2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ooo bu zamanda edepli bi erkeğe hayır demem doğrusu inşallah olur da kızım olur canım benim aminnn
Dimi bak annesinden bile sakindi kendini tospikk valla benim olmus gibi seviniyorum hemen anneme haber veriyorum arkadaş hamile diye pesine de ekliyorum digerleri için de dua et

Selam canim klasik pazar sen nasilsin geri sayim başladı
pek mutlu uyanmadım bugün sırtım sızlıyodu belim zaten herzaman ağrıyo rahatım yok yani bugün.Çayı eşim demlemişti kalktığımda nedense monoton bir haldeyim.geri sayımbaşladı ama hiç hevesli değilim sonucu yine foss bence

Hayırlısı olsun canim senin haberini almadan gitmem bu topicten ki en kisa zamanda alcam inanıyorum. Buarada esin iyiymis valla benmki benden sonra uyanir hic denk gelmedi oyle bise :)

Hayırlısı olsun canim senin haberini almadan gitmem bu topicten ki en kisa zamanda alcam inanıyorum. Buarada esin iyiymis valla benmki benden sonra uyanir hic denk gelmedi oyle bise :)
İnşaallah hamiş olduğmu duyarsın inşaallah diyorum ama topikten gitmek yokkk biz burda dert ortağı olduk çünkü.

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme.................>
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

sanırım bugün kafayı yicem. hamile kalan arkadaşlar. 4.hafta adet gününüzde hiç akınıtınız oldumu?. ben en son 3 nisanda adet gördüm. ve hala adet olmadım. bugün de olmazsam yarın kan vercem. ama çok sık olmasada arada hafif batma gibi ağrı hissediyorum. sabah biraz belim ağrıdı geçti. akıntım oluyor ve çok sık wc ye gidiyorum. bunlar adet belirtisimi?

Evet benziyo belirtler yumurtlama zamanin neydi test yapmadin mi kandan önce

bu ikinci yumurtanın ayak sesleri mi acaba işaretli olanda ilişki olmuştu bu gece de olsun mu yarın doktora gideceğim ne yapsam bilemedim sperm kalitesi için beklesem mi

17 nisandı yumurtlama günüm. ama adet olmadım ağrım hiç yok ara ara akıntım oluyor
yarın adet günün sanırım yarına gelmezse kırmızılar bi test yap çünkü genelde ovulasyonda çift çizgiden 17 gün sonra adet olunuyor

Kizlar topic ruyalarima girmeye başladı:)rüyamda topicten birinin bebeğini görmeye gitmisim @betiboop canim sende ordaydin :)bebisi gördüm ama kimin olduğunu bilmiyorum.hayirlara ciksin inşallah.

Eki Görüntüle 1515755 bu ikinci yumurtanın ayak sesleri mi acaba işaretli olanda ilişki olmuştu bu gece de olsun mu yarın doktora gideceğim ne yapsam bilemedim sperm kalitesi için beklesem mi
Canim aynen diğer yumda olgunlaşmış bugün yarin çatlar gibi.dun olduysa bugünü de idare eder zaten.yarin Dr da bakar.isterseniz yerini degerlendirin

Eki Görüntüle 1515755 bu ikinci yumurtanın ayak sesleri mi acaba işaretli olanda ilişki olmuştu bu gece de olsun mu yarın doktora gideceğim ne yapsam bilemedim sperm kalitesi için beklesem mi
Canim bu arada seninle ayni sayiliriz klomende kullandm. benim de 11.gün bugün .Dr 11.gün gel demişti bana ama ben 12. Yada 13.gün gideceğim.tam koyulasmadi benim ovulasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…