Bende birgün böyle şeyler yaşarmıyım acabaNetlesmis kuzum hadi hayirli olsun bizee:)
Ben 2haftadir bebisi hissediorum sen de durum nedir bebeem hele su an cok net tekmeler:)
Olacak be kuzum ben inanıyorum...Bende birgün böyle şeyler yaşarmıyım acaba
bazen gozukmeyebiliyo tatlim panik yapma sakin bebisin seninledir insallah uzulme sakin evet ozeldeki dr dogru demis 6+ lardada gozukuyo bebis ve kalp atisi duyulma daha sonra sakin uzulme tamammi sen kendine iyi bak moralini bozma hic lekelenmen niye oldu igne felan yaptimi tatlim ?Kizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
Kuzum ultrasyon goruntulerim yanimda diil atardim kv dede oldugumdan yanimda yok ama bende alttan net bir sekilde gozuktu erken donemde ustten bakma ihtimaline karsi sikisik git yarin dr tamammi....Kizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
10. Ayda 2 yılı doldurmuş olcaz cnm.ama geçen yılın 7.ayı geldim eşimin yanına oyüzden 7. Aydan sonra sayarsak 9 aylık biraradayız ve hiç hamile kalamadım. amh hormonum düşük çıktı yaşta 37Hyb selam senin nezmandir olmuyor bebisin benim bir seneyi geçti 3 senelik evliyim
Biseyim yokmus bebegimin kalp atislarinida duyduk bebegimide gordum cok sukur su an lekelenme icin progestan iciyodum simdi ignesinide verdi onu da vurulacam cok sukur allahima bugun en mutlu benim :)bazen gozukmeyebiliyo tatlim panik yapma sakin bebisin seninledir insallah uzulme sakin evet ozeldeki dr dogru demis 6+ lardada gozukuyo bebis ve kalp atisi duyulma daha sonra sakin uzulme tamammi sen kendine iyi bak moralini bozma hic lekelenmen niye oldu igne felan yaptimi tatlim ?
Gittim canim biz cok iyiyiz bebegimi gordum kalp atisinida duydum cok sukur allahimaaa cok mutluyum coookk allahima bin sukur rabbimmKuzum ultrasyon goruntulerim yanimda diil atardim kv dede oldugumdan yanimda yok ama bende alttan net bir sekilde gozuktu erken donemde ustten bakma ihtimaline karsi sikisik git yarin dr tamammi....
yasarsın canm benmBende birgün böyle şeyler yaşarmıyım acaba
gecen salı ben de gördüm pipiyi nihayet :) ben giderken çikolata yiyip gidiyorum hep uyanık görüyorum kuzuyu bilir gibi hep bize dönük oluyo yönü:) hissetmek de kötü anacım korkuyorum ben de bişey yedıkten sonra kıpırdamayınca..Evet tatlım gördük pipiyi sonunda :) hatta ağzıni acip kapiyordu gozleri bile acikti ya gormen lazım :)) bizimki de arada tepik tepik vuruyor ama tepiklemediginde özlüyorum yabazen hooop sağa yığılıyor yürüyemiyorum o zaman :) ilk defa gecrn gece sabah ezanina uyandim o da uyanmis kuzum gece ilk defa tekmeledi
sağlık olsun canım bugün güzel haber duymaya ihtiyacım var halamında aşılaması tutmamış 2000 llira masrafıda cabasıGünaydın kızlarrr
Dün kahve lekelenmelerim yerini kırmızılara bıraktı yani bu ay iptal
Oh masallah :) cok sevindiiiiimmBiseyim yokmus bebegimin kalp atislarinida duyduk bebegimide gordum cok sukur su an lekelenme icin progestan iciyodum simdi ignesinide verdi onu da vurulacam cok sukur allahima bugun en mutlu benim :)
Ay oglumun asker arkadasini mi gordun kiyamaaamm :)) ya evet kiprasmayinca aklim cikiyorgecen salı ben de gördüm pipiyi nihayet :) ben giderken çikolata yiyip gidiyorum hep uyanık görüyorum kuzuyu bilir gibi hep bize dönük oluyo yönü:) hissetmek de kötü anacım korkuyorum ben de bişey yedıkten sonra kıpırdamayınca..
Ohhhh ne gusel korkma rahat keyfine bak bakimm mis kokulun seninle insallahhh :)Biseyim yokmus bebegimin kalp atislarinida duyduk bebegimide gordum cok sukur su an lekelenme icin progestan iciyodum simdi ignesinide verdi onu da vurulacam cok sukur allahima bugun en mutlu benim :)
sağlık olsun canım bugün güzel haber duymaya ihtiyacım var halamında aşılaması tutmamış 2000 llira masrafıda cabası
aynen canım... kan değerlerim çok yüksek olmasına rağmen stajer doktorun biri illede kan ilacı yazayım sana diye tutturdu... ne gerek var bak değerlerim gayet yüksek deyince de doğumdan önce değerlerin bir anda düşebilir dedi... bende değerim düşünce yazarsınız dedim... yani şu vitamin yazma işini iyice abartıyorlarYa bi de doğuma kadar kullan demişti ne gerek var sanki dimi? Sok olmustum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?