2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hımmm sağol canım tüm yumurtaları değerlendirelim
Değerlendirelim canim tabisiiiii.gecen ay bizzat yasadim ben yumlar iki uç gun arayla catladi :) Hatta biri kendinden catladi diğerleri iğneyle. Sonuç alamadim ama olsun en azindan yum oldu ve catladi. Hatta catlamayan bir adet daha kalmisti o da kendiliğinden küçüldü kayboldu.

Ay oglumun asker arkadasini mi gordun kiyamaaamm :)) ya evet kiprasmayinca aklim cikiyor bu arada benim karnim resmen yamuk su An yine gitmis saga orada yatmis :))
Benm de bi sivriliyo bi yayiliyo anlamadim valla :)

ben hala tekme yemedim bakalım ne zaman tekmelerini hissedicem... sadece bikaçgündür oynamalarını hareketlerini hissediyorum ara ara
Kiz senin ya kibar olur ondan duymuyorsundur:)

Kac çıktı kanın tatlım? Benim haftalarda daha çok kan gidiyormus bebege
kaç çıktığını bilmiyorumda doktorum bile şaşırmıştı... ne yapıyosunda bu kadar çok kanın var demişti...2 hafta oldu tahlil yaptıralı.

kaç çıktığını bilmiyorumda doktorum bile şaşırmıştı... ne yapıyosunda bu kadar çok kanın var demişti...2 hafta oldu tahlil yaptıralı.
Benim de ilkinde oyleydi :) bunda da normal cikti iste... ne bulsam yiyiyorun yarasin tosunuma :))

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme...............>

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme.................>
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Kuzucum kusura bakmayın memlekete geldim o yüzden sonucu yazamadım size maalesef yine adet oldum bu ay da olmadı

basin sagolsun cnm ne buyuk aci yasamissin cnm yaaa Allah rahmet eylesin bekliyoruz bakalim bu ay gelir mi bebis elimizden geleni yaptık simdi beklemedeyiz adetime 8 gun var daha gebelik testi yapmaya basladim bic cizgi cikmiyor normaldir insallah 4 gun kaladan sonra cizgi cikmazsa umutlarim biter ama hala umutluyum

Evet :)) edepli olacak demek göstermedi bi inşallah yakın zamanda güzel bir haber alalim senden amiiiiiiinnn ogluma kiz bakiyom da
Ooo bu zamanda edepli bi erkeğe hayır demem doğrusu inşallah olur da kızım olur canım benim aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…