2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayirli günler kızlar karisik duygular içinde olduğum için fazla girmiyorum zaten çalışıyorum ama yarin tatil ve eşim beni ve kızlarını stres atmaya viyaland a gönderiyor kız kıza gidin dedi kızlarda sınav stresini atar hem değişiklik olsun belki de üzerindeki kabugu aktarım ve yeni aya sımsıkı ve dinç olarak giderim umudumudu tukettim belki yeni umutlarla dolu ay olur inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin insallah

inşallah ya normalde ben sıkıntı yapmam adetim de gününde geldiği için umutlanmaya vakit kalmıyo :) ama bu ay gecikince eşim de bende çok umutlandık dün eşimin ısrarıyla yaptım çıkmadı kan testi de yaptırmadım henüz bilmiyorum ne düşünceğimi..

inşallahh

havalardan bu ruh durumları bi de senin özel durumun var babacığım.. kolay değil tabi.. sen hiç üzülme yaa boyun kadar kızların var sırdaşların dostların gidin tabi gezin ne kadar şanslısın maşalllah

naptın kız hacı nasıl durumlar :)
yumurtluyorum ablası gıt gıt gıdak kasıklarımda bi hareketlililk oluyo gerci cok öteye beriye dolaşmaktanda olabilir şöle evi bi elden geciriyorum da salı günü kocacığıma 30. yaş günü partisi yapmayı planlıyorum dedim el güler adama bi temizlik yapim :) pazartesiye cağırdı doktor salı da doğum günü için hazırlık yaparmışım doktor mutlaka o geceye ilişki koyarsa millleti kovalarım artık pastayı börei yediniz bi gidin işimiz var bizim deriz....eee herif 30 una geldi

çok hoşssun yine :) temizle temizle ne güzel toplaşın sonra kov gitsin başbaşa parti verin :) benle yasıtmıs eşin sen küçüktün galiba

çok hoşssun yine :) temizle temizle ne güzel toplaşın sonra kov gitsin başbaşa parti verin :) benle yasıtmıs eşin sen küçüktün galiba
yok canım ya küçüklük mü kaldı annem diyo sürekli senle yaşıtlar 2. yi doğuracak sen hala düşüünmüyoruz de cocuk :) garibim cocuk istemediğimi sanıyo :) ben 88 li eşim 85 li

:)) evet canım benim zaten ucu bir arada olduk küçüğü de yetişti nisan ayı gözyaşları sel oldu inşallah mayis ayında hic kimse sglamasin aglarsakda mutluluktan olsun

Kzlar bnm az önce hafif leke geldi geceye doğru sökülürüm galiba yine yanıltmadı bni kırmızılar
Canım hayırlısı olsun buay çok çalışırız inşallah gelir miniklrrimiz inşallah gecen ay sende çalışma az oldu demiştim diye hatırlıyorum inşallah gelecek minigin canım benim dualarım seninle

Gösterdi pipiyi kocaman gözlü acik agizli bu çocuk kesin bizden
Cok sevindim canim masallah masallah diyelim prensimize :) nasil guzel bir duygu yaaa ayy bende benimkini gormek icin sabirsizlaniyom .... Her kalp pitini duydugumda zaten ayri bi heycan gorsem onu duramam eve ultrasyon cihazi alirim herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…