2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canm valla bulanti cok kotu vurdu beni dun yattım tum gun kafami kaldiramadim bugun de derse gitmiycem ama is e gitcrm mecburen napicam bilmiyorum. .
Normaldir kuzum diğer kizlar da yazardi hapsirirken oksururken kasilir dedigi hibi buyuuo tabi yer aciyo minnos kendine :)

Iyi bak elifin de olmuş aynisi bizde de olursa telaslanmayiz artık :) canim yok normal bise degil yemek yemek ne demek peynir ekmek onu da cikamiyorum cok ozeniyodum az bulantısı olanlara
Sen neler yapiyosin daha sık girsene canim nasil geçiyo gunlerin evde misin

İnşallah canım hayırlısı maşallah size cok guzel gozukuyosnz
ov testı kullanmadım canm ates ölçtm sadece bekleyıp gorczzz
blummm ateş nasıl giidiyo kuzum bende öyle öğrendim yardımcı olayım çok özledim sizi..

kaygılııım nasılsınız siz cinsiyetiniz ne

Neden olmasınki cnm.bu kadar taşıyan nasıl taşıyo olsunda 1 i üçü farketmez hayırlısıyla sağlıklısıyla tez zamanda tutar inşaallah bebişlerin cnm
Amiiiiin canım inşallah tutar bir iki kız erkek hiç farketmez yeter ki tutsun inşallah bu ay hepimizden güzel haber gelir inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bat 9 mayıs cnm.Benim bu aydanda pek umudum yok ama hayırlısı bakalım
Canımmm az kalmış inşallah 4-5 gün sonra güzel haberini alacağız umutsuz olma inşallah bu ay zamanı gelmiştir ve klomen vesile olur inan ki burda herkesin hamiş kalmasını en az kendim kadar istiyorum dua ediyorum inşallah olur

20 grcik bisi degil ben daha kendime iki kilo almisim bebis beslensin diye homini girtlak yiyorum halbuki sezaryenden ben de korkuyorum tam da bayrama geliyo dogum doktor alalim derse diye tirsiyorum

Sagol kuzum seni de bole gorcez
Ben tartilmiyorum artik küstüm ay öyle bir şey var evet kurban bayramina geliyo doğum

Evet canim valla kac gundur aklima geliyosun Nerelerdesin kayseriye gittin mi rapor aldin mi yoksa ayni yerde misin bebis calismalari nasil gidiyo
bebiş yok hala rapor aldım kayseriye taşındık canım ama raporlarda sıkıntılı alması zor biliyorsun 3 yıl kesintisiz ssk şartı geliyo beilmiyorum tayin işi nolacak

Evet canim valla kac gundur aklima geliyosun Nerelerdesin kayseriye gittin mi rapor aldin mi yoksa ayni yerde misin bebis calismalari nasil gidiyo
bet canımm geçen ay hcg 0.29 du adet oldum tabi şimdi 9 gün kala adete 20 lik diş ameliyatı olcam ne olur ne olmazkan vereyim dedim 1.4 çıktı sonuç şaşırdım gebelik yok ama başlangıcı olabilir mi bilmiyorum amliyatı erteledik biz de 1 hafta

Canim 9. gun benim 9 cikmisti valla olabilir yumurtlamanin üstünden kac gun gecti bi hafta mi

bebiş yok hala rapor aldım kayseriye taşındık canım ama raporlarda sıkıntılı alması zor biliyorsun 3 yıl kesintisiz ssk şartı geliyo beilmiyorum tayin işi nolacak
Sevindim valla tasinmana es durumundan istedigim vakit isteyebiliyosun diye biliyorum rapir zor tabi alabildigin kadar artik az kaldi surda

Kizlar bugün 13.günumdu Dr uma gittim .oooo benim yumlar catlamis bile sıvısi var dedi aksami değerlendirin dedi. Bizde dun değil ondan önceki günü degerlendirmistik.inşallah yakalariz.klomen kaç yum yapti bu sefer neler oldu bilemeden catlamis. Öyle çok agrim sizim da olmadi anlamadim hic. Bir garip durum ama hayirlisi. Yum olmamis olabilir mi dedim yok olmuş catlamis sıvısı var dedi Dr. Rahim kalinlasmis dedi.ovulasyon akintin var dedi.@arsinli canim 19una test yapabiliriz sanirim:)) inşallah ilimizde bu ay tuttururuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…