesi çıkar dedi doktor bende yaptırmadım acaba hamile olabir miyim idrar testinde çıkmamıs olabilir mi ne olur yardım edin..

adet gününden ziyade yumurtlama tarihin önemli takip ediyo musun hangi gün olduğu belli mi_ yoksa geç yumurtlamadan dolayı da adet gecikmiş olabilir

yumurtlama günümü bu ay takip etmedim ama bilemiyorum çok kötüyüm 1 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama bu gecikme olunca ümitlenmiştik kan testi p.tesi ye kaldı

adet gününden ziyade yumurtlama tarihin önemli takip ediyo musun hangi gün olduğu belli mi_ yoksa geç yumurtlamadan dolayı da adet gecikmiş olabilir
yumurtlama günümü bu ay takip etmedim ama bilemiyorum çok kötüyüm 1 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama bu gecikme olunca ümitlenmiştik kan testi p.tesi ye kaldı

bekleyemem diyosan özelde ver hermen çıkıyo bi saate. hangi testle yaptın peki idrar testini?

dün ki testten sonra umudum yitirdim ama sanki içimden bi his de hamilesin diyo bilemiyorum.normal evde yapılan cubuk testle canım

ÖYLE RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI BİLİR. ÖPERİM TABİ TEYZESİ İNŞALLAH İLKİNİ DOĞUR SONRA 2-3 DEVAM HEHEHE :)))

MERHABA GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR.

AMA BİRŞEY SÖYLİMMİ GEBE KALMAK İSTEYEN BİRİ EN ÖNCE KAFASINDA RAHATLAMASI LAZIM. ASLA KAFANA TAKMA BEBEK YAPMAK İÇİN UĞRAŞMA GERÇEKTEN BEYİN RAHATLIĞI ÇOK ÖNEMLİ. ÇOK BİLİYORUM YILLARCA ÇOCUĞU OLMAYIP TÜP BEBEK YAPTIRAN ARDINDAN DA NORMAL YOLLARDAN HAMİLE KALAN..

RABBİM EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…