Yumurtlama günüyle 7 gün oldu cnmher zaman olmayabilir canım... kaçıncı günün bugün ?
Yapıyla alakali sanırım o yahehe , tutmuyor bu işler tutmuyooor...
hiç inanmıyorum ben artık
kız mı istiyordu kayınvaliden
Hahaha kadın rezil olmuşturYapıyla alakali sanırım o yaevet kız diyordu kaynanam göstermiyor kerata demistim gecen de cemkirdi vay efendim erkeklere kerata derler kızmış neden kerata diyormusum aldi kızı simdi oh ulen insan der ki sağlıklı olsun bi de klasik hamile alinganligim tuttu ne yani erkek olsa sevmeyecek mi kimse Bebeğimi diye sevseler ne sevmeseler ne sanki
Daha söylemedik yüz yüze söyliyciiimmHahaha kadın rezil olmuştur
Suratını görmek isterdim herşeyi bilirler yaDaha söylemedik yüz yüze söyliyciiimm
CAnim nasil oldun?gecmistir umarim kahverengi leke.hamilelikte cok yasayan var bunu korkma.kirmizi olmadikca sorun yok.Kızlar tuvalette peceteye kahverengi leke geldi biraz , normal mi sizce 6.hafta bitti yarin 7+0 oluyo kasik ağrısı var adet olacak gibi sis karnim da
Iste onu bi tatmam lazımSuratını görmek isterdim herşeyi bilirler ya
Bende hiçbirşey yok cnm.bu ay ikinci kılomeni kullandım ama hiçbişey k düne kadar karnımın alt tarafında kalp atışı gibi nabız gibi sehirme vardı dün bitti başkada bişey yok cnm.Iste onu bi tatmam lazımsen ne durumdasin bakim?
Ayyy inşallah sperm yumurtayla cift kale mec yapiyordur onun kıpırtisidir amiiiiinnnnnBende hiçbirşey yok cnm.bu ay ikinci kılomeni kullandım ama hiçbişey k düne kadar karnımın alt tarafında kalp atışı gibi nabız gibi sehirme vardı dün bitti başkada bişey yok cnm.
5 gün sürdü seğirme cnm.şimdi hiçbişeyim yok diyorum sen maçtan bahsediyosun bacım sen iyimisin oğluşun kafanı başındanmı aldı kuzummAyyy inşallah sperm yumurtayla cift kale mec yapiyordur onun kıpırtisidir amiiiiinnnnn
Yinede duan havada kalmasın AmiiiiinAyyy inşallah sperm yumurtayla cift kale mec yapiyordur onun kıpırtisidir amiiiiinnnnn
Tamam iste maçlarını hissetmissindir icinde şimdi dinleniyorlar artık mac bitti :)) inşallah güzel haberler gelir senden de5 gün sürdü seğirme cnm.şimdi hiçbişeyim yok diyorum sen maçtan bahsediyosun bacım sen iyimisin oğluşun kafanı başındanmı aldı kuzumm
Hiç bu açıdan düşünmemiştim inşaallah dedigin gingibi olur cnm.Hamilelerin duaları kabulolurmuş inşaallah kabul olur hamişimmTamam iste maçlarını hissetmissindir icinde şimdi dinleniyorlar artık mac bitti :)) inşallah güzel haberler gelir senden de
Her gün ediyorum be kuzum kayıp nedir hamile kalamamak nedir biliyorum çünküHiç bu açıdan düşünmemiştim inşaallah dedigin gingibi olur cnm.Hamilelerin duaları kabulolurmuş inşaallah kabul olur hamişimm
Yok kuzum görünür mü hemen nerdee... benimki de görünmemişti kuzum 6+larda kalp atışını duyduk düşünKizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
Netlesmis kuzum hadi hayirli olsun bizee:)Gösterdi pipiyi kocaman gözlü acik agizli bu çocuk kesin bizden
Allah razıolsun kuzuuum.Allah sana ve bebeğine sağlık versin cnm.Her gün ediyorum be kuzum kayıp nedir hamile kalamamak nedir biliyorum çünkühepimiz tadalim o duyguyu inşallah
Evet tatlım gördük pipiyi sonunda :) hatta ağzıni acip kapiyordu gozleri bile acikti ya gormen lazım :)) bizimki de arada tepik tepik vuruyor ama tepiklemediginde özlüyorum yaNetlesmis kuzum hadi hayirli olsun bizee:)
Ben 2haftadir bebisi hissediorum sen de durum nedir bebeem hele su an cok net tekmeler:)
Amiiiiinnn birbirimizin dualarina hep ihtiyaç var seviyorum biziAllah razıolsun kuzuuum.Allah sana ve bebeğine sağlık versin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?