- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
INSALLAH CANIM YHAA INSALLAH GELMISTIR AYYY ÇOK UZUN SURDU BU SEFER DIGER GEBELIKLERDE EN FAZLA 3 AY BEKLEMISTIMOzaman bekle canim husrana ugramamak icin olursa zaten cokk mutlu olacaksin uc beş gun sabret insallah sonunda selamete ereceksin minigin gelmistir insallah
Cnm bnm yeni bat haziran 2HAMİŞLER
rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme...............>
MAYIS BAT
shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme.................>
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Gozunaydin canim masallah minnosunaSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeliiii
Benim normalde 9.haftada olmam lazımdı ama miniğim geç döllenmeymiş bizi çok korkuttu
Ayın 25'inde 7.haftada olduğumu sanıyordum doktora gitmek için beklemiştim bebeği de kalp atışını da beraber görürüz diye doktor 18mm kesen boş haftaya kürtaja hazırlıklı gel dedi
( pis doktor benim doktorum değil zaten kendi doktorumda randevu bulamamıştım) iş nedeniyle başka doktora gitmeye fırsatım da olmadı bi hafta boyunca ömründen ömür gitti boş gebelik diye yaşlandım yeminle
Bu cumartesi 8.haftam dolmuş oluyordu bu sefer kendi doktoruma gittim 4mm bebeğimi gördüm çok şükür doktor her şeyi anlattı ayrıntısıyla bir sürü tahlil yaptı her şey temiz çıktı çok şükür
geç döllenme olmuş annesi kalbini duyamadık haftaya gel duyarız dedi 8 haftalık olması gerekirken 6+1 çıktı benim yavru
Sizler nasılsınız?? anlatma ihtiyacı duydum vallahi kimseye de diyemedim üzülmesinler diye ağlamaktan gözlerim kurudu pis doktor
Gozunaydin canim masallah minnosuna
Ne kadar meraklılar bu doktorla gel kürtaj yapalım demeye yaa Biz onu yapana kadar allaha ne kadar şükrediyoruz biliyolarmı acaba sinir oldum o doktora ama sonunda hayırlı sonuç çıkmışya ona sevindim allah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasibetsin cnm.Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliiii
Benim normalde 9.haftada olmam lazımdı ama miniğim geç döllenmeymiş bizi çok korkuttu
Ayın 25'inde 7.haftada olduğumu sanıyordum doktora gitmek için beklemiştim bebeği de kalp atışını da beraber görürüz diye doktor 18mm kesen boş haftaya kürtaja hazırlıklı gel dedi
( pis doktor benim doktorum değil zaten kendi doktorumda randevu bulamamıştım) iş nedeniyle başka doktora gitmeye fırsatım da olmadı bi hafta boyunca ömründen ömür gitti boş gebelik diye yaşlandım yeminle
Bu cumartesi 8.haftam dolmuş oluyordu bu sefer kendi doktoruma gittim 4mm bebeğimi gördüm çok şükür doktor her şeyi anlattı ayrıntısıyla bir sürü tahlil yaptı her şey temiz çıktı çok şükür
geç döllenme olmuş annesi kalbini duyamadık haftaya gel duyarız dedi 8 haftalık olması gerekirken 6+1 çıktı benim yavru
Sizler nasılsınız?? anlatma ihtiyacı duydum vallahi kimseye de diyemedim üzülmesinler diye ağlamaktan gözlerim kurudu pis doktor
Ne kadar meraklılar bu doktorla gel kürtaj yapalım demeye yaa Biz onu yapana kadar allaha ne kadar şükrediyoruz biliyolarmı acaba sinir oldum o doktora ama sonunda hayırlı sonuç çıkmışya ona sevindim allah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasibetsin cnm.
Tahminediyorum cnm ne kadar yıkım yaşadığınıAmin canım hiç sorma bir de öyle bir rahat söylüyor ki anlatamam çıkınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü
o kadar kesin konuştu ki ben inanmıştım artık boş olduğuna, eşim sağolsun çok destek oldu çok kötüydüm ya
çok şükür her şey yolunda olur inşallah sıra kalp atışlarında,onu duymak da nasip olur inşallah
Canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına şu doktorlar bazen çok düşüncesiz olabiliyor neyseki sonunda mutluluk gelmiş bebişini görmüşsün inşalllahhh en yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsınSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeliiii
Desene gelecek ay hamiş haberi senden geliyo aşılama genelde tutuyo çünkü topikteki arkadaşlardan bildigim kadarıyla.inşaallah yumoşların artar bir beklerken üçüz doğurursunSlm kızlar 3-4 günlük memleket havası aldıktan sonra tekrar aranızdayım tatil çok iyi geldi :) bugün dra gittim aşılamaya karar verdik bi tane yumoşum oluşmaya başlamış dr sayıyı artıralım diye klomen de verdi bugün başlıyorum inşallah herşey yolunda gider de bu ay muradımıza ereriz :) sizde ne var ne yok Nasılsıniz
Canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına şu doktorlar bazen çok düşüncesiz olabiliyor neyseki sonunda mutluluk gelmiş bebişini görmüşsün inşalllahhh en yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsın
Ayy inşallahcanımm inşallah hamiş haberi bu ay hepimizden gelir bakalım hayırlısı 3 çok olmaz mı ki taşıyabilir miyim ki ::)Desene gelecek ay hamiş haberi senden geliyo aşılama genelde tutuyo çünkü topikteki arkadaşlardan bildigim kadarıyla.inşaallah yumoşların artar bir beklerken üçüz doğurursun
Bu arada sen ne durumdasın klomen kullandın bata ne kadar kaldıDesene gelecek ay hamiş haberi senden geliyo aşılama genelde tutuyo çünkü topikteki arkadaşlardan bildigim kadarıyla.inşaallah yumoşların artar bir beklerken üçüz doğurursun
Bu arada sen ne durumdasın klomen kullandın bata ne kadar kaldıDesene gelecek ay hamiş haberi senden geliyo aşılama genelde tutuyo çünkü topikteki arkadaşlardan bildigim kadarıyla.inşaallah yumoşların artar bir beklerken üçüz doğurursun
Oyy inşallah kuzucum ya bizlere dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur çok ihtiyacımız varAmin canım darısı sizin başınıza inşallah
canım benim yeni bat 31 mayıs ve artık 10.denemeHAMİŞLER
rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme..............>
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme...............>
MAYIS BAT
shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme.................>
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Tsk ederim canim bnde iyiyim adet olmayi bekliyorum olursam dr gidicem.kurtajin ne demk ldugunu cok iyi biliyorum Allahim kimsye yasatmadin cok zorSağol canım ya çok değişik bir duygu yaşadım Allah kimseye yaşatmasın
sen napıyorsun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?