2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim aynen diğer yumda olgunlaşmış bugün yarin çatlar gibi.dun olduysa bugünü de idare eder zaten.yarin Dr da bakar.isterseniz yerini degerlendirin
Yarına kadar çürümez heralde dimi yarın akşam yaparız....allahım nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize

Canim bu arada seninle ayni sayiliriz klomende kullandm. benim de 11.gün bugün .Dr 11.gün gel demişti bana ama ben 12. Yada 13.gün gideceğim.tam koyulasmadi benim ovulasyon
Ben yarın gideceğim saat 3 buçuk da bakalım ne diyecek ...bakarsın bebişler de bir gelir

Ben yarın gideceğim saat 3 buçuk da bakalım ne diyecek ...bakarsın bebişler de bir gelir
Ayyyy insallahhh canimmmm ayni anda gelsinler.bende calistigimdan yarin izin alabilir miyim bilemedim.olmadi sali giderim 13 .gün olur. Zaten yeni catlamissa yum Dr anlıyor da.

Sağol canim benim sagolasin allah razi olsun ..canim insallah guzel haberlerini aliriz insallah hayırlı sıyla gelmiştir inşallah

Sağol canim benim sagolasin allah razi olsun ..canim insallah guzel haberlerini aliriz insallah hayırlı sıyla gelmiştir inşallah
Bekliyoruz cnm gun sayiyoruz yarin progesteron testi yaptiracagim ama yaninda hcg de istesem mi kan vermisken muhtemelen pozitif cikacak igneden dolayi ama bilemedim

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

MAYIS BAT

sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Canim testin pozitif bugünü atlama.bence catlarsa yarinkinin bi faydasi olmaz kaliteli de vardir illa ki icinde bos gecme derim
Seni mi kıracağım canım benim zaten eşim ciğere bakan kedi gibi duruyor.....ama adam da haklı ne var ne yok yediriyorum sonra dur bu gece olmaz diyorum...kendimi kocakarılar gibi hissediyorum o iyi gelir yedir bu iyi gelir yedir en sonda enerji içeceği içir dediler ama korkuyorum ondan şu redbull varya onuda içireyim mi

Hossun yine kirma beni :)) canim yedir içir Bence ben de oyle yapıyordum su keciboynuzu özü var ondan aldin mi.sute katip iciyodu benimki bomba etkisi yaratıyor

Buara biz niye senin fotonu gormedik kiz yolla bakalim komik bayan nasilmis gorelim :)

Tesekkur ederim cnm ugur getirir insallah

Hossun yine kirma beni :)) canim yedir içir Bence ben de oyle yapıyordum su keciboynuzu özü var ondan aldin mi.sute katip iciyodu benimki bomba etkisi yaratıyor
fiziksel olarak bomba gibide kimyası bozuk iç hatlar çok tembel keçiboynuzu özü pekmezi aldım bugün kaşık kaşık yer artık

Bekliyoruz cnm gun sayiyoruz yarin progesteron testi yaptiracagim ama yaninda hcg de istesem mi kan vermisken muhtemelen pozitif cikacak igneden dolayi ama bilemedim
Ozaman bekle canim husrana ugramamak icin olursa zaten cokk mutlu olacaksin uc beş gun sabret insallah sonunda selamete ereceksin minigin gelmistir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…