2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben hala tekme yemedim bakalım ne zaman tekmelerini hissedicem... sadece bikaçgündür oynamalarını hareketlerini hissediyorum ara ara

(( benim ikinci aşılamamdı insan maddi manevi yıpranıyor.. Asılamadan 10gün sonra adet oldum doktor erken olmussun gebelik testi yapalım dedi ama bnce bosuna..pazartesi laparoskopi için gün alıcaz
canım benim allah yardımcımız olsun gerçekten de çok zor bi dönem geçiriyoruz sabredip dua edecez yapacak başka bişi yok....bu laparoskopi ne ki

kızlar klomen kullanıyorum ya ben bu ay acaba birden çok yumurta olacak da ilk yumurtam oldu catladı mı daha cok erken ama iki üç gün önce kasıklarım acayip hareketlenmişti ovulasyona başlım dedim ve böyle sonuc aldım

Kac çıktı kanın tatlım? Benim haftalarda daha çok kan gidiyormus bebege

Tüpümün biri kapalı ya onun için ameliyat olcam canım karından ameliyatla bakılcak gerçekten kapalı veya acılabilir mi diye
Canim sikma canini Tedavi neyse o olacak sonunfa allahin izniyle icini ferah tut e mi. Keske tupu actirmadan aşılama olmasaydi bana da dedi hemem yapalim.djye ama tuplerden emin olmak istiyorum dedim yoksa hayal kırıklığı yasiyosun ekstra.. yine de denemedim demezsin artık durmak yok yoka devam

Canim ilkinde idrarin da epey koyuymis ondan cikti belko oyle cunku cok koyu degil ve ertesi gun silinmis hemen. Ama evet klomen fena gidaklatiyo insani :)

Taze anneler Nasılsıniz bakalım? Forum eskisi gibi yogun olmayınca sadece okuyorum.

Canlarimm nasilsiniz hastaligima 6gun kaldi testi yarin yapsam cikarmi ne dersenizne agrim vardessem nede yokdesem bilemiyorum da hassas goguslerim halsizim kasik agrimda var hafifi hafif ara ar giriyor

Canim ilkinde idrarin da epey koyuymis ondan cikti belko oyle cunku cok koyu degil ve ertesi gun silinmis hemen. Ama evet klomen fena gidaklatiyo insani :)
aslında sıvı almama sürem aynı ama yumurtalıklarda fena kıpırdıyodu bugün ses seda yok bilemedim ki

Gecti canim cok sukur sen nasilsin düzeldi mi ruh halin :)
Bende iki gündür sürekli bir gezme halindeyim canim.kendimi dışarı atıyorum.daha iyiyim ama.ya bu klomende ister istemez hormonlarla oynadigi icin etkiliyor sanirim.bakalim bu ay neler olacak:)

Canim gecen ay benimde koyu cikmisti dr a gittigimde birden fazla yum vardi ve biri buyumustu bayagi.2.gidisimde buyuk olan kendiliğinden catlamisti. Digerleri de buyumustu.yani ayni anda catlamayabiliyorlar.

hehehe
söylediğinde tepkisini de paylaş bizimle e mi , çok merak ettim yaniiii

Bazıları regliden hemen sonra hamile kalıyo onlar erken yumurtladığı için öyledir bence bilemeyizki allahın ne zaman nasibedeceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…