2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlarr nasilsiniz bugun seffaf ama asiri yapiskan akinti geldi dr a sordum gel gorelim dedi gittik sukur rahim agzi kapali akinti normalmis ama cok fena cektikce gelen vick biseyy korkuttu beni

Kizlarr nasilsiniz bugun seffaf ama asiri yapiskan akinti geldi dr a sordum gel gorelim dedi gittik sukur rahim agzi kapali akinti normalmis ama cok fena cektikce gelen vick biseyy korkuttu beni
Canim nasilsin korkma normal tabi en kotu enfeksiyon olur..
Bulantin gecti mi cok oldu mu senin cok fenayim yatıyorum bugun ne is ne okul cok kotu biseymis

blummmm kuzum senin ates sasmaZ Yumurtlama gununden eminsen sevinebilirz bence.
Siyetem hadi calisin bakalım sonra sayiyoeuz 9 a kadar :)

sweet42 bulantilarin gecti mi ben çok fenayim yatiyorum valla cok kotu
dün gece seni kırmadım bu gece de doktoru kırmim dimi ama :) sperm kalitesi düşüyo o ayrı mesele tabi

Kizlarrr napiyosunuz :) blummm insallah dusmez atesin canm benmm
Benim minnak da deli gibi tepikliyo valla artik boleyiz yukarilara ciktik :)
Eki Görüntüle 1517024
Maşallah seninki de kocaman olmuş yiriiiimm :)) kac grammis acaba söyledi mi doktor? Bende esime diyordum az once bazen ne yapıyorsa bi yüreğim kabariyor tuhaf oluyorum sende de oluyor mu?

blummmm kuzum senin ates sasmaZ Yumurtlama gununden eminsen sevinebilirz bence.
Siyetem hadi calisin bakalım sonra sayiyoeuz 9 a kadar :)

sweet42 bulantilarin gecti mi ben çok fenayim yatiyorum valla cok kotu
Ayyy yok gecmedi ama gunduzleri rahatliyo gibi oluyorum kisa bir sure ama tekrar basliyo aksmlari cikarmadan rahatliyamiyorum bazi sbahlarda kotu oluyorum ama dayanicaz tatlim az kaldi benim agrilarim oluyo kasik ya fena arada kramp giriyo korkuyorum dr aradim normal dedi rahim buyuyo dedi ama hep bir panigim sen nasilsin tatlim ?

Maşallah seninki de kocaman olmuş yiriiiimm :)) kac grammis acaba söyledi mi doktor? Bende esime diyordum az once bazen ne yapıyorsa bi yüreğim kabariyor tuhaf oluyorum sende de oluyor mu?
281 gram dedi gecen hafta canm baya boylu olacak dedi masallah:) benim de iste hani kopru ustunden arabayla gecerken icin bi kalkar gibi tuhaf olursun ya donuyo mu napiyosa ole hissediyorum o anda ben de:)

Ayy inşallahcanımm inşallah hamiş haberi bu ay hepimizden gelir bakalım hayırlısı 3 çok olmaz mı ki taşıyabilir miyim ki ::)
Neden olmasınki cnm.bu kadar taşıyan nasıl taşıyo olsunda 1 i üçü farketmez hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda tutar inşaallah bebişlerin cnm

281 gram dedi gecen hafta canm baya boylu olacak dedi masallah:) benim de iste hani kopru ustunden arabayla gecerken icin bi kalkar gibi tuhaf olursun ya donuyo mu napiyosa ole hissediyorum o anda ben de:)
Benimki 260 gram küçük kalmış kuzum desene :))) gerci sezeryan olacak kadar kilolu olmasin da. Aynen öyle oluyorum bende lunaparkda gibi hissediyorum kendimi

Kizlarrr napiyosunuz :) blummm insallah dusmez atesin canm benmm
Benim minnak da deli gibi tepikliyo valla artik boleyiz yukarilara ciktik :)
Eki Görüntüle 1517024
İnşallah canım hayırlısı maşallah size cok guzel gozukuyosnz
Umuutsuz olma tatlim ya sen takil etmiyomuydun ovulasyonla ? Belkide gelmistir bebis supriz yapiyodur annesine :)
ov testı kullanmadım canm ates ölçtm sadece bekleyıp gorczzz

Benimki 260 gram küçük kalmış kuzum desene :))) gerci sezeryan olacak kadar kilolu olmasin da. Aynen öyle oluyorum bende lunaparkda gibi hissediyorum kendimi
20 grcik bisi degil ben daha kendime iki kilo almisim bebis beslensin diye homini girtlak yiyorum halbuki sezaryenden ben de korkuyorum tam da bayrama geliyo dogum doktor alalim derse diye tirsiyorum

İnşallah canım hayırlısı maşallah size cok guzel gozukuyosnz
ov testı kullanmadım canm ates ölçtm sadece bekleyıp gorczzz
Sagol kuzum seni de bole gorcez

Canim nasilsin korkma normal tabi en kotu enfeksiyon olur..
Bulantin gecti mi cok oldu mu senin cok fenayim yatıyorum bugun ne is ne okul cok kotu biseymis

Betiii sorma asiri enteresan uhu gibi zar gibi telas yaptim normalede enf da benzemiyor kiyamam sna bulanti zamanlari bende cok olmadi aksamlari yemek yemiyodum corba salata oglende az cikardigim oldu az az sk ye dr ilac verebilir cok mu fenasin yemek tapabiliyo musun ya da yiyebiliyo musun

Kaygilim senin haftanda bendede olmustu normal bisey korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…