- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
evet canım , ne olacağı belli olmaz...Aaa dogru ya kiz hay unutkan ben :) iyi canim lojmansa fazla yerlesmeye gerek yok tabi annesi en güzel ortamı sağlamistir minmosuna eminim.. günler su gibi geciyo..bekleriz arti gobus fotosuyla :)
Tesekkur ederim teyzesiiii :) sezeryana gerek kalmayacak kadar alsin ogluşum yeter :) simdi hemen bi boyuna bakim dedi doktor da leyla ben unuttum :-/Ayyy oglusun hayırlı olsuun...
MaasAllah gitgide kilo alacaklar şimdi...
Fl diye bir değer var 7 yle çarpınca boyunu buluyorsun
vitamin hapı vermeseler olmuyo sanki...sonrada davul gibi şişiriyolar hamileleri...kaç doktora gittiysem hiçbiride vitamin yazmadı çok şükür... yazsada kullanmam zaten...sağlıklı beslendikten sonra ne gerek var vitamineIste kesti Allah'tan bu doktor o gün yeterli beslenmezsen al dedi de kurtardım
benim göbüşte aynen erkek göbüşüevet canım , ne olacağı belli olmaz...
gerçi şimdilik burdayız gibi duruyor ama yine de bebiş bizim odada dursun :))
göbüşle atarım tamam kuzum...
önden önden giden bir göbüşüm var zaten, erkek zannediyor görenler :))
canım düğün ne zaman üşütmeyesin ince gibi geldi , hangi şehirdeydin bi de sen :) güzelmiş boyu anlaşılmıyo uzun gibi görünüyo sanki
sevgiler karşılıklı bide şu göbişlerimiz karşılıklı olsa iyi olcak galibaSeviyorum seni yaaa valla
Kov tabii kuzucuuumm...
Oyle bsliyo cnim benimde devam ediyo kuru ekmek arasi yiyebiliyorum sadece neredeyse yiyemiyorum aksamlari midem donuyo surekli ama gecicek insallah yeterki minnos saglikli olsun :)Nasilsin canim bulantilar nasil benim de basladi galiba halsizlik yorgunluk mide huzursuzlugu.. Yataktayim kafami kaldiramiyorum allahtan tatil de..
oh oh yarasın anca hamile oldun şimdi biraz da dalga gecip güleyim sana gülme gelir başına derler ya aaaa kusmukluda olur sen yakında karnın da şişicekNasilsin canim bulantilar nasil benim de basladi galiba halsizlik yorgunluk mide huzursuzlugu.. Yataktayim kafami kaldiramiyorum allahtan tatil de..
sen kızımın arkasından koşturacaksın koca göbüşünle kuzum...sevgiler karşılıklı bide şu göbişlerimiz karşılıklı olsa iyi olcak galiba
inşallah canım ya bu ay klomen kullanıyorum ama şimdiye kadar az cok umut oluyodu içimde acaba ?? diye ama bu ay hiç beklentim yok artık durumu kabullendim belkide eşimin sperm sorunu cözülmeden doğal yollarda bi beklentim yok ....allah nasip eder insallahsen kızımın arkasından koşturacaksın koca göbüşünle kuzum...
inanıyorum çok yakın hamile haberini vermen
canım olmaması belki de daha iyi olur..inşallah canım ya bu ay klomen kullanıyorum ama şimdiye kadar az cok umut oluyodu içimde acaba ?? diye ama bu ay hiç beklentim yok artık durumu kabullendim belkide eşimin sperm sorunu cözülmeden doğal yollarda bi beklentim yok ....allah nasip eder insallah
allah razı olsun canım cok sağol güzel dualarına ...kısmet ....hayırlısıcanım olmaması belki de daha iyi olur..
kafana takmaman çok önemli çünkü , beklenti oluşunca kafaya daha çok takıyorsundur.
burda kaç kişide gördük takmadığı ay hamile kalanı...
Rabbim gönlüne göre hayırlı zamanda versin canım benimm ..senin gibi şen şakrak bir oğlun veyahut kızın olsuun :)
Benim de tersine gören kız zannediyor :) ama oğluş çıktı :)) kaynanam hayal kirikligina ugrayacakevet canım , ne olacağı belli olmaz...
gerçi şimdilik burdayız gibi duruyor ama yine de bebiş bizim odada dursun :))
göbüşle atarım tamam kuzum...
önden önden giden bir göbüşüm var zaten, erkek zannediyor görenler :))
Ya bi de doğuma kadar kullan demişti ne gerek var sanki dimi? Sok olmustum zatenvitamin hapı vermeseler olmuyo sanki...sonrada davul gibi şişiriyolar hamileleri...kaç doktora gittiysem hiçbiride vitamin yazmadı çok şükür... yazsada kullanmam zaten...sağlıklı beslendikten sonra ne gerek var vitamine
Dün öğleden sonra etkisi kayboldu yerine sol kasıkta az ağrı varValla okudum başta yazsam mi diye düşündüm ama yazacağım canim benim...
En buyyk belirtim senin anlattigin nabız atışı gıbı segirmeydi...hemde yum.gününden sonra başladı...
İnsaAllah guzel haberler vereceksin tatlim:)
hehe , tutmuyor bu işler tutmuyooor...Benim de tersine gören kız zannediyor :) ama oğluş çıktı :)) kaynanam hayal kirikligina ugrayacak
her zaman olmayabilir canım... kaçıncı günün bugün ?Dün öğleden sonra etkisi kayboldu yerine sol kasıkta az ağrı var
Cok acik kahve Devam etti canim artarsa gididcen şimdilik iyi sagol canim
Piko ne anlamadim.
Bi rahim filmi istiyorum.belki tuplerde sorun var bilemiyorum.ama suanki halde bi sıkıntım yok şükür.esiminde hlilleri iineden bilemiyorum işte bu ayda hamile deilim 9 ay dile kolay ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?