berbat bişe bulantı kuzum bende 4 gözle geçmesini bekliyorum@Lovely35 kuzum senin bulanti geçti mi nasil dayandin nasil basettin cok kotu biseymis
SALI YUMURTLAMA PAZARTESİSABAH DA TEST YAPTIM CANIM BENİMCanim 9. gun benim 9 cikmisti valla olabilir yumurtlamanin üstünden kac gun gecti bi hafta mi
değişti canım yönetmelik artık zor oluyo tayinSevindim valla tasinmana es durumundan istedigim vakit isteyebiliyosun diye biliyorum rapir zor tabi alabildigin kadar artik az kaldi surda
Canim tasindin demek insallah miniginde gelir hayirlisiyla rabbimiz islerini rast getirsin insallah insallah minigin biran evvel gelir guzel haberlerini alalim insallah herzaman duamdasin canim benim dualarimdasiniz yeterki rabbimiz ol desin insallahSALI YUMURTLAMA PAZARTESİSABAH DA TEST YAPTIM CANIM BENİMPIT PITLARI DUYDUNUZ MU
canım benim rahimde yara iltihap çıktı önemli mi bilmiyorum takip edeceğim tayinim de olmayacak gibi ev de taşıdık ama çok sıkıntılı dönemdeyim sen nasılsın baktım sana listedeinş senin de miniğin gelir bi an öncede teyzesi haberini alırCanim tasindin demek insallah miniginde gelir hayirlisiyla rabbimiz islerini rast getirsin insallah insallah minigin biran evvel gelir guzel haberlerini alalim insallah herzaman duamdasin canim benim dualarimdasiniz yeterki rabbimiz ol desin insallah
İnşaallah cnm.Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşaallah.Bende enaz senin kadar seviniyorum müjdeli haber alınca kızlardan inşaallah birgün bende güzel haberler verebilirim sizlere.Canımmm az kalmış inşallah 4-5 gün sonra güzel haberini alacağız umutsuz olma inşallah bu ay zamanı gelmiştir ve klomen vesile olur inan ki burda herkesin hamiş kalmasını en az kendim kadar istiyorum dua ediyorum inşallah olur
Bugün 10. Gün cnm Geçen.üçgün bekliycem 4.gün reglim başlıyo.Canim 9. gun benim 9 cikmisti valla olabilir yumurtlamanin üstünden kac gun gecti bi hafta mi
Hoşgeldin cnm nerelerdesin iltihap var demişsin.maydonoz süt buharına otur durumun kesinleşince ve hamiş çıkmazsan cnm.bütün içini temizler iltihabı söker atar inşaallah.değişti canım yönetmelik artık zor oluyo tayin
Amin canım inşallah dualarımız da emeklerimi z de boşa çıkmaz sonucunu heyecanla bekliyorumİnşaallah cnm.Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşaallah.Bende enaz senin kadar seviniyorum müjdeli haber alınca kızlardan inşaallah birgün bende güzel haberler verebilirim sizlere.
Hayırlısı olsun hakkında cnm.inşaallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişin.Hayirli gunler kizlar ben bugun doktora gittim ucay aradan sonra hormon tahlili yaptirdim sonuclar yarin busefer devlete gittim ve doktor klomen onermedi bana ve sonuclara gore iyne tedavisi isteyecek yumurtalar tembel oldugu icin rahim iyidedi yarini bekliyorum hayirlisi gelecek gunler de neyi gosterecek rabbimiz yeterki ol desin rabbimiz tumm isteyenlete nasip etsin insallah
İnşallah 9 ay gelmez kırmızılar canım inşallah güzel haber vermek nasıp olur bu ayBugün 10. Gün cnm Geçen.üçgün bekliycem 4.gün reglim başlıyo.
İnşaallah canım ama şimdilik hiçbir belirti yok.İnşallah 9 ay gelmez kırmızılar canım inşallah güzel haber vermek nasıp olur bu ay
Meraktayım cnm Dün reğli günündü olmadın ve ataşin yüksrlmişti bugün varmı gelen giden inçinşaallah yoktur ve 9 ayda uğramasın mümkünseİnşallah canım hayırlısı maşallah size cok guzel gozukuyosnz
ov testı kullanmadım canm ates ölçtm sadece bekleyıp gorczzz
senin de mi çok kötü? cidden bütün hayatını etkiliyo insanın neyse ki bugün biraz daha iyim işe gelebildim..berbat bişe bulantı kuzum bende 4 gözle geçmesini bekliyorum
anladım valla neden olmasın canım takipte kal bakalım dişten evvel.. cumartesi duyduk canım evet darısı tüüm isteyenlere inşallahSALI YUMURTLAMA PAZARTESİSABAH DA TEST YAPTIM CANIM BENİMPIT PITLARI DUYDUNUZ MU
İnsallah canim insallah bende bugun doktora gittim yarinki tahlil sonucuna gore igne tedavidine baslayacagim hayirlisi ..canim benim insallah tahin isin olur insallah canim benim allahim islerini rast getirsin biran evvelde hamile haberini alalim insallahta yarada iltihapta kurur gider yerine minigin gelr :)canım benim rahimde yara iltihap çıktı önemli mi bilmiyorum takip edeceğim tayinim de olmayacak gibi ev de taşıdık ama çok sıkıntılı dönemdeyim sen nasılsın baktım sana listedeinş senin de miniğin gelir bi an öncede teyzesi haberini alır
Bizde seni ozledik canim ihmal etme bizi calismalar nasil gidiyo dr gittinmi?atesim bu sabh 36.5 cikti ama saatinde olcmdim bakalm yrn ne olackblummm ateş nasıl giidiyo kuzum bende öyle öğrendim yardımcı olayım çok özledim sizi..
İnsallah yarinki sonucu sabirsizlikla bekliyorum hormon tahlillerinin hepsini verdim sonucuna gore iyne tedavisi uygulayacak klomenin bana faydasi olmaz dedi yumurtalar tembelmis hayirlisi insallahh senide takip ediyorum canim insallah hamissindir allahim guzel allahim insallah nasip etmistir hayirllisiylaHayırlısı olsun hakkında cnm.inşaallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişin.
Canim hayirdir gununumu gectin takip edemedim de seni merak icindeyim insallah hamissindirBizde seni ozledik canim ihmal etme bizi calismalar nasil gidiyo dr gittinmi?atesim bu sabh 36.5 cikti ama saatinde olcmdim bakalm yrn ne olack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?