ben hala tekme yemedimgecen salı ben de gördüm pipiyi nihayet :) ben giderken çikolata yiyip gidiyorum hep uyanık görüyorum kuzuyu bilir gibi hep bize dönük oluyo yönü:) hissetmek de kötü anacım korkuyorum ben de bişey yedıkten sonra kıpırdamayınca..
canım benim allah yardımcımız olsun gerçekten de çok zor bi dönem geçiriyoruz sabredip dua edecez yapacak başka bişi yok....bu laparoskopi ne ki(( benim ikinci aşılamamdı insan maddi manevi yıpranıyor.. Asılamadan 10gün sonra adet oldum doktor erken olmussun gebelik testi yapalım dedi ama bnce bosuna..pazartesi laparoskopi için gün alıcaz
Kac çıktı kanın tatlım? Benim haftalarda daha çok kan gidiyormus bebegeaynen canım... kan değerlerim çok yüksek olmasına rağmen stajer doktorun biri illede kan ilacı yazayım sana diye tutturdu... ne gerek var bak değerlerim gayet yüksek deyince de doğumdan önce değerlerin bir anda düşebilir dedi... bende değerim düşünce yazarsınız dedim... yani şu vitamin yazma işini iyice abartıyorlar
canım benim allah yardımcımız olsun gerçekten de çok zor bi dönem geçiriyoruz sabredip dua edecez yapacak başka bişi yok....bu laparoskopi ne ki
Canim sikma canini Tedavi neyse o olacak sonunfa allahin izniyle icini ferah tut e mi. Keske tupu actirmadan aşılama olmasaydi bana da dedi hemem yapalim.djye ama tuplerden emin olmak istiyorum dedim yoksa hayal kırıklığı yasiyosun ekstra.. yine de denemedim demezsin artık durmak yok yoka devamTüpümün biri kapalı ya onun için ameliyat olcam canım karından ameliyatla bakılcak gerçekten kapalı veya acılabilir mi diye
Canim ilkinde idrarin da epey koyuymis ondan cikti belko oyle cunku cok koyu degil ve ertesi gun silinmis hemen. Ama evet klomen fena gidaklatiyo insani :)kızlar klomen kullanıyorum ya ben bu ay acaba birden çok yumurta olacak da ilk yumurtam oldu catladı mı daha cok erken ama iki üç gün önce kasıklarım acayip hareketlenmişti ovulasyona başlım dedim ve böyle sonuc aldım Eki Görüntüle 1514893
Gecti canim cok sukur sen nasilsin düzeldi mi ruh halin :)CAnim nasil oldun?gecmistir umarim kahverengi leke.hamilelikte cok yasayan var bunu korkma.kirmizi olmadikca sorun yok.
aslında sıvı almama sürem aynı ama yumurtalıklarda fena kıpırdıyodu bugün ses seda yok bilemedim kiCanim ilkinde idrarin da epey koyuymis ondan cikti belko oyle cunku cok koyu degil ve ertesi gun silinmis hemen. Ama evet klomen fena gidaklatiyo insani :)
Bende iki gündür sürekli bir gezme halindeyim canim.kendimi dışarı atıyorum.daha iyiyim ama.ya bu klomende ister istemez hormonlarla oynadigi icin etkiliyor sanirim.bakalim bu ay neler olacak:)Gecti canim cok sukur sen nasilsin düzeldi mi ruh halin :)
Canim gecen ay benimde koyu cikmisti dr a gittigimde birden fazla yum vardi ve biri buyumustu bayagi.2.gidisimde buyuk olan kendiliğinden catlamisti. Digerleri de buyumustu.yani ayni anda catlamayabiliyorlar.kızlar klomen kullanıyorum ya ben bu ay acaba birden çok yumurta olacak da ilk yumurtam oldu catladı mı daha cok erken ama iki üç gün önce kasıklarım acayip hareketlenmişti ovulasyona başlım dedim ve böyle sonuc aldım Eki Görüntüle 1514893
hımmm sağol canım tüm yumurtaları değerlendirelimCanim gecen ay benimde koyu cikmisti dr a gittigimde birden fazla yum vardi ve biri buyumustu bayagi.2.gidisimde buyuk olan kendiliğinden catlamisti. Digerleri de buyumustu.yani ayni anda catlamayabiliyorlar.
Cnm sen 30 nisanda yumurtlamışsın benceaslında sıvı almama sürem aynı ama yumurtalıklarda fena kıpırdıyodu bugün ses seda yok bilemedim ki
Ama o kadar erken olurmu 9.gün de hem öyle erken olabileceğini galiba doktor da duşunemedi pazartesi günü ne çağırdı yumurta takibi için bende şaştım ama birden fazla yumurta olabilirmişCnm sen 30 nisanda yumurtlamışsın bence
heheheYapıyla alakali sanırım o yaevet kız diyordu kaynanam göstermiyor kerata demistim gecen de cemkirdi vay efendim erkeklere kerata derler kızmış neden kerata diyormusum aldi kızı simdi oh ulen insan der ki sağlıklı olsun bi de klasik hamile alinganligim tuttu ne yani erkek olsa sevmeyecek mi kimse Bebeğimi diye sevseler ne sevmeseler ne sanki
çok değişik bir sonuç olmuş kuzum...hımmm sağol canım tüm yumurtaları değerlendirelim
Bazıları regliden hemen sonra hamile kalıyo onlar erken yumurtladığı için öyledir bence bilemeyizki allahın ne zaman nasibedeceğini.Ama o kadar erken olurmu 9.gün de hem öyle erken olabileceğini galiba doktor da duşunemedi pazartesi günü ne çağırdı yumurta takibi için bende şaştım ama birden fazla yumurta olabilirmişSiyah00 in dediği gibi
Canim sen napiyosun senden umutluyum ben bu ayBazıları regliden hemen sonra hamile kalıyo onlar erken yumurtladığı için öyledir bence bilemeyizki allahın ne zaman nasibedeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?