Dimi bak annesinden bile sakindi kendini tospikkOoo bu zamanda edepli bi erkeğe hayır demem doğrusuinşallah olur da kızım olur canım benim aminnn
Hayırlısı olsun canım belki bu ay aşılama yaptırabiliriz yarın dra gideceğim bakalım ne diyecek yeni bat 27 Mayıshayırlısı olsun canım mayıs bat alim :/
Canim keseyi de gorduk kalp atisisini duyduk çok şükür. . :) sen nasislsin başladın mi calismalara@betiboop tatlım ne yaptın gördün mü keseyi ?
pek mutlu uyanmadım bugün sırtım sızlıyodu belim zaten herzaman ağrıyo rahatım yok yani bugün.Çayı eşim demlemişti kalktığımda nedense monoton bir haldeyim.geri sayımbaşladı ama hiç hevesli değilim sonucu yine foss benceSelam canim klasik pazar sen nasilsin geri sayim başladı
Hayırlısı olsun canim senin haberini almadan gitmem bu topicten ki en kisa zamanda alcam inanıyorum. Buarada esin iyiymis valla benmki benden sonra uyanir hic denk gelmedi oyle bise :)pek mutlu uyanmadım bugün sırtım sızlıyodu belim zaten herzaman ağrıyo rahatım yok yani bugün.Çayı eşim demlemişti kalktığımda nedense monoton bir haldeyim.geri sayımbaşladı ama hiç hevesli değilim sonucu yine foss bence
İnşaallah hamiş olduğmu duyarsın inşaallah diyorum ama topikten gitmek yokkk biz burda dert ortağı olduk çünkü.Hayırlısı olsun canim senin haberini almadan gitmem bu topicten ki en kisa zamanda alcam inanıyorum. Buarada esin iyiymis valla benmki benden sonra uyanir hic denk gelmedi oyle bise :)
Evet benziyo belirtler yumurtlama zamanin neydi test yapmadin mi kandan öncesanırım bugün kafayı yicem. hamile kalan arkadaşlar. 4.hafta adet gününüzde hiç akınıtınız oldumu?. ben en son 3 nisanda adet gördüm. ve hala adet olmadım. bugün de olmazsam yarın kan vercem. ama çok sık olmasada arada hafif batma gibi ağrı hissediyorum. sabah biraz belim ağrıdı geçti. akıntım oluyor ve çok sık wc ye gidiyorum. bunlar adet belirtisimi?
Oyle valla gitmek yok biyereİnşaallah hamiş olduğmu duyarsın inşaallah diyorum ama topikten gitmek yokkk biz burda dert ortağı olduk çünkü.
17 nisandı yumurtlama günüm. ama adet olmadım ağrım hiç yok ara ara akıntım oluyorEvet benziyo belirtler yumurtlama zamanin neydi test yapmadin mi kandan önce
test yapmadım. olmazsam yarın yapacam.Evet benziyo belirtler yumurtlama zamanin neydi test yapmadin mi kandan önce
yarın adet günün sanırım yarına gelmezse kırmızılar bi test yap çünkü genelde ovulasyonda çift çizgiden 17 gün sonra adet olunuyor17 nisandı yumurtlama günüm. ama adet olmadım ağrım hiç yok ara ara akıntım oluyor
Bence asil yumurtlama bu kacirmayin derim riske atma benm de kalitesizdi ve ustuste olmustuEki Görüntüle 1515755 bu ikinci yumurtanın ayak sesleri mi acaba işaretli olanda ilişki olmuştu bu gece de olsun mu yarın doktora gideceğim ne yapsam bilemedim sperm kalitesi için beklesem mi
Hayir olsun elif miydi ki acaba yeni annemiz :) ben de görüyorum zaman zaman ilginc vallaKizlar topic ruyalarima girmeye başladı:)rüyamda topicten birinin bebeğini görmeye gitmisim @betiboop canim sende ordaydin :)bebisi gördüm ama kimin olduğunu bilmiyorum.hayirlara ciksin inşallah.
akşam ilişki olmuştu bu akşamda olsun mu spermleride düşünürsek ??Bence asil yumurtlama bu kacirmayin derim riske atma benm de kalitesizdi ve ustuste olmustu
Canim aynen diğer yumda olgunlaşmış bugün yarin çatlar gibi.dun olduysa bugünü de idare eder zaten.yarin Dr da bakar.isterseniz yerini degerlendirinEki Görüntüle 1515755 bu ikinci yumurtanın ayak sesleri mi acaba işaretli olanda ilişki olmuştu bu gece de olsun mu yarın doktora gideceğim ne yapsam bilemedim sperm kalitesi için beklesem mi
Canim bu arada seninle ayni sayiliriz klomende kullandm. benim de 11.gün bugün .Dr 11.gün gel demişti bana ama ben 12. Yada 13.gün gideceğim.tam koyulasmadi benim ovulasyonEki Görüntüle 1515755 bu ikinci yumurtanın ayak sesleri mi acaba işaretli olanda ilişki olmuştu bu gece de olsun mu yarın doktora gideceğim ne yapsam bilemedim sperm kalitesi için beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?