2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Basiniz sagolsun canim Allah geide kalnlara sabir versin

Benimki gibi olmuş senin de bende mahvolmustum sen gibi benim minnak tospa da gec dollenmis doktor kistin gebeliği bozmuş olabilir demisti çok üzülmustum ama kocaman oldu teyzesi eeee kocaman dediysem bi karış var yok ama bana kocaman

Hadi hayirlisi canim.bu aralari iyi değerlendirin. Bende yarin gideceğim Dr uma .iğne vermedi o zaman kendiliğinden catlayacak.bir daha kontrol günü verdi mi

Hadi hayirlisi canim.bu aralari iyi değerlendirin. Bende yarin gideceğim Dr uma .iğne vermedi o zaman kendiliğinden catlayacak.bir daha kontrol günü verdi mi
bana da iğne vermedi ama balakım nedir ne olacak boşu boşuna uğraşıyorum ben yaaa bişi olacağı yok

HAMİŞLER

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

MAYIS BAT

jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
frdaa............................>8 Mayıs................>4.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

bana da iğne vermedi ama balakım nedir ne olacak boşu boşuna uğraşıyorum ben yaaa bişi olacağı yok
Niye öyle diyorsun canim yaaa umutlu ol.bak yum var .eşine de güzelce havuç suyu için. Keçi boynuzu özü için. İnşallah bu ay beraber güzel haberler veririz.bak ben ilk klomende çatlatma iğnesinde hamile kaldim ama tutunamadi sonra ikinci denemede hamis kalamadim.bu 3.klomen denemem bakalim neler olacak.gecen ay 4yum vardi bende biri bile tutmadi.bu ay ikimizdende umutluyum ben.kaç yasindaydin sen canim

ben 26 eşimin yarın akşam 30. yaş günü var bu arada hazırlık yapıyorum ufak bi kutlama yapıcam bi kaç arkadaş aile falan davet ettim umarım erken giderler yiyo keçiboynuzu havuz suyu ilaç bide redbull aldım ona bu akşam içirim ....umutsuz olmamak elde değilki ben yumurtlasam ne olur spermler de hareket yok umarım hareketliler işi görür de dediğin gibi güzel haberleri veririz

Ne güzel bak dogum günü yum zamanina denk gelmiş.güzel bir kutlama arkasina bol moralli calisma :) bakalim bendeki bu pozitiflik kac gün sürecek.

Kixlar fotonun devamindaki atesimi yaziyorum
24.gun 36.4
25.gun 36.6
26.gun 36.5
27.gun 36.3
28.gun 36.2
29.gun 36.2
30.gun 36.6(regl gunum ama gelmedi)
kizlar resmin devamindaki atesleri yazdim adetimi beklerken bugun yukselmesi sasirtti bi yorumunx var mi bu duruma acaba?

kizlar resmin devamindaki atesleri yazdim adetimi beklerken bugun yukselmesi sasirtti bi yorumunx var mi bu duruma acaba?
hamis olabilirsin minnos benimde hamis oldugum zaman 36.6 ydi atesim hemen kan ver idrarla hicc ugrasmaa aYyy hadi insallah gelsin bebis

İNŞAALLAH hamilesindir canım ya... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın... hele kıpırdaması daha ayrı bir heyecanlı

hamis olabilirsin minnos benimde hamis oldugum zaman 36.6 ydi atesim hemen kan ver idrarla hicc ugrasmaa aYyy hadi insallah gelsin bebis
Yok be canim yrn dususe gecer benm umidim yok gec yumurtladm herlde ondn gelmedi bgn kirmizilar

bizim bettibbop çift çizgi nin üstünden 9 gün geçtikten sonra yapmıştı cıkmıştı bizimde varsa cıkar dün gördüm çift çizgiyi
Ben daha göremedim ama yarin ya da diğer gün görürüm inş canim çift çizgiyi.sonra sayalim 9gun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…