2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aaa dogru ya kiz hay unutkan ben :) iyi canim lojmansa fazla yerlesmeye gerek yok tabi annesi en güzel ortamı sağlamistir minmosuna eminim.. günler su gibi geciyo..bekleriz arti gobus fotosuyla :)
evet canım , ne olacağı belli olmaz...
gerçi şimdilik burdayız gibi duruyor ama yine de bebiş bizim odada dursun :))
göbüşle atarım tamam kuzum...
önden önden giden bir göbüşüm var zaten, erkek zannediyor görenler :))

Ayyy oglusun hayırlı olsuun...
MaasAllah gitgide kilo alacaklar şimdi...
Fl diye bir değer var 7 yle çarpınca boyunu buluyorsun
Tesekkur ederim teyzesiiii :) sezeryana gerek kalmayacak kadar alsin ogluşum yeter :) simdi hemen bi boyuna bakim dedi doktor da leyla ben unuttum :-/

Iste kesti Allah'tan bu doktor o gün yeterli beslenmezsen al dedi de kurtardım
vitamin hapı vermeseler olmuyo sanki...sonrada davul gibi şişiriyolar hamileleri...kaç doktora gittiysem hiçbiride vitamin yazmadı çok şükür... yazsada kullanmam zaten...sağlıklı beslendikten sonra ne gerek var vitamine

benim göbüşte aynen erkek göbüşü

Eskisehirdeyim kuzum haziranda dugun bisi almiyim dedim bunu giyim dedim ama boyundan emin olamadim gobis de buyucek bir ayda daha da yukari cikar sanirim giymicem onu:)
canım düğün ne zaman üşütmeyesin ince gibi geldi , hangi şehirdeydin bi de sen :) güzelmiş boyu anlaşılmıyo uzun gibi görünüyo sanki

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme...............>

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Nasilsin canim bulantilar nasil benim de basladi galiba halsizlik yorgunluk mide huzursuzlugu.. Yataktayim kafami kaldiramiyorum allahtan tatil de..
Oyle bsliyo cnim benimde devam ediyo kuru ekmek arasi yiyebiliyorum sadece neredeyse yiyemiyorum aksamlari midem donuyo surekli ama gecicek insallah yeterki minnos saglikli olsun :)

Nasilsin canim bulantilar nasil benim de basladi galiba halsizlik yorgunluk mide huzursuzlugu.. Yataktayim kafami kaldiramiyorum allahtan tatil de..
oh oh yarasın anca hamile oldun şimdi biraz da dalga gecip güleyim sana gülme gelir başına derler ya aaaa kusmukluda olur sen yakında karnın da şişicek

sen kızımın arkasından koşturacaksın koca göbüşünle kuzum...
inanıyorum çok yakın hamile haberini vermen
inşallah canım ya bu ay klomen kullanıyorum ama şimdiye kadar az cok umut oluyodu içimde acaba ?? diye ama bu ay hiç beklentim yok artık durumu kabullendim belkide eşimin sperm sorunu cözülmeden doğal yollarda bi beklentim yok ....allah nasip eder insallah

canım olmaması belki de daha iyi olur..
kafana takmaman çok önemli çünkü , beklenti oluşunca kafaya daha çok takıyorsundur.
burda kaç kişide gördük takmadığı ay hamile kalanı...
Rabbim gönlüne göre hayırlı zamanda versin canım benimm ..senin gibi şen şakrak bir oğlun veyahut kızın olsuun :)

allah razı olsun canım cok sağol güzel dualarına ...kısmet ....hayırlısı

Benim de tersine gören kız zannediyor :) ama oğluş çıktı :)) kaynanam hayal kirikligina ugrayacak

Ya bi de doğuma kadar kullan demişti ne gerek var sanki dimi? Sok olmustum zaten

Dün öğleden sonra etkisi kayboldu yerine sol kasıkta az ağrı var

Canım sen takiplerini yap ama bburada çok gördük aylarca hamile kalamayıp sonra kendiliğinden tedavisiz kalan yani çok kendini yıpratma olur Rabbimin izniyle canım piko da yumurtalıkta olan bir sorun nette araştr bi bu da engel olabiliyor hamileliğe
Piko ne anlamadim.
Bi rahim filmi istiyorum.belki tuplerde sorun var bilemiyorum.ama suanki halde bi sıkıntım yok şükür.esiminde hlilleri iineden bilemiyorum işte bu ayda hamile deilim 9 ay dile kolay ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…