Canm valla bulanti cok kotu vurdu beni dun yattım tum gun kafami kaldiramadim bugun de derse gitmiycem ama is e gitcrm mecburen napicam bilmiyorum. .Ayyy yok gecmedi ama gunduzleri rahatliyo gibi oluyorum kisa bir sure ama tekrar basliyo aksmlari cikarmadan rahatliyamiyorum bazi sbahlarda kotu oluyorum ama dayanicaz tatlim az kaldi benim agrilarim oluyo kasik ya fena arada kramp giriyo korkuyorum dr aradim normal dedi rahim buyuyo dedi ama hep bir panigim sen nasilsin tatlim ?
Iyi bak elifin de olmuş aynisi bizde de olursa telaslanmayiz artık :) canim yok normal bise degil yemek yemek ne demek peynir ekmek onu da cikamiyorum cok ozeniyodum az bulantısı olanlaraBetiii sorma asiri enteresan uhu gibi zar gibi telas yaptim normalede enf da benzemiyor kiyamam sna bulanti zamanlaribende cok olmadi aksamlari yemek yemiyodum corba salata oglende az cikardigim oldu az az sk ye dr ilac verebilir cok mu fenasin yemek tapabiliyo musun ya da yiyebiliyo musun
Canim gayet fit duruyosun nasil becerdin sadece 2 kilo almayi kac kiloyla basladinElifim bebisin dogmus ben anca yazdim canm hayirli olsun uzun omru olsun insallah saglikla buyusun kuzucuk
daha tepik yemedim kız... ama oynuyo cimcimem MAŞAALLAHTepikledi mi kıızzz
bet sen hamile misin yaa çok çok sevindim sürpriz oldu bana yaa
blummm ateş nasıl giidiyo kuzum bende öyle öğrendim yardımcı olayım çok özledim sizi..İnşallah canım hayırlısı maşallah size cok guzel gozukuyosnz
ov testı kullanmadım canm ates ölçtm sadece bekleyıp gorczzz
elifim hayırlı olsun güzel ömürlü olsun bebeğinKaygilim senin haftanda bendede olmustu normal bisey korkma
kaygılııım nasılsınız siz cinsiyetiniz neBetiii sorma asiri enteresan uhu gibi zar gibi telas yaptim normalede enf da benzemiyor kiyamam sna bulanti zamanlaribende cok olmadi aksamlari yemek yemiyodum corba salata oglende az cikardigim oldu az az sk ye dr ilac verebilir cok mu fenasin yemek tapabiliyo musun ya da yiyebiliyo musun
Amiiiiin canım inşallah tutar bir iki kız erkek hiç farketmez yeter ki tutsun inşallah bu ay hepimizden güzel haber gelir inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınNeden olmasınki cnm.bu kadar taşıyan nasıl taşıyo olsunda 1 i üçü farketmez hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda tutar inşaallah bebişlerin cnm
Canımmm az kalmış inşallah 4-5 gün sonra güzel haberini alacağız umutsuz olma inşallah bu ay zamanı gelmiştir ve klomen vesile olur inan ki burda herkesin hamiş kalmasını en az kendim kadar istiyorum dua ediyorum inşallah olurBat 9 mayıs cnm.Benim bu aydanda pek umudum yok ama hayırlısı bakalım
Evet canim valla kac gundur aklima geliyosun Nerelerdesin kayseriye gittin mi rapor aldin mi yoksa ayni yerde misin bebis calismalari nasil gidiyobet sen hamile misin yaa çok çok sevindim sürpriz oldu bana yaa
Ben tartilmiyorum artik küstüm20 grcik bisi degil ben daha kendime iki kilo almisim bebis beslensin diye homini girtlak yiyorum halbukisezaryenden ben de korkuyorum tam da bayrama geliyo dogum doktor alalim derse diye tirsiyorum
Sagol kuzum seni de bole gorcez
Sevsinler cimcimeyidaha tepik yemedim kız... ama oynuyo cimcimem MAŞAALLAH
bebiş yok hala rapor aldım kayseriye taşındık canım ama raporlarda sıkıntılı alması zor biliyorsun 3 yıl kesintisiz ssk şartı geliyo beilmiyorum tayin işi nolacakEvet canim valla kac gundur aklima geliyosun Nerelerdesin kayseriye gittin mi rapor aldin mi yoksa ayni yerde misin bebis calismalari nasil gidiyo
bet canımm geçen ay hcg 0.29 du adet oldum tabi şimdi 9 gün kala adete 20 lik diş ameliyatı olcam ne olur ne olmazkan vereyim dedim 1.4 çıktı sonuç şaşırdım gebelik yok ama başlangıcı olabilir mi bilmiyorum amliyatı erteledik biz de 1 haftaEvet canim valla kac gundur aklima geliyosun Nerelerdesin kayseriye gittin mi rapor aldin mi yoksa ayni yerde misin bebis calismalari nasil gidiyo
Canim 9. gun benim 9 cikmisti valla olabilir yumurtlamanin üstünden kac gun gecti bi hafta mibet canımm geçen ay hcg 0.29 du adet oldum tabi şimdi 9 gün kala adete 20 lik diş ameliyatı olcam ne olur ne olmazkan vereyim dedim 1.4 çıktı sonuç şaşırdım gebelik yok ama başlangıcı olabilir mi bilmiyorum amliyatı erteledik biz de 1 hafta
Sevindim valla tasinmana es durumundan istedigim vakit isteyebiliyosun diye biliyorum rapir zor tabi alabildigin kadar artik az kaldi surdabebiş yok hala rapor aldım kayseriye taşındık canım ama raporlarda sıkıntılı alması zor biliyorsun 3 yıl kesintisiz ssk şartı geliyo beilmiyorum tayin işi nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?