Ayy maşallah yaa :) basladin mi hissetmeye?Bizde kocaman olduk kızımla teyzeleri cts doktor randevumuz var.
Ya zaten yatirdi beni jeli sıktı disaridaki hastayi gondermeye gitti elim kaç kere cihaza gitti bilsen catladim resmenCok sevindim canim masallah masallah diyelim prensimize :) nasil guzel bir duygu yaaa ayy bende benimkini gormek icin sabirsizlaniyom .... Her kalp pitini duydugumda zaten ayri bi heycan gorsem onu duramam eve ultrasyon cihazi alirim herhalde :)
demek oğluşun oluyor annesi... senin göbüşte iyice çıktımı... benimki bi çıkıyo bi kayboluyoGösterdi pipiyi kocaman gözlü acik agizli bu çocuk kesin bizden
Bizde kocaman olduk kızımla teyzeleri cts doktor randevumuz var.. MAŞAALLAH göbüşüne... benim göbüş henüz küçük... seninki baya bir çıkmış... resmen annesine ben burdayııııııııııııııııım diyor
Canm nasil buyumus öyle haftasina göre maşallah, isim.ne dusunuyosun kizina bakimBizde kocaman olduk kızımla teyzeleri cts doktor randevumuz var.
9 ayda klomen ve yumurta catlatma ignesini denedim 2 kere 2 ay yani.
Dualar ettim biraz incir kuru yaptim en sonda bi ebe gibi yasli kadina gittim hareketler yaptirdi hamile kalmak icin onu yapti 1 hafta falan oldu.birde bi bitki verdi onu icicem adetliyken.sut buharini denicem adetliyken bunlar.
Bi ara basladim geri bıraktımHm soğan kürü senedini hiç
Anam kilo mu verdin? Ulen bi ben mi aliyom ya :-/ evet teyzesi kipirdanirken gördük pipiyi :) koca gözlü bi oglum olacak inşallahdemek oğluşun oluyor annesi... senin göbüşte iyice çıktımı... benimki bi çıkıyo bi kayboluyo69 kiloydum 67 kilo olmuşum
Arkadaşim 9 mu 5mi ne kilo aldi dünya güzeli oglu var bebisin gelişimi onemli ki o da iyi maşallah :) keşke bizde almasak ama nerdeeBu arada bende 67 ile hamile kaldım 65 ile sürdürüyorum daha hiç almadım ama endişeleniyorum bebeğimin gelişimi iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.
Ayy canım benim rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah bende küçük kızımda ela adini verecektim 9 ay ela dedim doğum yaptım hastanedeyken ben k p rim sude naz koymuş banada kırma dediler öylede kaldı büyük kızımın adi ece senin adın gibi :) iyi bak elamiza annesiKızlar teşekkür ederiz büyüdük bayağı hareketlenmeler de ufaktan başladı ama çok değil. @betiboop canım ismimiz büyük ihtimal Ela olacak.
İns ablacım nedense bu ay üzülmedim bile vardır bi hayırCanım hayırlısı olsun buay çok çalışırız inşallah gelir miniklrrimiz inşallah gecen ay sende çalışma az oldu demiştim diye hatırlıyorum inşallah gelecek minigin canım benim dualarım seninle
Bi ara basladim geri bıraktımmemlekete gittim.aslinda adetten sonra geri baslayayim deilmi.ya valla ne bilim neyi denicem sasirdim evdeki testten yaptim az once hic bisey cikmadi ya.cok uzGunum.allahhhh bi care bi derman versin sesimizi duysun.
Kızlar tuvalette peceteye kahverengi leke geldi biraz , normal mi sizce 6.hafta bitti yarin 7+0 oluyo kasik ağrısı var adet olacak gibi sis karnim da
Bu arada bende 67 ile hamile kaldım 65 ile sürdürüyorum daha hiç almadım ama endişeleniyorum bebeğimin gelişimi iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.
Bu arada bende 67 ile hamile kaldım 65 ile sürdürüyorum daha hiç almadım ama endişeleniyorum bebeğimin gelişimi iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.
sen kaç kilo aldın bakiym... bir ara bir kilo aldım 70 oldum... sonra bir anda iştah gitti...67 ye düştüm... İNŞAALLAH en fazla 75le kapanışı yaparım diye düşünüyorumAnam kilo mu verdin? Ulen bi ben mi aliyom ya :-/ evet teyzesi kipirdanirken gördük pipiyi :) koca gözlü bi oglum olacak inşallahgöbüş çıktı ya hele bazen midem şişiyor falan peh... elma sekeri oluyorum :)
progestan kullanıyomusun canım... bendede öyle oluyodu... 10uncu haftaya kadar hep lekelenmem olmuştu ara ara. progestan içince geçiyodu... dikkat et kendine... bol bol dinlenmeye bak... portakal suyu sıkıp iç... bebeğe çok yarıyorKızlar tuvalette peceteye kahverengi leke geldi biraz , normal mi sizce 6.hafta bitti yarin 7+0 oluyo kasik ağrısı var adet olacak gibi sis karnim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?