2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cok sevindim canim masallah masallah diyelim prensimize :) nasil guzel bir duygu yaaa ayy bende benimkini gormek icin sabirsizlaniyom .... Her kalp pitini duydugumda zaten ayri bi heycan gorsem onu duramam eve ultrasyon cihazi alirim herhalde :)
Ya zaten yatirdi beni jeli sıktı disaridaki hastayi gondermeye gitti elim kaç kere cihaza gitti bilsen catladim resmen çok güzel ama ya ağzı açık gözler acik kuzumun Allah'ima bin şükür...

Gösterdi pipiyi kocaman gözlü acik agizli bu çocuk kesin bizden
demek oğluşun oluyor annesi... senin göbüşte iyice çıktımı... benimki bi çıkıyo bi kayboluyo69 kiloydum 67 kilo olmuşum

Hm soğan kürü senedini hiç

demek oğluşun oluyor annesi... senin göbüşte iyice çıktımı... benimki bi çıkıyo bi kayboluyo69 kiloydum 67 kilo olmuşum
Anam kilo mu verdin? Ulen bi ben mi aliyom ya :-/ evet teyzesi kipirdanirken gördük pipiyi :) koca gözlü bi oglum olacak inşallah göbüş çıktı ya hele bazen midem şişiyor falan peh... elma sekeri oluyorum :)

Bu arada bende 67 ile hamile kaldım 65 ile sürdürüyorum daha hiç almadım ama endişeleniyorum bebeğimin gelişimi iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.
Arkadaşim 9 mu 5mi ne kilo aldi dünya güzeli oglu var bebisin gelişimi onemli ki o da iyi maşallah :) keşke bizde almasak ama nerdee

Kızlar teşekkür ederiz büyüdük bayağı hareketlenmeler de ufaktan başladı ama çok değil. @betiboop canım ismimiz büyük ihtimal Ela olacak.
Ayy canım benim rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah bende küçük kızımda ela adini verecektim 9 ay ela dedim doğum yaptım hastanedeyken ben k p rim sude naz koymuş banada kırma dediler öylede kaldı büyük kızımın adi ece senin adın gibi :) iyi bak elamiza annesi

Ya ama o kürü çok yapmakta iyi değilmiş canım ya olur inşallah sen az rahat bırak kendini bak görürsün hiç beklemediğin anda gelecek bebeğin sen sadece dua et doktorluk bir durum yok demi piko felan

Canm çokta normal sayılmaz ama kahveyse lekelenmen panik olma kırmızıysa kesinlikle ihmal etme demişti doktorum bende ilk aylarda olmuştu sen doktorunu ara sor mutlaka ihmal etme
Kızlar tuvalette peceteye kahverengi leke geldi biraz , normal mi sizce 6.hafta bitti yarin 7+0 oluyo kasik ağrısı var adet olacak gibi sis karnim da

Endişelenme canım bende de aynı durum olmuştu 5 aya kadar 7 kilo vermiştim sonra o yedi kiloyu aldım tekrar
Bu arada bende 67 ile hamile kaldım 65 ile sürdürüyorum daha hiç almadım ama endişeleniyorum bebeğimin gelişimi iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.

Endişelenme canım bende de aynı durum olmuştu 5 aya kadar 7 kilo vermiştim sonra o yedi kiloyu aldım tekrar

Anam kilo mu verdin? Ulen bi ben mi aliyom ya :-/ evet teyzesi kipirdanirken gördük pipiyi :) koca gözlü bi oglum olacak inşallah göbüş çıktı ya hele bazen midem şişiyor falan peh... elma sekeri oluyorum :)
sen kaç kilo aldın bakiym... bir ara bir kilo aldım 70 oldum... sonra bir anda iştah gitti...67 ye düştüm... İNŞAALLAH en fazla 75le kapanışı yaparım diye düşünüyorum

Kızlar tuvalette peceteye kahverengi leke geldi biraz , normal mi sizce 6.hafta bitti yarin 7+0 oluyo kasik ağrısı var adet olacak gibi sis karnim da
progestan kullanıyomusun canım... bendede öyle oluyodu... 10uncu haftaya kadar hep lekelenmem olmuştu ara ara. progestan içince geçiyodu... dikkat et kendine... bol bol dinlenmeye bak... portakal suyu sıkıp iç... bebeğe çok yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…