2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bazen gozukmeyebiliyo tatlim panik yapma sakin bebisin seninledir insallah uzulme sakin evet ozeldeki dr dogru demis 6+ lardada gozukuyo bebis ve kalp atisi duyulma daha sonra sakin uzulme tamammi sen kendine iyi bak moralini bozma hic lekelenmen niye oldu igne felan yaptimi tatlim ?

Kuzum ultrasyon goruntulerim yanimda diil atardim kv dede oldugumdan yanimda yok ama bende alttan net bir sekilde gozuktu erken donemde ustten bakma ihtimaline karsi sikisik git yarin dr tamammi....

Hyb selam senin nezmandir olmuyor bebisin benim bir seneyi geçti 3 senelik evliyim
10. Ayda 2 yılı doldurmuş olcaz cnm.ama geçen yılın 7.ayı geldim eşimin yanına oyüzden 7. Aydan sonra sayarsak 9 aylık biraradayız ve hiç hamile kalamadım. amh hormonum düşük çıktı yaşta 37

İyi geceler kızlar çok mutlu birgün geçirdim ve gece iki film izledik esinle birisi murat Bozun filmi çok eğlenceli bir filmdi HADİ İNŞALLAH hadi inşallah miniklerimizde gelir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin insallahh

Günaydın herkese mutlu günler ☺
Nasılsıniz bakalım var mı güzel haberler..

Biseyim yokmus bebegimin kalp atislarinida duyduk bebegimide gordum cok sukur su an lekelenme icin progestan iciyodum simdi ignesinide verdi onu da vurulacam cok sukur allahima bugun en mutlu benim :)

Kuzum ultrasyon goruntulerim yanimda diil atardim kv dede oldugumdan yanimda yok ama bende alttan net bir sekilde gozuktu erken donemde ustten bakma ihtimaline karsi sikisik git yarin dr tamammi....
Gittim canim biz cok iyiyiz bebegimi gordum kalp atisinida duydum cok sukur allahimaaa cok mutluyum coookk allahima bin sukur rabbimm

gecen salı ben de gördüm pipiyi nihayet :) ben giderken çikolata yiyip gidiyorum hep uyanık görüyorum kuzuyu bilir gibi hep bize dönük oluyo yönü:) hissetmek de kötü anacım korkuyorum ben de bişey yedıkten sonra kıpırdamayınca..

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme...............>

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme.................>
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Ay oglumun asker arkadasini mi gordun kiyamaaamm :)) ya evet kiprasmayinca aklim cikiyor bu arada benim karnim resmen yamuk su An yine gitmis saga orada yatmis :))

sağlık olsun canım bugün güzel haber duymaya ihtiyacım var halamında aşılaması tutmamış 2000 llira masrafıda cabası
(( benim ikinci aşılamamdı insan maddi manevi yıpranıyor.. Asılamadan 10gün sonra adet oldum doktor erken olmussun gebelik testi yapalım dedi ama bnce bosuna..pazartesi laparoskopi için gün alıcaz

Ya bi de doğuma kadar kullan demişti ne gerek var sanki dimi? Sok olmustum zaten
aynen canım... kan değerlerim çok yüksek olmasına rağmen stajer doktorun biri illede kan ilacı yazayım sana diye tutturdu... ne gerek var bak değerlerim gayet yüksek deyince de doğumdan önce değerlerin bir anda düşebilir dedi... bende değerim düşünce yazarsınız dedim... yani şu vitamin yazma işini iyice abartıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…