2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ya ama o kürü çok yapmakta iyi değilmiş canım ya olur inşallah sen az rahat bırak kendini bak görürsün hiç beklemediğin anda gelecek bebeğin sen sadece dua et doktorluk bir durum yok demi piko felan
Piko ne anlamadim.
Bi rahim filmi istiyorum.belki tuplerde sorun var bilemiyorum.ama suanki halde bi sıkıntım yok şükür.esiminde hlilleri iineden bilemiyorum işte bu ayda hamile deilim 9 ay dile kolay ya.

Ya zaten yatirdi beni jeli sıktı disaridaki hastayi gondermeye gitti elim kaç kere cihaza gitti bilsen catladim resmen çok güzel ama ya ağzı açık gözler acik kuzumun Allah'ima bin şükür...
Cok sukur canim cok sukur bin sukurrrr dogdugunuda gormek nasip olacak insallaahh :)

sen kaç kilo aldın bakiym... bir ara bir kilo aldım 70 oldum... sonra bir anda iştah gitti...67 ye düştüm... İNŞAALLAH en fazla 75le kapanışı yaparım diye düşünüyorum
Ya kist yüzünden yattim doktor gereksiz vitamin verdi 6 kilo aldim dün yeni doktor kesti vitamini gerek yok dedi oh be

Kullanmıyorum canim dr vermedi , gecti gibi normalmis evet icimi rahatlattiniz, portakal suyu canavari oldum en sevdigim sey icimi ferahlatiyo cok cekiyo canim :)

Ya kist yüzünden yattim doktor gereksiz vitamin verdi 6 kilo aldim dün yeni doktor kesti vitamini gerek yok dedi oh be
ben hiç vitamin kullanmadım... birazda ondan kilo almadım canım... kist bendede vardı... çok şükür küçülmeye başlamış... zaten doktorum kendiliğinden kaybolur demişti

Kullanmıyorum canim dr vermedi , gecti gibi normalmis evet icimi rahatlattiniz, portakal suyu canavari oldum en sevdigim sey icimi ferahlatiyo cok cekiyo canim :)
bende portakal suyu canavarıyım desem yeridir... bol bol iç...zararı yok... yarasın bebişine

@betiboop canım kahverengi lekelenme değil de kırmızı olursa önemli. Belki plesentanın büyümesine bağlı olmuştur. Endişelenme. Böyle durumlarda miktarı da önemli. Neyse ki geçmiş canım sevindim.

ben hiç vitamin kullanmadım... birazda ondan kilo almadım canım... kist bendede vardı... çok şükür küçülmeye başlamış... zaten doktorum kendiliğinden kaybolur demişti
Iste kesti Allah'tan bu doktor o gün yeterli beslenmezsen al dedi de kurtardım

evet canim haklisin, bu arada ela cok guzel bi isim ece nin kuzusu ela :)

Sagol cnm ama batma degil atma kalp nabız atışı karışıgı bişey yum günüyle başladı hala sürüyo segirme gibi anlamadım gitti
Valla okudum başta yazsam mi diye düşündüm ama yazacağım canim benim...
En buyyk belirtim senin anlattigin nabız atışı gıbı segirmeydi...hemde yum.gününden sonra başladı...
İnsaAllah guzel haberler vereceksin tatlim:)

Seviyorum seni yaaa valla
Kov tabii kuzucuuumm...

Git kuzum progestan kullanırsın...
Biraz insanı sarhoş ediyor o ilaç ama lekelenmeyi kesiyor..
Yarin a aldim randevu gidcem inşallah. .
Nasilsin canim az kaldi senin de nasil hazirliklar oda yaptınız mi bebise Paylaş bizkmle pembis seyleri simdiye kadar hem mavis gördük ilk kizi topigimizin zulal :)

Yarin a aldim randevu gidcem inşallah. .
Nasilsin canim az kaldi senin de nasil hazirliklar oda yaptınız mi bebise Paylaş bizkmle pembis seyleri simdiye kadar hem mavis gördük ilk kizi topigimizin zulal :)
iyi iyi git kuzum...

az kaldı evet canım benim... oda yapmadık , lojmandayız, 3 odalı lojman ama bebişi yatak odasında yatıracağız nasipse..
beşik aldık işte , prego wonderland lila aldım oyun parkı...
ilk evlendiğimizde köye gitmiştik , oraya az eşya almıştık..bir dolap almıştık , şimdi Zülalın dolabı oldu :)
hazır her şeyimiz şükür , cektiğimde paylaşırım kuzum inşaAllah resimleri :)

ayrıca yanlış hatırlıyorsun kuzuum, rahisin bebişi de kız ya :)

Aaa dogru ya kiz hay unutkan ben :) iyi canim lojmansa fazla yerlesmeye gerek yok tabi annesi en güzel ortamı sağlamistir minmosuna eminim.. günler su gibi geciyo..bekleriz arti gobus fotosuyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…