Basiniz sagolsun canim Allah geide kalnlara sabir versinselam kızlar eniştemin ani vefatı ile memlekete gittik uzak kaldım burdan.ve 7 mayıs olan bat 2si oldu umutlar bidahaki aya.bu ay ağlamalı geçirmedim .zaten o üzüntü ortamında bu ayda olmadıya üzülcek vakit olmadı.teyzeciğim 3 evladıyla yapayalnz kaldı eniştemde çok iyi bir insandı mekanı cennt olsun.sizlerde ne var ne yok güzel haberler vardır inşallah
Benimki gibi olmuş senin de bende mahvolmustum sen gibi benim minnak tospa da gec dollenmis doktor kistin gebeliği bozmuş olabilir demisti çok üzülmustumSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeliiii
Benim normalde 9.haftada olmam lazımdı ama miniğim geç döllenmeymiş bizi çok korkuttu
Ayın 25'inde 7.haftada olduğumu sanıyordum doktora gitmek için beklemiştim bebeği de kalp atışını da beraber görürüz diye doktor 18mm kesen boş haftaya kürtaja hazırlıklı gel dedi
( pis doktor benim doktorum değil zaten kendi doktorumda randevu bulamamıştım) iş nedeniyle başka doktora gitmeye fırsatım da olmadı bi hafta boyunca ömründen ömür gitti boş gebelik diye yaşlandım yeminle
Bu cumartesi 8.haftam dolmuş oluyordu bu sefer kendi doktoruma gittim 4mm bebeğimi gördüm çok şükür doktor her şeyi anlattı ayrıntısıyla bir sürü tahlil yaptı her şey temiz çıktı çok şükür
geç döllenme olmuş annesi kalbini duyamadık haftaya gel duyarız dedi 8 haftalık olması gerekirken 6+1 çıktı benim yavru
Sizler nasılsınız?? anlatma ihtiyacı duydum vallahi kimseye de diyemedim üzülmesinler diye ağlamaktan gözlerim kurudu pis doktor
Hadi hayirlisi canim.bu aralari iyi değerlendirin. Bende yarin gideceğim Dr uma .iğne vermedi o zaman kendiliğinden catlayacak.bir daha kontrol günü verdi miKızlar doktor dan geldim çok güzel yumurtan hazır dedi ve bu akşam ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi....bu arada ovulasyon testi de yaptım atayım resmini az çok fikir olur Eki Görüntüle 1516793
bana da iğne vermedi ama balakım nedir ne olacak boşu boşuna uğraşıyorum ben yaaa bişi olacağı yokHadi hayirlisi canim.bu aralari iyi değerlendirin. Bende yarin gideceğim Dr uma .iğne vermedi o zaman kendiliğinden catlayacak.bir daha kontrol günü verdi mi
Niye öyle diyorsun canim yaaa umutlu ol.bak yum var .eşine de güzelce havuç suyu için. Keçi boynuzu özü için. İnşallah bu ay beraber güzel haberler veririz.bak ben ilk klomende çatlatma iğnesinde hamile kaldim ama tutunamadi sonra ikinci denemede hamis kalamadim.bu 3.klomen denemem bakalim neler olacak.gecen ay 4yum vardi bende biri bile tutmadi.bu ay ikimizdende umutluyum ben.kaç yasindaydin sen canimbana da iğne vermedi ama balakım nedir ne olacak boşu boşuna uğraşıyorum ben yaaa bişi olacağı yok
ben 26 eşimin yarın akşam 30. yaş günü var bu arada hazırlık yapıyorum ufak bi kutlama yapıcam bi kaç arkadaş aile falan davet ettim umarım erken giderlerNiye öyle diyorsun canim yaaa umutlu ol.bak yum var .eşine de güzelce havuç suyu için. Keçi boynuzu özü için. İnşallah bu ay beraber güzel haberler veririz.bak ben ilk klomende çatlatma iğnesinde hamile kaldim ama tutunamadi sonra ikinci denemede hamis kalamadim.bu 3.klomen denemem bakalim neler olacak.gecen ay 4yum vardi bende biri bile tutmadi.bu ay ikimizdende umutluyum ben.kaç yasindaydin sen canim
Ne güzel bak dogum günü yum zamanina denk gelmiş.güzel bir kutlama arkasina bol moralli calisma :) bakalim bendeki bu pozitiflik kac gün sürecek.ben 26 eşimin yarın akşam 30. yaş günü var bu arada hazırlık yapıyorum ufak bi kutlama yapıcam bi kaç arkadaş aile falan davet ettim umarım erken giderleryiyo keçiboynuzu havuz suyu ilaç bide redbull aldım ona bu akşam içirim ....umutsuz olmamak elde değilki ben yumurtlasam ne olur spermler de hareket yok umarım hareketliler işi görür de dediğin gibi güzel haberleri veririz
inşallah 2 0 mayısa kadar sürmez aksine o gün daha da artar pozitiflerNe güzel bak dogum günü yum zamanina denk gelmiş.güzel bir kutlama arkasina bol moralli calisma :) bakalim bendeki bu pozitiflik kac gün sürecek.
21 mayisda benim dogum günüm inşallah bana da güzel bir hediye olur :)inşallah 2 0 mayısa kadar sürmez aksine o gün daha da artar pozitifler
kizlar resmin devamindaki atesleri yazdim adetimi beklerken bugun yukselmesi sasirtti bi yorumunx var mi bu duruma acaba?Kixlar fotonun devamindaki atesimi yaziyorum
24.gun 36.4
25.gun 36.6
26.gun 36.5
27.gun 36.3
28.gun 36.2
29.gun 36.2
30.gun 36.6(regl gunum ama gelmedi)
hamis olabilirsin minnos benimde hamis oldugum zaman 36.6 ydi atesim hemen kan ver idrarla hicc ugrasmaa aYyy hadi insallah gelsin bebiskizlar resmin devamindaki atesleri yazdim adetimi beklerken bugun yukselmesi sasirtti bi yorumunx var mi bu duruma acaba?
19 nayısta test yapıcam birlikte yapalımmı bayram yaparız21 mayisda benim dogum günüm inşallah bana da güzel bir hediye olur :)
İNŞAALLAH hamilesindir canım ya... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın... hele kıpırdaması daha ayrı bir heyecanlıkizlar resmin devamindaki atesleri yazdim adetimi beklerken bugun yukselmesi sasirtti bi yorumunx var mi bu duruma acaba?
Yapalim canim erken olmaz dimi inşallah hemen çatlar yumlarimiz☺☺19 nayısta test yapıcam birlikte yapalımmı bayram yaparız
Yok be canim yrn dususe gecer benm umidim yok gec yumurtladm herlde ondn gelmedi bgn kirmizilarhamis olabilirsin minnos benimde hamis oldugum zaman 36.6 ydi atesim hemen kan ver idrarla hicc ugrasmaa aYyy hadi insallah gelsin bebis
bizim bettibbop çift çizgi nin üstünden 9 gün geçtikten sonra yapmıştı cıkmıştı bizimde varsa cıkar dün gördüm çift çizgiyiYapalim canim erken olmaz dimi inşallah hemen çatlar yumlarimiz☺☺
Ayyyyy insallah ama umidim yok bn klp atisini duysam o bile yetickİNŞAALLAH hamilesindir canım ya... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın... hele kıpırdaması daha ayrı bir heyecanlı
Ben daha göremedim ama yarin ya da diğer gün görürüm inş canim çift çizgiyi.sonra sayalim 9gun:)bizim bettibbop çift çizgi nin üstünden 9 gün geçtikten sonra yapmıştı cıkmıştı bizimde varsa cıkar dün gördüm çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?