2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayirli gunler kizlar ben bugun doktora gittim ucay aradan sonra hormon tahlili yaptirdim sonuclar yarin busefer devlete gittim ve doktor klomen onermedi bana ve sonuclara gore iyne tedavisi isteyecek yumurtalar tembel oldugu icin rahim iyidedi yarini bekliyorum hayirlisi gelecek gunler de neyi gosterecek rabbimiz yeterki ol desin rabbimiz tumm isteyenlete nasip etsin insallah

SALI YUMURTLAMA PAZARTESİSABAH DA TEST YAPTIM CANIM BENİM PIT PITLARI DUYDUNUZ MU
Canim tasindin demek insallah miniginde gelir hayirlisiyla rabbimiz islerini rast getirsin insallah insallah minigin biran evvel gelir guzel haberlerini alalim insallah herzaman duamdasin canim benim dualarimdasiniz yeterki rabbimiz ol desin insallah

Canim tasindin demek insallah miniginde gelir hayirlisiyla rabbimiz islerini rast getirsin insallah insallah minigin biran evvel gelir guzel haberlerini alalim insallah herzaman duamdasin canim benim dualarimdasiniz yeterki rabbimiz ol desin insallah
canım benim rahimde yara iltihap çıktı önemli mi bilmiyorum takip edeceğim tayinim de olmayacak gibi ev de taşıdık ama çok sıkıntılı dönemdeyim sen nasılsın baktım sana listedeinş senin de miniğin gelir bi an öncede teyzesi haberini alır

İnşaallah cnm.Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşaallah.Bende enaz senin kadar seviniyorum müjdeli haber alınca kızlardan inşaallah birgün bende güzel haberler verebilirim sizlere.

İnşaallah cnm.Allah dualarımızı boşa çıkarmasın inşaallah.Bende enaz senin kadar seviniyorum müjdeli haber alınca kızlardan inşaallah birgün bende güzel haberler verebilirim sizlere.
Amin canım inşallah dualarımız da emeklerimi z de boşa çıkmaz sonucunu heyecanla bekliyorum

Hayırlısı olsun hakkında cnm.inşaallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişin.

İnşallah canım hayırlısı maşallah size cok guzel gozukuyosnz
ov testı kullanmadım canm ates ölçtm sadece bekleyıp gorczzz
Meraktayım cnm Dün reğli günündü olmadın ve ataşin yüksrlmişti bugün varmı gelen giden inçinşaallah yoktur ve 9 ayda uğramasın mümkünse

İnsallah canim insallah bende bugun doktora gittim yarinki tahlil sonucuna gore igne tedavidine baslayacagim hayirlisi ..canim benim insallah tahin isin olur insallah canim benim allahim islerini rast getirsin biran evvelde hamile haberini alalim insallahta yarada iltihapta kurur gider yerine minigin gelr :)

Hayırlısı olsun hakkında cnm.inşaallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişin.
İnsallah yarinki sonucu sabirsizlikla bekliyorum hormon tahlillerinin hepsini verdim sonucuna gore iyne tedavisi uygulayacak klomenin bana faydasi olmaz dedi yumurtalar tembelmis hayirlisi insallahh senide takip ediyorum canim insallah hamissindir allahim guzel allahim insallah nasip etmistir hayirllisiyla

Bizde seni ozledik canim ihmal etme bizi calismalar nasil gidiyo dr gittinmi?atesim bu sabh 36.5 cikti ama saatinde olcmdim bakalm yrn ne olack
Canim hayirdir gununumu gectin takip edemedim de seni merak icindeyim insallah hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…